ŽIVOTNÉ POISŤOVNE V USA HLÁSIA 40 % NÁRAST ÚMRTÍ OD ZAČIATKU OČKOVANIA / U.S. LIFE INSURANCE COMPANIES REPORTING 40% DEATH RATE INCREASE SINCE VACCINATION (SK, ENG) + Poznámka Biblik / + Note Biblik (SK, ENG)

17.07.2022 15:22

otevrisvoumysl.cz

 

"Životní pojišťovny v USA podle jejich vlastních dokumentů zaznamenaly obří nárůst v počtu pojistných událostí v souvislosti s úmrtím od začátku hromadného očkování proti covidu. Více ve videu."

VIDEO cz:

https://nastub.cz/w/3nKxy5z9QEm4Umbx6JX2vS?title=0&warningTitle=0

 

ENGLISH:

U.S. INSURANCE COMPANIES REPORTING 40% DEATH RATE INCREASE SINCE VACCINATION

VIDEO ENGLISH+CZsubs:

https://nastub.cz/w/1eTSiV8vNV7acv4KbH9C8Q?title=0&warningTitle=0

 

SOURCE/ZDROJ:

https://otevrisvoumysl.cz/reditel-zivotniho-pojisteni-odhalil-ze-pocet-umrti-mezi-pracujicimi-vzrostl-o-40-proste-neslychane/

 

Poznámka Biblik / Note Biblik:

this video looks very interesting Dr. Carrie Madej 1st video in this link is cz, the 2nd one is ENGLISH /  toto video vyzerá veľmi zaujímavo, Dr. Carrie Madej:

https://otevrisvoumysl.cz/dr-carrie-madejova-o-metaversu-depopulacni-agende-transhumanismu-a-planu-globalistu/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.