SEDEM DIVOV TECHNICKEJ CIVILIZÁCIE: KEĎ SA VEDCI POMÝLIA (AKTUALIZÁCIA 1x + Poznámka Biblik)

08.01.2020 20:02

V roku 1848 v meste Londýn nebola dostačujúca kanalizácia, mesto páchlo splaškami a objavuje sa cholera. Príčinu šírenia cholery (podobne ako je tomu dnes u väčšiny chronických chorôb) vedci nepoznali, verilo sa nejakej oficiálnej teórii a iba málokto sa ju odvážil preskúmať.

Vedci sa riadili oficiálnou teóriou, že cholera sa šíri vzduchom, konkrétne že vraj pochádza zo smradu a robili rôzne "vedecké" opatrenia, ktoré boli úplne ale úplne mimo a ľudia vďaka vedcom ďalej chorľaveli a umierali! (Nikto neskúmal, prečo človek ochorel, mali podobne ako dnes svoje teórie, podľa ktorých sa postupovalo)

Ak by sa oficiálnej vedeckej teórii v tej dobe tak silno neverilo, poslanci by zrejme ani neschválili 3. milióny libier na vybudovanie kanalizácie! Až keď sa v meste vôbec nedalo dýchať, ľudia skrz obavy, že smrad prenáša choleru, v húfoch utekali z mesta. Až potom sa konečne začalo niečo normálne robiť, až keď sa aj poslanci začali báť, že ich ten hrozný smrad zabije, že z toho smradu doradu zaiste všetci skapú na choleru! Ináč sa až do tohto kritického okamihu ustavične hádzali polená pod nohy jednak inžinierovi, ktorý chcel vybudovať kanalizáciu a jednak sa zosmiešňovali ľudia, ktorí verili, že cholera pochádza z kontaminovanej spodnej vody.

Dnes niekto skúma príčiny, prečo sa niekde objaví epidémia alebo nákazlivé ochorenie? Tam kde je zvýšený výskyt chorôb nabehnú býci naložení vakcínami - a múúú, idú rýchle očkovať! Lebo múúú očkovanie je jediná múú metóda na zabránenie šírenia chorôb... múú, múú, múú - vedci!

Vyvstáva otázka, čo by vedci robili dnes, keby prišlo nákazlivé ochorenie. Nemám pochýb, že väčšina by navrhovala očkovanie! Príčiny vzniku a šírenia chronických, psychických chorôb a rakoviny sa slepo ignorujú, zvaľuje sa to raz na gény, alebo sa povie, že ide o civilizačné ochorenie. Ale najväčšie chrapúnstvo je tvrdenie, že hrozbou pre spoločnosť sú tí nezaočkovaní - ktorým na rozdiel od očkovancov nekolujú v tele zbytky  geneticky modifikovanej DNA a vírusov ! (všetky vakcíny sú dnes určitým spôsobom geneticky modifikované, je to aj na oficálnych príbalových letákoch - viac tu) Ak by epidémie vznikali z očkovania (čo nepochybne aj vznikajú), očkovanie ako "svätý grál" by bolo označené za jedinú záchranu! Uvedomujete si, v ako zhovadilom svete to žijeme? Ľudí nútia nechať si do tela pichať choroboplodné zárodky v náleve jedovatých zmesí. VAKCÍNA=VÍRUSY+JEDY. Vakcíny spôsobujú rovnako závažné a pre spoločnosť veľmi nákladné závažné psychické aj fyzické ochorenia. Jedinou prevenciou v záujme zachovania zdravia detí a budúcich generácií je NEOČKOVAŤ VÔBEC! 

Mimochodom, proti cholere, týfusu, moru a šarlachu sa bežne neočkuje, to viete? A prečo by sa očkovalo? Veď splašky nevylievame na ulicu a bežne v komore nemáme ani myši ani potkany. Po suchých vyhriatych domoch nám nelezú ani ploštice ani šváby, máme dokonca aj splachovací záchod, kanalizáciu, vodu, bežne neexistuje hlad, podvýživa a máme na rozdiel od našich predkov voľný prístup aj k rýchlej lekárskej starostlivosti. (Len by nám tu nemali vláčiť migrantov, o ktorých statuse sa nevie nič, dokonca ani o očkovacom statuse - a zaujímavé, že vakcinacisti v tomto prípade ani nebijú na poplach.)

Do médií hovoria, aké strašné sú osýpky, pričom z ľudí, čo dnes majú okolo 80 rokov mal osýpky takmer každý a sú živí a zdraví! Či snáď vôbec nemajú detské choroby pre vývoj človeka význam, vôbec? Dokedy budeme meniť špinu za špinu? Čo ak je očkovanie odpočiatku omyl a tak ako boli v minulosti deti choré a umierali kôli zlým podmienkam a nedostatočnej zdravotnej starostlivosti, dnes bývajú ustavične choré, potrebujú stále lieky, antidepresíva, antibiotiká aj inzulín a mnohé umierajú na rakovinu a páchajú samovraždy kôli psych. chorobám, vidí niekto ten pokrok, ktorý sme dosiahli tiež vďaka očkovaniu????

Uvedomujete si, že aj dnes mnohí vedci šíria pavedecké nezmysly a myslia si že sú králi? Keď sa ukázalo, že cholera predsa len pochádza z kontaminovanej vody, hlavný hygienik William Farr verejne vyhlásil: "Všetko čo som v zdravotníctve robil, sa zakladalo na omyle!" To je pravý anglický gentleman, pre ktorého je pravda viac ako vlastná povesť a kariéra! Veľmi zaujímavý dokument zo série Sedem divov technickej civilizácie - Projektant Joseph Bazalgette, hlavný hygienik William Farr, a široko-ďaleko jediný nadčasový doktor John Snow, ktorý napriek oficiálnym teóriam ako jediný verejne obhajoval svoje vlastné výskumy a išiel proti tvrdeniu vtedajších vedcov:

česky tu - cz: https://ulozto.sk/file/2dtRizdPufso/sedm-divu-technicke-civilizace-ep04-kral-kanalu-dvb-xvid-cz-ant-avi#!ZGAzLmR2ZzSzAQx1A2SwAGp1LwDkA29mMaIyoxj1o3yhZwZ3AD==

 

AKTUALIZÁCIA 1x + Poznámka Biblik: nezavrhujeme vedu, prekáža nám, že si veda robí neomylný patent na pravdu, rovnako ako to kedysi robili predstavitelia oficiálnej cirkvi. Očkovanie ako také považujeme za neetický zločin na živej bytosti. Človeku sa do tela podáva špina (vakcína) za účelom aby sa nezašpinil (neochorel). Očkovanie je satanská praktika, špinavosť, zvrhlosť, nemá miesta v zdravom svete! Zdraví ľudia by sa nemali nikdy očkovať, ani pred cestou do zahraničia by sa nemali nechávať očkovať, ani zvieratá by sa nemali očkovať, zdravá bytosť by sa podľa nás nemala očkovať nijak, ani bežnými vakcínami, ani homeopaticky. Veríme Bohu a Pánovi Ježišovi Kristovi a Jeho Slovám: "ZDRAVÍ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA, ALE NEMOCNÍ." (Mat. 9:12, Mar. 2:17, Luk 5:31) a pozri Ž91:5-7

Súvisiace články / related articles:
ZÁHADY MODERNEJ VEDY / MYSTERIES OF MODERN SCIENCE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/zahady-modernej-vedy-mysteries-of-modern-science-sk-eng/
PO ZRUŠENÍ OČKOVANIA CHOROBNOSŤ KLESÁ
OČKOVANIE - PREHĽAD MEDZIGENERAČNÝCH NÁSLEDKOV

V skutočnosti, choroby boli dávno na ústupe ešte pred začiatkom očkovania:

    Oficiálna ročenka úmrtí na vybrané choroby (štát Austrália)

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!