5G V TRNAVE A ĎALŠÍ EXTRÉMNE SILNÝ VYSIELAČ ÚDAJNE DIGITÁLNEHO RÁDIA V RIMAVSKEJ SOBOTE (+Poznámka Biblik: Z hľadiska EM žiarenia sú obrovský problém aj elektrické káble - DOPLNENÉ

29.07.2022 16:13

dsl.sk

Známy obľúbený slovenský IT server dsl.sk informoval o pokrytí ďalšieho mesta 5G, firma Telecom pokryla 5G sieťou Trnavu.

Dnes na dsl.sk vyšiel ďalší zaujímavý článok, firma Towercom po nedávnom spustení vysielača v Trenčíne vo štvrtok uviedla do prevádzky ďalší extrémne vysielač v Rimavskej Sobote:

https://www.dsl.sk/article.php?article=26366

TOP KOMENTY DSL.SK:

EM ŽIARENIE POŠKODZUJE BUNKY

Ak by ludia mali aspon základne vzdelanie v oblasti posobenia EM ziarenia, nahanali by tych, ktori toto schvalili ako zlocincov. Myslim si, ze je uplne legalne taketo zariadenia nicit, je to nutna obrana, nakolko existuju jasne dokazy, ze EM ziarenie posobi zlomy v DNA, teda poskodzuje bunky. Zlomy v DNA sa povazuju za jednu z hlavnych pricin rakoviny. Takáto svojvolna výstavba anten a vysielacov je nelegalny experiment:
https://dopice.sk/qRJ
Ludom davaju extremne silne zdroje EM ziarenia do ruk (smartphony) a domov (Wi-Fi), do usi BT sluchadla... akoby na tom nic nebolo, pricom dobre vedia, ze to prispieva k chorobam a umrtiam. Ak si myslite, ze mozete dlhodobo normalne zit v uplne neprirodzenom prostredi, mylite sa, sami sa dorazate. Dnes vedci a ludia z IT priemyslu nemaju mobily ani Wi-Fi:
https://dopice.sk/otU

 

EM ŽIARENIE POŠKODZUJE BUNKY
ako inak chces regulovat populaciu, nikto nepomoze tak cloveku ako clovek cloveku...
     
EM ŽIARENIE POŠKODZUJE BUNKY
Problem s nadbytkom populacie maju len satanisti a fasisti co chcu vladnut nad svetom, t.j. teda aj vladnut nad Bohom (a este zopar oblbnutych jedincov papagajuje, ze ludi je vela, a nic im nebrani zacat sam od seba) Europa a vela inych statov ma problem s vymieranim, rodi sa malo deti. (Mozno zachrana su prave dobre sa mnoziaci utecenci) Aj u tych, co deti mat chcu, byvaju niekedy velke problemy s pocatim a myslim si, ze umele oplodnenie to neriesi. Detom, ktorym chybala laska (a hovori sa, ze aj detom "zo skumavky") chybaju city, rodia sa psychopati. Kovy z vakcin a EM ziarenie k tomu tiez prispieva - nizka plodnost, nizke IQ, idioti sa rodia, ten film Idiokracia 2006 je uz dokument

 

Poznámka Biblik: Problémom je nielen vysokofrekvenčné elektromagnetické žiarenie z mobilných antén, mobilov, Wi-Fi a bluetooth slúchadiel, ale aj obyčajné elektrické káble! V okolí týchto káblov je tzv. nízkofrekvenčné elektromagnetické žiarenie, výskumy naznačujú, že súvisí napr. s detskou leukémiou... V každom prípade, bezdrôtové zariadenia by sa nemali používať vôbec, alebo len na nevyhnutné minimum a postele by mali byť ďalej od zásuviek a elektrických káblov.

Určite by nikto nechcel bývať blízko pri elektrární alebo v blízkosti vedenia vysokého napätia! Intuícia by zdravému človeku musela napovedať, že takéto bývanie je rizikové. Zaujímavé však je, že mnohí ľudia si neuvedomujú riziká žiarenia z mobilov, Wi-Fi routrov či bluetooth zariadení... V súčasnom svete, ak vám operátor dá domov Wi-Fi router alebo ak sa v obchode predávajú bezdrôtové slúchadlá, ľudia si myslia, že je to bezpečné a normálne, pričom experti z IT priemyslu a vedci dnes varujú a vysvetľujú ľuďom, prečo nepoužívajú mobily ani Wi-Fi routre:

Bývalý riaditeľ kanadského Microsoftu Frank Clegg vysvetľuje, že Wi-Fi nie je bezpečná a prečo doma nemá Wi-Fi:

https://www.biblik.sk/news/former-microsoft-canada-president-frank-clegg-on-5g-wireless-tech-and-safety/

V knihe DOBA JEDOVÁ 7 ELEKTROSMOG vysvetľuje Dr. Martin Blank, prečo nepoužíva mobil ani nemá doma Wi-Fi. Jeho manželka má v aute pre istotu vypnutý mobil a používa ho iba v prípade, ak by bol potrebný. Vedcov, ktorých osobne poznám, ani jeden z nich nemá smartphone, ale len jednoduchý obyčajný mobil, pretože vedia, aký je rozdiel vo vyžarovaní smartphonu a bežného mobilu. V skratke, človek, ktorý má smartphone, má podstatne menšie šance udržať telo zdravé, smartphone prijíma a odosiela dáta v priemere každých 10 sekúnd, podľa našich meraní na niektorých smartphonoch (možno na väčšine smartphonov) nepomôže vypnúť dáta a vyžarujú ustavične obrovské dávky žiarenia v priemere každých 10 sekúnd (čo obyčajné mobily podľa našich meraní nerobia!) Samozrejme, výsledky našich meraní nemôžeme paušalizovať na všetky smartphony a mobily, pretože sme merali dohromady iba niekoľko desiatok modelov mobilných telefónov a na trhu sú ich stovky!

V každom prípade platí:

MOBIL ČO NAJĎALEJ OD HLAVY! A ak používate handsfree, tak určite nie bezdrôtové! Bluetooth hands free sú minimálne ďalšie dva zdroje žiarenia naviac: bluetooth modul na telefóne + bluetooth modul v hands free! Na normálne planéte by niečo takéto bolo celkom zakázané používať, nie je normálne mať zdroj vysokofrekvenčného žiarenia tesne pri hlave, to prosím vás pochopte! S najväčšou pravdepodobnosťou sa čoskoro dočkáme varovných nápisov na bezdrôtových zariadeniach, podobne ako na cigaretách. Ak si niektorí starší pamätáte, kedysi sa fajčilo všade, ľudia to brali ako normálne, ale dnes, keď ľudia pochopili, že opakované vdychovanie dymu nemôže byť zdravé, už sú za fajčenie na verejných miestach pokuty! A koľko ľudí namiesto čistého vzduchu kôli fajčiarom vdychovalo jedovaté splodiny? Situácia je veľmi podobná s EM žiarením, mám dokonca podozrenie, že sa poškodzujú molekuly vody i vzduchu. Zaujímavé krátke video Dr. THOMAS COWAN, ktorý tvrdí, že nové ochorenia súvisia s novým EM poľom:

https://www.biblik.sk/news/dr-cowan-virusy-nie-su-pricinou-nicoho-nove-ochorenia-suvisia-s-novym-elektromagnetickym-polom-pouzivanie-mobilu-je-nezlucitelne-so-zdravim/

Zvlášť chceme ľudí varovať, že bluetooth a bezdrôtové slúchadlá môžu predstavovať obrovské zdravotné riziko. Káblové handsfree tiež nie je nič moc, ten drôt je vlastne anténa a nemal by byť v blízkosti tela, ale drôtové hands-free považujem za bezpečnejšie než bezdrôtové. V káblovom handsfree by nemal byť kov, na trhu sú handsfree bez kovu, kde sa na vedenie zvuku používajú vzduchové trubice (airtube)

Dr. Martin Blank nazýva súčasnú situáciu, kedy neboli stanovené prakticky žiadne normálne normy ani varovania za nelegálny experiment:

https://www.biblik.sk/news/dr-martin-blank-zucastnujete-sa-nelegalneho-experimentu-v-dosledku-em-ziarenia-dochadza-k-poskodzovaniu-dna/

O tom, ako sa stanovovali normy pre EM žiarenie sa dozviete tu:

https://www.biblik.sk/news/mobil-je-nebezpecny/

 

Biblik.sk

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU