ŽIVÁ VODA

25.03.2021 10:26

Ak sa cítite unavení alebo chorľaví, môžete skúsiť piť čerstvú pramenitú vodu. Ak uznáte za vhodné, môžete si ju prevariť (možné parazity alebo iná kontaminácia) U niektorých ľudí ak začnú piť takúto čerstvú živú vodu môže nastať zvýšenie sily a energie už v priebehu 24 hodín. Na skladovanie vody sa podľa nás hodia najviac sklenené fľaše a skladovať v tme a chlade, čo najďalej od zdrojov elektrosmogu (pivnica, chladnička)

Filtrovaná voda napr. reverzná osmóza môže niekomu vyhovovať na pitie a z hľadiska chuti je vynikajúca hlavne varenie, ale je to mŕtva voda! (a to poznám ešte niektorých vedcov, ktorí zásadne pijú iba destilovanú vodu, nepovažujeme to za prirodzené ani bezpečné) Všeobecne, ako jediný dlhodobý zdroj príjmu tekutín by sa nemala používať ani destilka ani reverzná osmóza. Podľa niektorých odborníkov (tenisových trénerov) vodu treba striedať. Voda teda môže mať zásadný vplyv na fyzický výkon.

Minerálky balené v plaste povaľujúce sa v obchodoch s umelým osvetlením, kde chodia vyčerpaní ľudia ešte k tomu väčšina z nich s telefónmi vo vačkoch, ktoré tú vodu ožarujú - to tiež nebude najlepší zdroj tekutín... Z tých vôd, ktoré bývajú balené v skle odporúčame vyhýbať sa tým, ktoré obsahujú fluór. (fluóru sa vyhýbajte všade, u zubára aj v zubných pastách, pridávaný fluór je to cielená likvidácia a poškodzovanie tela) Viac o škodlivosti fluóru Dr. Campbell-McBride  (v odkaze pozri obrázky nižšie) https://www.biblik.sk/products/syndrom-travenia-a-psychologie/

- - -