AKO INFORMUJÚ MAINSTREAMOVÉ MÉDIA O OČKOVANÍ? + ŠTATISTIKY NEŽIADÚCICH ÚČINKOV ŠÚKL

09.08.2022 11:50

AKO INFORMUJÚ MAINSTREAMOVÉ MÉDIA O OČKOVANÍ? + ŠTATISTIKY NEŽIADÚCICH ÚČINKOV ŠÚKL
 

Poznámka Biblik: V skutočnosti, neexistuje na tejto Zemi jediný zdravý človek, ktorý by potreboval nejakú vakcínu, ak sa do zdravého organizmu vpravujú choroboplodné zárodky, je to otrava, ktorá vyvoláva chorobu a poškodenia imunitného systému. Veriaci v Boha a Pána Ježiša Krista má jasné varovanie:

"ZDRAVÍ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA ALE CHORÍ." (Matúš 9:12)

-      -      -

Odborníci v skutočnosti vedia hovno o tom, ako funguje imunitný systém konkrétneho jedinca. Jedinou injekciou ho môžu aj zabiť alebo mu spôsobiť trvalú ujmu na zdraví, a aké konkrétne následky bude mať očkovanie u konkrétneho jedinca to vie len Boh! Pre ľudí platí, aby sa chránili pred akýmikoľvek injekciami, ľudia musia chrániť seba, svoje deti i svoje domácie zvieratá pred očkovaním, pretože ináč KAŽDÝM OČKOVANÍM riskujú choroby a smrť! Je snáď už každému dostatočne jasné, o čom je očkovanie ako také? Scénár s pandémiou odhalil aj skutočné zámery očkovania ako takého: vyvolávanie chorôb a smrť - to je hlavný zámer očkovania, zbytok preživších bude mať pravdepodobne poškodený mozog a imunitný systém, ťažko to ešte niekedy bude človek ako predtým, zvlášť s týmito technológiami vakcín.

 

Nasledujúci citát sme uverejnili v zaujímavom článku tu:

PO ZRUŠENÍ OČKOVANIA CHOROBNOSŤ KLESÁ:
https://www.biblik.sk/news/ockovanie-zaujimave/

"Musíme rozoštvať celý svet hádkami, nepriateľstvom, zápasmi, nenávisťou vrcholiacou v popravách, hladom a očkovaním chorôb takže Gojimom potom ostane jediné východisko: túžba po našich peniazoch a po našej vláde." Protokoly sionských mudrcov

Očkovanie ako také je neprirodzený zásah do imunity! Ak by ľudia mali v sebe prirodzenú intuíciu a cit, nemohli by dovoliť podávať injekcie sebe ani svojim deťom! Každá matka, ktorá nechá očkovať svoje dieťa sa musí zaprieť, niečo v sebe musí zabiť, potlačiť prirodzenú kontrolku pudu sebazáchovy.

Človek, ktorý nabáda na očkovanie alebo podáva očkovaciu látku je podľa môjho názoru vrah a zločinec*, aj keď niektorí podávajú očkovacie látky v dobrej viere, o týchto vakcínach a nežiadúcich účinkoch bolo toho popísané dosť! Musel byť silný egoista alebo úplne ľahostajný ignorant ten, kto podával nejakú z týchto vakcín. A myslím si, že to platí aj pre toho, kto podáva akúkoľvek vakcínu. Okrem seba je mu druhý človek zrejme u prdele, ináč by musel do detailu chcieť vedieť, čo tá vakcína obsahuje a čo môže spôsobiť a či vôbec je človek schopný prijať takúto pozíciu potenciálneho vraha a mrzačiteľa kôli peniazom!

*“Keby ste zmiešali ortuť, fosfát hlinitý, sulfát amonný a formaldehyd s vírusmi, dali to do injekčnej striekačky a pichli do vašeho dieťaťa, tak vás pošlú do väzenia.
Prečo je to teda legálne pre doktorov?
A prečo im to dovoľujeme?“ prof. Boyd Haley, univerzita Kentucky
-   -   -

V súčasnosti sa šíria správy o samovraždách lekárov, ktorí zmrzačili ľudí očkovaním. Kto podal ktorúkoľvek z týchto vakcín, mal človeka za laboratórnu krysu, pretože nemohol tušiť, ako tento experiment dopadne. Tieto vakcíny boli neschválené, dramaticky zvyšujú pravdepodobnosť infarktu a zástavy srdca, to sú tvrdenia svetových expertov, ktorí sú všeobecne bohužiaľ zástancovia očkovania, ale k tejto vakcinácii mali aj oni výhrady:

Mainstreamové média zinscenovaný podvod s pandémiou vyhlasujú za reálny, avšak dostal priestor aj odborník, ktorý tvrdí, že 4. dávka je zbytočná. (mohol na rovinu povedať, že zabiť človeka mohla aj tá prvá, kde boli takíto odborníci doteraz?) Keď sa začala táto genocída s mRNA vakcínami, máloktorí odborníci bili na poplach, je možné, že ľudia, ktorí dostali čo len jedinú dávku takéhoto preparátu, to majú spočítané:

https://tvnoviny.sk/koronavirus/clanok/238536-premorili-sme-sa-zdravi-ludia-uz-podla-odbornikov-nepotrebuju-dalsiu-davku-vakciny

 
NEŽIADÚCE ÚČINKY VAKCÍN ŠÚKL ku koncu júla 2022:

Lekár Sabaka v závere videa mi pripadá úplne ako vystrihnutý z filmu IDIOKRACIA. Môže si obliecť kostým lekára, mať štyri tituly a aj tak je každému jasné, čo je zač!

Ako sa zdá, podvod s Covidom pôjde preč ako podvodnícka vláda, ktorá už tiež splnila svoj účel. Nakoľko výroba vakcín je v plnom prúde, vyhlási sa pravdepodobne nová pandémia, možno sa už to už nebude volať Covid, ale niečo iné, veľmi pravdepodobný aj následkom nakazenia ľudí testami a vakcínami je tento scénár:

https://www.biblik.sk/news/evidence-they-can-make-the-corona-scenario-real-dokazy-ze-diabli-su-schopni-pre-dosiahnutie-svojich-cielov-urobit-korona-scenar-realnym/

 

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme Vás o podporu našej práce / Please support or work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

Ď A K U J E M E

T H A N K  Y O U