ĎALŠÍ VÁŽNY PRÍPAD POŠKODENIA ZDRAVIA PO TESTOVANÍ (+Poznámka Biblik: AK ĽUDIA BEZHLAVO REŠPEKTOVALI PRÍKAZY NADRIADENÝCH - ČERNOBYĽ - ZAMORILI CELÝ SVET A SPÔSOBILI OBROVSKÚ HAVÁRIU)

30.01.2022 17:10

Od začiatku scénára s tzv. "pandémiou" vás ustavične varujeme pred testami.

Doposiaľ známe informácie čo obsahujú testy sú tu:

S niektorými liečiteľmi sme sa však zhodli na tom, že okrem otravy sa jedná aj o nejaké duchovné, resp. informačné pôsobenie. Jednoducho povedané, testy sú predovšetkým otrava, to je už známe aj z horeuvedeného linku. CHOROBY=OTRAVY, viac cit. Dr. Johann Loibner tu:
Okrem lekárov, ktorí na základe podrobných informácii o zložení vakcín a skúseností z praxe varujú pred testovaním a očkovaním, dodnes bohužiaľ existujú aj lekári, ktorí vyzývajú na testovanie alebo očkovanie. Každé očkovanie zdravého človeka a dokonca i očkovanie zdravého psa je zločin, aj tzv. "oslabený" vírus je vírus, očkovanie je legálny nástroj ako mrzačiť ľudí, znižovať IQ aj priemerný vek a šíriť choroby, vkladať cudzí genetický kód do ľudí i do zvierat a pôsobiť degeneráciu tej časti populácie, ktorej hovoria gójovia.
_________________________________________________________
A testy? Mohli by sme povedať, že testy špárovaním sú nosová vakcína. Od týchto zločincov je hazard so zdravím niečo si dávať do úst alebo do tela! Testy sú nebezpečné, podľa dostupných informácii obsahujú prudký jed (etylén oxid) a bohužiaľ niektorí ľudia majú už po jedinom teste vážne a možno aj trvalé následky (či trvalé, to nevieme, sú však prípady dlhodobého poškodenia nosnej sliznice, niektorí ľudia udávajú, že majú už po jedinom teste aj viac ako rok ustavične suchý nos, či to prejde, nikto nevie)
Naposledy nás zaujal tento prípad:
Muž, cca 40 rokov, silný, disponuje ohromnou fyzickou silou. Len tak hocičo by ho nepoložilo. Zamestnávateľ ho dlhodobo vydieral, hrozil prepustením z práce, ak nepôjde na testy. Nakoniec bohužiaľ aj tento navonok silný muž podľahol a urobil si test.
Takto popísal príznaky: depresia totálna neistota, bolo mu na zvracanie, na odpadnutie, štípalo ho v nose. Vedúci videl, že s ním niečo nie je v poriadku, hovorí vedúcemu: "Vedúci, ja tu normálne odpadnem!" bolo mu veľmi zle, psychicky - dezorientovaný, fyzicky na zvracanie, vlastne prejavili sa u neho príznaky otravy, (ktoré sa po týchto "testoch" najčastejšie prejavujú ako bolesti, štípanie v nose a v hrdle, zahlienenie, pocity na zvracanie alebo prudký smäd) Ešte k príznakom uviedol:
"Začalo to ustupovať asi po dvoch hodinách"
"AKO KEBY DO MŇA VLOŽILI VÍRUS!"
"UŽ BY SOM NIKDY NEŠIEL, NEVIEM, ČI BY SOM TO VYDRŽAL..."
Po teste mu bolo strašne zle, nikdy by na ďalší nešiel.
Nakoniec to skončilo rozviazaním pracovného pomeru. Stojí za riskovať zdravie kôli práci? Potom skutočné hodnoty väčšiny ľudí sú asi peniaze, pretože neváhajú robiť zo seba prostitútky a často kôli úbohej almužne nastavia ktorýkoľvek otvor...
__________________________________________________________
Poznámka Biblik:
Kto je ten, kto určuje, že máme ísť sami proti sebe? Táto osoba by mala byť cieľom, ako fašista, zločinec, osoba vyžadujúca testovanie alebo očkovanie (akékoľvek) pácha trestný čin! Nikto by sa nemal riadiť príkazom autorít, pokiaľ sú deštruktívne!
Podobne vybuchol Černobyl, pracovníci uposlúchli deštruktívne rozkazy:
Cez testy a cez vakcíny sú ľudia systematicky poškodzovaní a otrávení, následkom pôsobenia jedov a zrejme aj určitých inf. programov sa u niektorých prejavuje choroba. Zaujímavé je, že pri osobách, ktoré podstúpili testy, mi bolo veľmi zle. Príliš sa s ľuďmi nestretávam, iba som si všimol, že v niektorých prípadoch som prevzal všetky príznaky otravy od testovaných osôb (int. kontakt: náhla bolesť nosa, hrdla a prudký smäd, nevoľnosť aj na druhý deň; bežný kontakt: extrémna únava, chuť ísť preč od testovaného človeka, nevoľnosť aj na druhý deň... Je to nejaká nie celkom fyzická záťaz, ale s istotou viem, že niečo je u tých osôb ináč ešte aj niekoľko týždňov po tých testoch... Subj. povedané, majú pozmenené žiarenie...
Bolo mi typicky zle keď som bol som na návšteve u jedného známeho, pochopil som, že niečo je ináč, chcel som hneď odísť. Nevedel som, že bol v ten deň na testoch, pochválil sa mi s tým až neskôr a je to on, ktorého príznaky sme popísali vyššie.
 
AK ĽUDIA BEZHLAVO REŠPEKTOVALI PRÍKAZY NADRIADENÝCH - ČERNOBYĽ, ZAMORILI CELÝ SVET  A SPÔSOBILI OBROVSKÚ HAVÁRIU. V súčasnosti, bezhlavým rešpektovaním rúškovania, testovania i očkovania to ťažko môže dopadnúť ináč... Osobne si myslím, že keď sa naplno začnú prejavovať účinky testov a vakcín, rozpráši sa verzia 2.0, ktorá bude zasahovať aj neočkovaných a netestovaných a vyhlási sa ostré kolo tejto umelo vytvorenej pandémie, toto zatiaľ bolo iba cvičenie a skúška, aké má kto nervy.
Ľudia sa musia okrem svojho piesočku zaujímať o to, čo sa okolo nich deje. Stojí to čas aj energiu, ale v tomto prostredí je sila a energia potrebná, nedá sa iba prizerať, ako niekto sype chemtrails, stavia nové vysielače a vymyslí si pandémiu. Informácie si treba overovať, nespoliehať sa na zdroje ani na odborníkov, ale urobiť si podrobný vlastný výskum. Pri takých veciach ako očkovanie, testovanie, "pandémia", chemtrails, mobilné žiarenie by to stálo za to. Ak do hĺbky žiadna z týchto vecí človeka nezaujíma, ťažko je to potom osoba schopná mať vlastný štát, pretože mať štát stojí tiež silu a energiu a treba ho zveľaďovať a keď treba aj brániť!
Nenásilná forma odporu je tvrdá občianska neposlušnosť a požadovanie vyšetrovania (chemtrails, "pandémie", noriem pre EM žiarenie atď., úradníkov a politikov, ktorí ich schválili) a požadovanie trestného stíhania osôb podozrivých zo závažných trestných činov: podvod, vlastizrada, spoluúčasť na genocíde...
Aj keď Slovensko možno nepovažujú za svoju vlasť, zastávajú slovenský úrad a ich "vládnutím" spôsobili vážne ekonomické škody, ich opatrenia sú týranie a pôsobia poškodenie zdravia mnohých ľudí i straty na životoch. Toto neostane bez odozvy, Slovensko nemá vládu, sú to okupanti a tyrani, jedného dňa s nimi bude spravený poriadok ako s každým hajzlom a tyranom!
 

- - -

 TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
_________________________________________________________________________
Šírenie dôležitých informácií biblik.sk/clanky môžete podporiť na:
IBAN Biblik.sk - please support / prosíme podporujte nás:
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA
Ď A K U J E M E !   T H A N K YOU!