AK NEJAKÉ NARIADENIE ALEBO ZÁKON HOCI AJ POD ZÁMIENKOU "OCHRANY" ALEBO "BEZPEČNOSTI" ZASAHUJE DO ELEMENTÁRNEJ SLOBODY, ZÁKLADNÝCH PRÁV A INTEGRITY JEDNOTLIVCA, POVINNOSŤOU KAŽDÉHO JE TAKÝTO ZÁKON ALEBO NARIADENIE ODMIETNUŤ!

30.10.2021 19:32

Kto je váš pán, koho poslúchate? Kto je ten, kto vám určuje povinnosti nad základný rámec morálky? Ak nejaké nariadenie alebo zákon hoci aj pod zámienkou "ochrany" alebo "bezpečnosti" zasahuje do elementárnej slobody, základných práv a integrity jednotlivca, povinnosťou KAŽDÉHO je takýto zákon alebo nariadenie odmietnuť!

Súčasná situácia, kedy sa už diskutuje o povinnom očkovaní, je výsledkom toho, že ľudia obetovali základné práva kôli ilúzii bezpečnosti. V skratke, preto, že ste sa podriadili rúškam a nechali pošliapať svoje ľudské práva, teraz vám siahajú na život priamo! Jedna injekcia môže znamenať smrť alebo trvalé následky! Takže pekné sú reči o vyhnaní tejto vlády s bičom, ale koncept chýba, nie sme to len my, ktorí si to uvedomujeme a hľadáme čo ďalej. Hľadajte aj vy prosím vás! Fašisti, tyrani, zločinci, globálny prediktor alebo globálna satanistická mafia má svoje jasné plány, a my občania, máme nejaký cieľ, nejaký plán, nejakú konkrétnu víziu? Ich vízia je zrejme masaker, povinné očkovanie môže spustiť masaker a krviprelievanie. Prezident Českej lekárskej komory vyhlásil, že “v budúcnosti bude očkovanie proti covidu povinné“ https://www.hlavnespravy.sk/prezident-ceskej-lekarskej-komory-vyhlasil-ze-v-buducnosti-bude-ockovanie-proti-covidu-povinne/2736052

Poznámka Biblik: slovo "povinné" v tomto prípade môže znamenať prenasledovanie a stratu slobody a základných práv pre každého, kto sa očkovať nebude chcieť! To je vám snáď jasné? Takže teraz je našou úlohou hľadať cestu von, a prehĺbiť nenásilný občiansky odpor, zakiaľ sa tu ešte netopíme v krvi!
 
TOP KOMENT:

Ak ešte chvíľu budú ľudia dodržiavať opatrenia, vidím to buď na koncentráky alebo na násilné očkovanie. Ak sa toto dostalo až sem, môžu urobiť vakcinačné checkpointy a kto bude chcieť ísť ďalej alebo čo i len do obchodu, môžu ho označiť za hrozbu, odviesť do koncentráku alebo násilím zaočkovať. V uliciach vidím pár nasratých z Občianskeho tribunálu. Malo by byť vonku toľko ľudí, že by sa fašistickí hajzli báli vyjsť na ulicu. Občania by mali zostaviť novú vládu, nových, dočasných lídrov. Títo okupanti tu nemajú čo hľadať! Mali by byť vo vyšetrovaní!
Neviem, či toto pôjde bez zbraní ak sa nenájde vodca nenásilného odporu, tak po ľuďoch ako Vojtech v Čechách a na Slovensku pár vakcinátorov, po nich sa bude asi strieľať. Niekto vedie situáciu k takejto hranici, krok za krokom ku krviprelievaniu to smeruje.

Teda, teraz každý aj ten najmenší odpor proti opatreniam je vítaný a veľmi dôležitý!
Ako z toho von? Baránek hovorí, že vládu vyhnať s bičom, ale ešte som nepočul jediný normálny plán na našu záchranu! Prosím vás stretávajte sa a uvažujte čo ďalej, nech sa majú ľudia k čomu pridať. Nakupovanie bez rúšok je fajn vec, je to forma nenásilného odporu - je to spôsob boja, vítam super, vďaka vám všetkým, každému bez náhubku Ďakujem!

Ak tu nechceme krviprelievanie tak takéto akcie v obrovskom meradle potrebujeme. Je to super nápad, podporujem a nakupujem bez rúška už dlho, zažil som už niekoľko náletov policajtov, zatiaľ som rád, že som vcelku... Stále lepšie pár modrín ako by sa tu malo strieľať. Takže čo ďalej? Áno masové nakupovanie bez rúšok a ďalší krok? A ďalší? A naša celková vízia a celkový plán?

_     _     _

 

TÍ, ČO SA VZDAJÚ ZÁKLADNEJ SLOBODY ZA TROCHU BEZPEČNOSTI SI NEZASLÚŽIA ANI SLOBODU ANI BEZPEČNOSŤ. Benjamin Franklin

 https://www.biblik.sk/news/ti-co-sa-vzdaju-zakladnej-slobody-za-trochu-bezpecnosti-si-nezasluzia-ani-slobodu-ani-bezpecnost/