AKO MNOHÍ ZBOHATLI

06.07.2020 01:32

Na hlavných správach sú stručne popísané začiatky mnohých úspešných podnikateľov. Niektorým sa to prepieklo, iným nie... Existuje nejaký ponovembrový milionár alebo dokonca miliardár, ktorý nemá nič na rováši? A zlodejov a vrahov kto prepustil z basy? Bol to toľkokrát oslavovaný humanitárny bombardér a "phrezident" Václav Láhev. Pekný článok o začiatkoch demokracie:

 
 
Top komenty:

"Sami policajti kradli ako straky a slúžili mafiánom ako aj teraz len sa volajú politici nehovoriac aj o prokuratúre a súdoch. Šanta nedokázal Majského zatvoriť ani za 12 rokov aj keď je odsúdený a nikoho to netrápi že je skorumpovaný.

  •  

    Majský mal kamarátov v každej politickej strane...

  • ... len súhra štátnej moci s kriminlitou, jej vzájomná spolupráca na akejkolvek ústavnej úrovne riadenia, sa volá MAFIA.
    Kriminalita bez účasti štátnej moci, nieje mafia.

     

     

    Nelútostný boj a zabíjanie pre peniaze a za mamon akéhokolvek druhu - volá Žitný, sloboda.

Takzvanú "neslobodu socializmu" vystriedala sloboda zločinu - prítomná dodnes.
Kvalita kriminality sa podstatne skultúrnila a už jej predstavitelov máme aj na samotných ústavných postoch - prepracovala sa "demokratickými" nástrojmi, tak ako to predpovedal už pred 2500 rokmi Sokrates.
Jednotlivé terorizované diskotéky, vymenili za štát, Spoločensku zmluvu za hru na "demokraciu".
Sokrates
„Demokratické zriadenie doplatí na to, že bude chcieť vyhovieť všetkým. Chudobní budú chcieť časť majetku bohatých a demokracia im to dá. Mladí budú chcieť práva starých, ženy budú chcieť práva mužov, a cudzinci budú chcieť práva občanov a demokracia im to dá. Zločinci budú chcieť obsadiť verejné funkcie a demokracia im to umožní. A až zločinci demokraciu nakoniec ovládnu, pretože zločinci od prírody bažia po pozíciách moci, vznikne tyrania horšia, než dokáže najhoršia monarchia, alebo oligarchia"