AKO FUNGUJE REGENERÁCIA A NOVOTVORBA ORGÁNOV?

13.07.2022 11:36

REGENERÁCIA A NOVOTVORBA ORGÁNOV
(3.9.2022 o 12:00)

Viac informácií:
https://www.biblik.sk/news/online-seminar-regeneracia-a-novotvorba-organov-3-9-2022-o-12-00/
Seminár REGENERÁCIA A NOVOTVORBA ORGÁNOV
3.9.2022 vedie pán Arkan Levov (*1984) spisovateľ, lektor a terapeut, majiteľ Certifikátu č. 197 Učenie Arkadij N. Petrov Strom Života. Pán Levov sa už viac ako 10 rokov aktívne venuje práci s chorými ľuďmi ako osobný poradca. Arkan Levov je prispievateľom do niektorých publikácií na biblik.sk/clanky, IT administrátor a  podnikateľ. Pán Levov nie je členom ani sympatizatom žiadneho spolku ani žiadnej náboženskej organizácie, z bezpečnostných dôvodov nepoužíva mobil ani Wi-Fi podobne ako mnohí iní vedci a IT podnikatelia.

Systém Dr. Arkadija Petrova, ktorý z Božej milosti máme tú česť vyučovať, predstavuje veľmi široké a veľmi univerzálne možnosti liečby chorôb pre širokú verejnosť. Ľudia si žiadne technológie ani diagnostické prístroje nemusia kupovať, ale učia sa ich v sebe objavovať. Boh vložil do človeka úžasné technológie, ktoré dodnes využívalo iba pár osvietených. Dnes sú však vďaka Pánu Bohu tieto "vnútorné technológie" a praktické postupy dostupné širokej verejnosti, ku niektorým postupom je však veľmi vhodné mať učiteľa (chceme tým povedať, že nie všetky veci človek vždy samostatne zvládne z učebníc, možné je však všetko, pretože Boh, vnútorné vedomie človeka a vnútorný učiteľ sú stále k dispozícii) Na akademickej pôde a na online seminároch je zaujímavá diskusia, kedy sa aplikácia praktických postupov zdieľa medzi účastníkmi a odovzdávajú sa skúsenosti.

Mnísi v kláštoroch po rokoch či desaťročiach ustavičného štúdia, každodenného vytrvalého cvičenia a praxe meditácie prišli na mnohé spôsoby liečby a úžasných techník (napríklad Hogudo, Tummo reskiang a mnohé iné) Pozor na slová - pozr. Matúš 12:36-37. Slová majú ohromný význam, napríklad jednoduchým opakovaním slabík TU-MO je možné i v tuhej zime predchádzať chladu a prechladnutiu! Ako to teda vlastne funguje? Rôzne prístroje pôsobením určitých vibrácií a frekvencií ovplyvňujú biologické funkcie (dnes sú už medzi alt. lekármi rozšírené rôzne kvantové rezonančné prístroje, alebo známy ruský SKENAR, vyvinutý pre vesmírny program na udržiavanie zdravia kozmonautov) Avšak určitými slovami a určitými presnými postupmi je možné dosahovať podobné a trúfam si tvrdiť, že možno i lepšie výsledky ako s najdokonalejšími kvantovými a medicínskymi prístrojmi! S týmito úplne elementárnymi postupmi a zásadami vás chceme zoznámiť na online seminári 3.9.2022:

https://www.biblik.sk/news/online-seminar-regeneracia-a-novotvorba-organov-3-9-2022-o-12-00/

Na seminár sa môžete prihlásiť aj bez vypĺňania prihlášok nákupom online:

Všetky informácie a detaily platby dostávate obratom na mail.