AKO TO BOLO S TITANIKOM AJ S DVOJIČKAMI

15.01.2018 02:56

Jeden z najznámejších poisťovacích podvodov v histórii ľudstva bolo odpálenie troch mrakodrapov dňa 11. septembra 2001 v New Yorku. Verejnosti je táto udalosť známa ako "pád dvojičiek". V ten deň nespadli len dvojičky, ale ešte aj tretí 47 poschodový mrakodrap. Tretí mrakodrap sa volal WTC 7 a bol neďaleko od dvojičiek v komplexe WTC. Spadol v ten istý deň ako dvojičky, dňa 11. septembra, o 17:20 hod. sa takto odporúčal k zemi. BBC o tom informovala 20 minút pred tým, než sa to skutočne stalo a na TA3 to spomenuli iba raz:

https://www.youtube.com/watch?v=LD06SAf0p9A

Samozrejme podľa hesla "100x opakovaná lož sa stane pravdou" by sme mali veriť v teroristov, ktorí s dvoma lietadlami dokázali zhodiť tri mrakodrapy. Už vôbec to, že sa s dopravným lietadlom do dvoch mrakodrapov nejakí teroristi trafia bez navádzania, svedčí buď o nadprirodzených pilotných schopnostiach teroristov, alebo o diaľkovo navádzaných bezpilotných lietadlách. Vysoká rýchlosť lietadiel v nízkej výške a manévre svedčia o diaľkovo navádzaných lietadlách - piloti hovoria, že s bežným dopravným lietadlom sa takto nedá lietať, viac https://pilotsfor911truth.org/

Keď havaruje lietadlo, na letiskách z ktorých lietadlá štartovali, sa obvykle zhromaždia príbuzní. Idú sa pozrieť, či náhodou ich brat nezmeškal let. Na letiskách už čakali pripravení novinári, žiadni ľudia však nechodili! Videli sme video sklamaného a veľmi udiveného mladého amerického moderátora, ktorý chcel urobiť reportáž s pozostalými. Nemal však s kým, pretože ľudia, ktorí vraj mali sedieť v jednom z lietadiel nikomu nechýbali, žiadni príbuzní ich na letisku, z ktorého údajne štartovalo jedno z lietadiel nehľadali...

Pokiaľ si všimnete konštrukciu dvojičiek, na zhodenie jedného mrakodrapu by vám nestačilo ani desať lietadiel:

                                                     Konštrukcia jedného z mrakodrapov dvojičiek

 

Hasiči sa čudujú prečo sú stĺpy zrezané v 45 stupňovom uhle:

                                                 Hasiči v akcii po páde WTC

Všetko ostatné o udalostiach z 11. septembra je perfektne zhrnuté v knihe od Davida Raya Griffina Nový Pearl Harbor.

Vynikajúce dokumenty na youtube:

1:) Blueprint for Truth (orig. CZ titulky, prednáša architekt Richard Gage, zakladateľ hnutia inžinieri a architekti za pravdu o 9/11 https://www.ae911truth.org/)

2.) 911 Mysteries Demolitions (dôkazy o explóziách vo WTC angl., prekl. titulky)

3.) Nanothermite (prof. Steven Jones, fyzik, ktorý objavil stopy výbušnín nanotermitu v prachu z dvojičiek; angl., prekl. titulky)

Filmy si môžete stiahnuť aj z tejto vynikajúcej stránky, ktorej tvorcom ďakujeme: https://911yweb.webz.cz/

 

Odpálenie troch budov, tá masová vražda zo dňa 11. septembra 2001 nebola dodnes vyšetrená. Pán žid Larry Silverstein si nechal dvojičky poistiť na 3,5 miliardy dolárov len šesť týždňov pred nárazom lietadiel. Tí, ktorí si nárokujú na vládu nad svetom to však robia bežne. Michael Jackson o nich spieva "They Don't Take Care About Us" - sme im ukradnutí; oni na nás neberú ohľad! V texte piesne Michael Jackson spieva "Jew me, sue me" - užidujte ma, súďte ma... Je veľmi pravdepodobné, že aj preto musel zomrieť, mal totižto veľký vplyv a odmietol tancovať tak ako diabol píska. Vo Svätej Biblii je napísané:

"Lebo nič nie je tak skryté, čo by nemalo byť zjavené, ani nebolo ukryté, ale tiež iba nato, aby vyšlo na javo. Ak má niekto uši nato, aby počul, nech počuje!" Marek 4:22-23

Tí, ktorí Božie Slovo nepoznajú, ľahko uveria každej lži a opakujú si sami pre seba: "pravdu sa nikdy nedozvieme!-béé"

- - -

Pozrite sa, ako to bolo v prípade Titanicu:

https://blog.aktualne.cz/blogy/jan-berwid-buquoy.php?itemid=16193

Related articles / súvisiace články:

11. SEPTEMBER: DEŇ, KEDY TO VŠETKO ZAČALO_9/11: DAY OF THE RISE OF FASCISM AND WORLD WARS (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/11-september-den-kedy-to-vsetko-zacalo-9-11-day-of-the-rise-of-fascism-and-world-wars/

Súvisiace články / related articles:
TIP NA FILM: RIVALI - MARTIN LUTHER KING vs. MALCOLM X / MOVIES WE LIKE: Malcolm X and Martin Luther King Jr. Face to Face in Unity! (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-rivali-martin-luther-king-vs-malcolm-x/
TIP NA FILM: MAHÁTMÁ GÁNDHÍ / MOVIES WE LIKE: GANDHI (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-mahatma-gandhi/
RABÍN ALON ANAVA: SATANISTICKÁ ELITA NAPLÁNOVALA 1. aj 2. SVETOVÚ VOJNU, VYTVORILA ŠTÁT IZRAEL, SPÁCHALI TERORISTICKÉ ÚTOKY z 11. SEPTEMBRA, KONTROLUJÚ NÁRODNÉ VLÁDY, FACEBOOK, WHO AJ OSN / RABBI ALON ANAVA: WW I. & II., FACEBOOK, WHO, OSN, 9/11 (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/rabin-alon-anava-satanisticka-elita-naplanovala-1-aj-2-svetovu-vojnu-vytvorila-stat-izrael-spachali-teroristicke-utoky-z-11-septembra-kontroluju-narodne-vlady-facebook-who-aj-osn-rabbi-alon-anava-about-ww-i-and-ii-facebook-who-osn-9-11/
AKO TO BOLO S TITANIKOM AJ S DVOJIČKAMI (articles SK+VIDEOS AND PICTURES (ENG) article about 9/11 and Titanic, worth to see, worth to translate)
https://www.biblik.sk/news/ako-to-bolo-s-titanikom-aj-s-dvojickami/
9/11 VRAŽDA 3.000 ĽUDÍ (SK + VIDEOS ENG)
9/11 DOKUMENTY VŠETKY / 911 DOCUMENTARY biblik.sk (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/9-11-dokumenty-vsetky-911-documentary-biblik-sk/
9/11 DEMOLITION EVIDENCE / 11. SEPTEMBER: DÔKAZY RIADENEJ DEMOLÁCIE (ENG, SK)
https://www.biblik.sk/news/a9-11-demolition-evidence/
AKO TO BOLO S TITANIKOM AJ S DVOJIČKAMI

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/ako-to-bolo-s-titanikom-aj-s-dvojickami/
LIFTING THE FOG - Dr. STEVEN JONES 9/11 NANOTHERMATE:
- kniha David Ray Griffin - Nový Pearl Harbor/ book David Ray Griffin NEW PEARL HARBOR je jedno z najlepších zhrnutí, aby ľudia pochopili, že tak, ako médiá vykreslili 9/11 je iba reality show pre spodinu, pre zhovadilé stádo, ktoré slepo prijíma akýkoľvek televízny scénár, ktorý sa posledne, v situácii s Covidom už vypomstil mnohým! 
Najbližšie, ak budete počuť, že vakcíny zabíjajú a Zem je Plochá, skúste pripustiť aj iné pohľady:
"prof. JAN RAK: VÄČŠINOVÝ NÁZOR (PODOBNE AKO KAŽDÝ INÝ) JE PREŠPIKOVANÝ ROZPORMI, KTORÉ NEMÔŽU MAŤ RIEŠENIA V TEJTO KLASICKEJ PARADIGME, JE TREBA SA SKRÁTKA OTVORIŤ MOŽNOSTIAM, ŽE TO CELÉ MÔŽE BYŤ TROCHU INÁČ! (+DOPLNENÉ MATRIX V NÁS - najnovšie video)
https://www.biblik.sk/news/prof-jan-rak-vacsinovy-nazor-podobne-ako-kazdy-iny-je-prespikovany-rozpormi-ktore-nemozu-mat-riesenia-v-tejto-klasickej-paradigme-je-treba-sa-skratka-otvorit-moznostiam-ze-to-cele-moze-byt-trochu-inac/

 

BÝVALÝ SOVIETSKY KOZMONAUT IGOR VOLK: VO VESMÍRE SME NIKDY NEBOLI! A AK VÁM CHCE NIEKTO NAHOVORIŤ, ŽE SME TAM BOLI, TAK VÁS KLAME / FORMER U.S.S.R. ASTRONAUT IGOR VOLK: WE HAVEN'T BEEN TO SPACE (SK, ENG, RUS)
https://www.biblik.sk/news/byvaly-sovietsky-kozmonaut-igor-volk-vo-vesmire-sme-nikdy-neboli-a-ak-vam-chce-niekto-nahovorit-ze-sme-tam-boli-tak-vas-klame-former-u-s-s-r-astronaut-igor-volk-we-havent-been-to-space/

JURAJ POLÁČEK NIELEN O PÁDE DVOJIČIEK (ZÁMERY GLOBALISTOV S ELEKTROMOBILITOU A MIGRANTAMI + ĎALŠIE_DÔLERŽITÉ KRÁTKE VIDEO_ZOSTRIH
https://www.biblik.sk/news/juraj-polacek-nielen-o-pade-dvojiciek-zamery-globalistov-s-elektromobilitou-a-migrantami-dalsie-dolerzite-kratke-video-zostrih/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!