AK VLÁDA TVRDÍ, ŽE EXISTUJE NEJAKÝ NOVÝ VÍRUS, JE POTREBNÉ VYŠETROVAŤ PRÍČINU (DOPLNENÉ)

04.11.2020 16:34

V minulosti, keď útočila cholera, vedci tej doby sa domnievali, že smrad je príčinou cholery. Teda robili všetky opatrenia proti smradu. Akékoľvek hlasy, že by bolo veľmi potrebné pozrieť sa, či je kontaminovaná voda, a v prvomrade zabrániť kontaminácii, boli zosmiešňované. Vynikajúci dokument nájdete tu, odkaz na dokument nájdete v tomto článku: https://www.biblik.sk/news/sedem-divov-technickej-civilizacie-ked-sa-vedci-pomylia/

Vláda a vedci vtedajšieho sveta vážne ohrozovali celú spoločnosť a v súčasnosti máme situáciu veľmi podobnú. Vďaka Pánu Bohu, nie všetci vedci sú zadubení:

Toto sú oblaky zasievané lietadlami, ktoré sprejujú aerosóly do vrchnej časti atmosféry. Dr. Jasper Kirkby, vedec CERN (pozn. red.  tento spád v daždivom období kontaminuje vodu)

Ak sa tu teda v masovom merítku vykonávajú operácie rozprašovania nejakých látok do ovzdušia, čo potvrdzujú aj naše  reporty o chemtrails , je zrejmé, že sa to môže prejaviť ako nový vírus. Upozorňovali sme naše úrady, že ako prvé sa najskôr v dôsledku rozprašovania týchto častíc objavia problémy s dýchaním. Oficiálne prijaté tvrdenie je, že to akýsi koronavírus spôsobuje problémy s dýchaním... Toto je iba začiatok, čo bude ďalej nasledovať? Zlyhávanie životne dôležitých orgánov? Otravy v dôsledku ťažkej kontaminácie vôd? (Pozri Zjavenie 8:11) Ak by ryby začínali chorľavieť, prípadne dochnúť od otrávenej vody, dávali by ste ich do karantény alebo by ste ich testovali na nový vírus? Alebo prvé, na čo by ste sa zamerali či je v poriadku voda? Teda, ak vedci a lekári tvrdia, že niektorí ľudia majú problémy v dôsledku nového vírusu, určite sa má konečne začať vyšetrovať, či je v poriadku ovzdušie a samozrejme aj to, či máme kvalitnú vodu a vyhovujúcu pôdu. Tam by sa mali investovať peniaze, na preverenie vzduchu, vody a pôdy a prijať opatrenia na vylúčenie kontaminácie.

Podľa tvrdení lekárov, ktorí liečia pacientov s koronavírusom, ľudia vyhľadávajú lekára, preto, že nemôžu dýchať (videá Dr. Stella Immanuel tu) Vo vláknach chemtrails sme našli drobné čierne guľočky, o ktorých sme predpokladali, že by mohli obsahovať plesne vírusy. (je iba zaujímavé, že na satanskom Covid-certifikáte sú tri vírusy so šiestimi paličkami a s malými čiernymi guľočkami vo vnútri)

Pod mikroskopom sa vzorky spádu chemtrails javia tak, že takéto čierne guľôčky (obr. nižšie) sú priamo vo vláknach, alebo na vláknach chemtrails.

Nech zoberiete do ruky maslo, akýkoľvek výrobok, biely tanier, alebo hoci aj obyčajný biely papier, ktorý bol chvíľočku položený v miestnosti, všade môžete pozorovať drobné čierne a červené vlákna o veľkosti cca 1-3 mm. To isté je možné pozorovať aj v iných štátoch a v iných mestách - všade zvnútra na bielych parapetách, bielych stoloch, umývadlách nájdete veľmi podivný prach, skladajúci sa z nejakých čiernych a červených vláken! Je to vidieť aj voľným okom, prosíme vás, urobte si vlastný výskum! Obrovské množstvo drobných bielych, čiernych a červených vláken je z lietadiel rozprašovaných na ľudí, okrem toho, na / resp. v bielych vláknach sú nejaké guľočky, alebo častice niečoho, čo môžu byť spóry vírusov. Dostihnutie páchateľov týchto zločinov by malo byť prvoradým zámerom akejkoľvek vlády. Ináč je každý boj proti vírusu márny, pokiaľ nikto nehľadá príčinu, odkiaľ a ako sa šíri. Niektorí lekári vo svojich prednáškach citujú Rudolfa Steinera, že vírusy nie sú príčinou ničoho, vírusy sú výlučky poškodených buniek, krátke video Dr. Cowan tu.

Virologička Dr. Soňa Peková - pracovníčka laboratória Tillia tvrdí, že sa stretáva s pacientami, ktorí majú obrovské množstvo vírusu v tele, na rozdiel od bežných testov ich laboratórium zisťuje, aký obsah vírusov má človek v tele. Vlastne, takíto pacienti s obrovským počtom vírusov v tele by mohli mať niečo spoločné, napr. bývanie pri zdrojoch elektrosmogu, alebo pitie kontaminovanej vody, alebo spád z lietadiel (napr. bydlisko v trase hlavných letových koridorov, príp. v smere prúdenia kontaminovaného vzduchu/vetra) a pod. Tu sa vôbec neskúma, ako skutočne zabezpebečiť ľuďom zdravý život a ako chrániť ich zdravie. A ani plošné testovanie neodhaľuje prakticky nič. Zámerom ľudstva by malo byť identifikovanie príčin, odkiaľ a akým spôsobom sa vírus šíri. Je veľmi pravdepodobné, že človek ani z určitých dôvodov nemôže nakaziť človeka ak má vírus podobne ako cholera príčinu v nejakom kontaminante. Všetky opatrenia sa doteraz podľa tvrdení čísel vlády ukazujú ako bezvýznamné a sú nebezpečnejšie než vírus, ktorí zatiaľ vedia lekári úspešne liečiť:

https://www.biblik.sk/news/hydroxychloroquine-zinc-and-zithromax-will-cure-coronavirus-claims-christian-doctor/

Nie je to vírus, čoho by sme sa mali obávať, ale vláda diletantov, ktorí namiesto ochrany zdravia ľudí začínajú nastoľovať nebezpečný tyranský režim. V prvomrade primátori, vedci, lekári a zdravotníci by s týmito zločincami mali odmietnuť akúkoľvek spoluprácu.

Polícia a vojaci majú chrániť ľudstvo pred zločinnou vládou.

Vláda a nikým nevolení úradníci svojvoľne vydávajú likvidačné nariadenia, takáto vláda a takíto úradníci musia byť postavení pred súd! Je ústavným právom  a zároveň aj morálnou povinnosťou Slovenského národa postaviť sa proti vláde zločincov.