19 ROKOV PO SCÉNARI S TERORISTAMI TU MÁME SCÉNAR S COVIDOM-19

11.09.2020 20:10

Je 19 rokov po takzvanom páde dvojičiek a my tu zrovna máme takzvanú pandémiu Covid- 19! Veľmi zaujímavé! Na pochopenie toho, čo sa teraz deje, je dobre si preštudovať sled udalostí 9/11.

11. Septembra 2001 zločinecké skupiny v USA s napojením na vtedajšiu vládu G.W. Busha zorganizovali globálnu reality-show. Diaľkovo navádzané lietadlá narazili do budov Svetového obchodného centra, náraz druhého lietadla je dobre zdokumentovaný. Pred kamerami sme videli oheň a výbuchy, scéna ako z akčného filmu. Nikto však nečakal, že mrakodrapy spadnú k zemi, to bolo vyvrcholenie akčnej scény! Už vtedy však bolo jasné, že táto podivná udalosť pádu veží svetového obchodného centra sa ťažko mohla uskutočniť bez výbušnín. Ako sa dostali výbušniny do mrakodrapov? Podľa Dr. Stevena Jonesa, amerického fyzika, ktorý v prachu zo spadnutých budov objavil nanotermit, vo vežiach WTC bolo nanotermitu desiatky až stovky ton! Nanotermit je vysokopokročilá špeciálna výbušnina, ktorú vie vyrobiť zopár štátov na svete. 

V budovách WTC prebehla rekonštrukcia výťahových šachiet, odkiaľ je prístup k jadrovým nosníkom, na ktorých bola zavesená konštrukcia WTC. Na videách je vidieť výbuchy:

O výbuchoch hovoria očití svedkovia, moderátori, hasiči - svorne všetci očití svedkovia hovorili: "a big explosion" - ľudia hovoria o obrovských explóziách. Hasiči hovoria: "Bolo to bum-bum-bum, vybuchovalo podlažie za podlažím!" Ešte pred takzvaným "pádom" sú dôkazy o výbuchoch aj vo vstupnej hale a podzemnej časti, dokonca niektorým ľuďom tlaková vlna v spodnej časti budovy strhla kožu. Vybité okná vo vstupnej hale tiež svedčia o explóziách vo vnútri budovy, ktoré nemajú vôbec nič spoločné s nárazom lietadiel.

Budova exploduje znútra von, nie je to žiadny pád, je to doslova rozdrtenie budovy výbušninami na prach!

O 17:20 padla aj budova WTC 7, čo je takisto ukážkový príklad riadenej demolície:

 

 
O tomto "páde" ↑ informovala britská BBC 20 minút pred tým, než sa to skutočne stalo, už o 17:00 moderátorka hlásila, že v komplexe WTC spadla ďalšia budova Šalamúnových bratov (Salomon brothers building, jeden z názvov pre WTC - 7). Scénar ako vyšitý, koľko ľudí vtedy tomuto scénaru o teroristoch a padajúcich budovách uverilo?
Neexistuje žiadny dôvod na pád intaktných podlaží ani vo vežiach WTC! Presne podľa scénara "Čím väčšia lož, tým hlasnejšie ju treba kričať do sveta!" Podobne ako scénar 9/11 pred 19 rokmi aj scénar Covid-19 je pokusom o začatie neoprávnenej vojny a terorizovania vlastných občanov! Ak ľudia tomuto scénaru uveria a radšej budú podľa neho hrať aby mali "pokoj", dávajú tak právomoc vrahom a skutočným teroristom na rozpútanie 3. svetovej vojny - vojny proti proti koronavírusu, ktorú ak ľudia rázne neodmietnu ako neoprávnenú, pocítia jej dych, a bude ťažký a neznesiteľný podobne ako dym z WTC:
Aký je dôvod na pád takejto budovy? Pozrite si konštrukciu WTC a pochopíte, že bez výbušnín spadnúť nemohli, je to niečo podobné, ako keby ste tužkou prepichli sieťku proti komárom a očakávali, že sa celá zrúti - to je lietadlo oproti konštrukcii WTC, nezhodili by ste ju najskôr ani desiatimi lietadlami:
“The building was designed to have a fully loaded 707 crash into it. That was the largest plane at the time. I believe that the building probably could sustain multiple impacts of jetliners because this structure is like the mosquito netting on your screen door—this intense grid—and the jet plane is just a pencil puncturing that screen netting. It really does nothing to the screen netting.” Frank A. Demartini, on-site construction manager for WTC
 
VIAC OBRÁZKOV TU:
 
Zaujímavé články:
- zhrnutie v knihe od prof. David Ray Griffin - NOVÝ PEARL HARBOR:
 

Máme tu dočinenia s globálnymi vrahmi, ktorí kôli presadeniu scénara o teroristoch neváhali pozabíjať vlastných občanov a pod falošnou zámienkou viesť vojny po celom svete! Predtým tu bol scénar globálneho terorizmu a všetci mali držať hubu kôli bezpečnosti! Teraz je tu scénar nejakého globálneho vírusu, Ľudia nosia náhubky na papuli, podporujú tak tento scénar a nehovoria nič! Našívať si kríže na rúška je vrcholne trápne. ! Ľudia a najmä lekári by mali odmietnuť sebapoškodzovanie rúškami a dať najavo tejto satanokracii, že s teroristami nebudeme vyjednávať    ! Matovičova vláda je zločinná vláda, podobne ako tá Bushova a vedie vojnu proti vlastnému národu. Akceptovaním ich nariadení podporujete šírenie terorizmu, musíte nájsť odvahu dať si dole náhubky a poslať ich do riti! Ak náhubok v nejakom obchode vyžadujú, potom také obchody prestaňte navštevovať - sú to kolaboranti vrahov, zabíjajú vlastný personál a nútia svojich zákazníkov skákať tak, ako teroristi pískajú. To je potreba radikálne odmietnuť, nie strápňovať sa krížikmi na rúškach, ktoré svedčia o vašej zavretej papuli a v podstate nosenie rúška je súhlas s terorizmom! Ak to robí väčšina, nebuďte ako oni - veď tá väčšina tiež uverila trápnemu scénaru z 9/11, iba kôli ich viere existovali teroristi - jediní skutoční teroristi bola Bushova vláda, ktorá si mohla dovoliť masovú vraždu 3.000 ľudí odpálením mrakodrapov WTC a ďalšie vraždy neoprávnenými vojnami po celom svete! TERAZ JE TO PRESNE ROVNAKÝ SCÉNAR, NOSENÍM RÚŠOK VLASTNE PODPORUJETE TEROR A VRAŽDENIE PO CELOM SVETE! VYZÝVAME ĽUDÍ, VOJAKOV AJ POLICAJTOV, ABY SA RÁZNE POSTAVILI TERORIZMU UŽ V TEJTO POČIATOČNEJ FÁZE! ODHOĎTE RÚŠKA A UKONČITE SPOLUPRÁCU S TERORISTAMI! PRIJATÍM ICH NARIADENÍ PRIJÍMATE DIABLA A DÁVATE ENERGIU SATANISTOM A GLOBÁLNYM VRAHOM! 

BOJTE SA BOHA!

A NEBOJTE SA POKÚT ANI TERORISTICKÝCH NARIADENÍ!

ZMYSLOM TÝCHTO NARIADENÍ JE TERORIZOVAŤ ĽUDÍ AŽ DO PRÍCHODU VAKCÍNY, KTORÁ POD ZÁMIENKOU OSLOBODENIA OD PRENASLEDOVANIA A NOSENIA RÚŠOK NASADÍ ČLOVEKU OVEĽA HORŠIE PUTÁ. KTO SI TERAZ DÁVA RÚŠKO NA XICHT, SPOLUPODIEĽA SA NA NADCHÁDZAJÚCOM HOLOKAUSTE, HANBA IGOROVI BUKOVSKÉMU AJ LEKÁROM, KTORÍ SVOJIM TRÁPNYM PRÍKLADOM NOSENIA RÚŠOK NECHÁVAJÚ ĽUDÍ ABY SA POŠKODZOVALI ĎALEJ! LEKÁRI A UVEDOMELÍ ĽUDIA MAJÚ VYZÝVAŤ ĽUDÍ NA ODHODENIE RÚŠOK, NIE NA NAŠÍVANIE KRÍŽOV NA RÚŠKA, KTORÉ ZNAČIA SMRŤ!