Aktivisti bez rúšok totálne odstavili predajňu LIDL v Prievidzi (+Poznámka Biblik: Na prahu globálnych zmien bola v rôznych revolúciach aj tzv. elita surovo obetovaná a označená za hlavných vinníkov!(2xAKTUALIZOVANÉ - V CZ LIDLI ĽUDÍ BEZ RÚŠOK NEBUZERUJÚ)

28.10.2021 12:34

https://magazin1.sk/aktivisti-bez-rusok-totalne-odstavili-predajnu-lidl-v-prievidzi-policajti-nevedia-co-robit-plne-kosiky-ludia-nechali-a-odisli/

AKTUALIZÁCIA 1: video v skrátenej verzii vyšlo aj na MV. Top komenty MV:

"ja to nechapu. v cechach v lidlu nikomu bez rousky nereknou ani slovo. dokonce dostali z vedeni informaci, ze vyzadovat nic takoveho nemohou a volat policii nebudou. realne, kdo chce, at ji nosi. kdo se citi nemocny, at ji nosi urcite. ale ostatni se tim preci zabyvat nemusi."

"Kto sa boji a veri tym blbostiam v tv nech si da aj vrece na hlavu...a kto nechce nech to nenosi....a neobtazujme jedni druhych...ja to tiez nenosim ani do tesca ani do kauflandu, nikde a nikomu to nevadi...budme k sebe ohladupni"

Poznámka Biblik: v našich predchádzajúcich článkoch sme navrhovali, že spôsob ako sa nenásilne postaviť proti teroru (ktorý vlastne likviduje každého a zvlášť predavačky), je spoločné nakupovanie bez rúšok. (Ak dnes nútia ľudí na rúška, čochvíľa nemusí byť možné nakúpiť bez vakcíny!) Máme radosť, že sa ľudia odmietajú podrobovat zločinným nariadeniam, ktorých dodržiavanie vedie k ďalším zločinom. Podrobovaním sa zločinným nariadeniam dávajú ľudia sami energiu a priestor na ďalší teror a na ďalšie zločiny! Vynucovanie rúšok, testov, očkovania je zločin! Žiadny človek by sa na tom nemal zúčastňovať, je dobré, že sa toho odmietajú zúčastňovať aj mnohí policajti, ďakujeme vám!

Sme slobodní ľudia! My nie sme ich otroci, aby nám nariaďovali, ako sa máme obliekať (rúška sú typ oblečenia). Sme slobodní ľudia a nie sme ich otroci, aby nám pod nátlakom určovali, ako sa máme chrániť pred vírusom! Ako politici predstierajú, že im zrazu ide o naše zdravie, ak chcú viac moci a totálnu kontrolu, ktorej nástrojom môže byť nová, hi-tech GMO nanotechnologická vakcína, o ktorej celkových účinkoch a dopadoch na telo, mozog, myslenie a správanie má predstavu zatiaľ iba málokto... Experiment, kde namiesto krýs boli použití ľudia! Čo ak začnú degenerovať, masovo chorľavieť, vymierať, alebo sa viac nebudú môcť ďalej množiť? Tieto otázky žiaľ nezaujímajú ani väčšinu politikov ani väčšinu očkovancov...
 

Zločinecké skupiny vo svete zatúžili po totálnej moci a kontrole každého jednotlivca. Začali sa k nám správať ako k otrokom mysliac si, že si môžu s nami robiť čo chcú. Uvedomelí občania sa však postavili na odpor a na odpor by sa mala postaviť aj elita, pretože na prahu globálnych zmien bola v rôznych revolúciach aj tzv. elita surovo obetovaná a označená za hlavných vinníkov! Preto by mal od hry na pandémiu a od vynucovania opatrení ustúpiť nielen každý človek ale aj každý policajt a každý politik! Je to životu nebezpečná hra! Od zdravých ľudí ruky preč, je veľmi dôležité zachovať čo najviac úplne normálny život a chorých liečiť!

Skutočné problémy sú chýbajúce ciele jednotlivca aj celého ľudstva, bez jasných cieľov je to také bezdomovecké poflakovanie, ak to robí celá civilizácia, zdá sa to byť normálne, je to však hazard so životom človeka aj celej planéty! Akoby bola väčšina jednotlivcov v nejakom omámení, v polospánku...

Ďalej obrovským problémom a príčinou mnohých chorôb je nepochybne aj masové šírenie nových EM polí, pretláčanie Wi-Fi do verejných miest, navyšovanie frekvencií, nové satelity a 5G. K tomu rozprašovanie chemtrails, kedy sa ovzdušie stalo plným tzv. inteligentného prachu, ktorý dýcha každý!

Je na čase začať vyšetrovanie zločinov rozprašovanie chemtrails, ktoré môžu byť hlavnou príčinov vírusového zápalu pľúc a ďalších chorôb aj tzv. vírusu! Je zaujímavé, že dodnes žiadne pátranie, štáty akoby čakali na smrť! Nič podstatné sa oficiálne nevyšetruje a nikto nebol postavený pred súd! Naša príležitosť je teraz, vyšetrovanie zločinov a dolapenie skutočných vinníkov sa môže začať vyšetrovaním a trestným stíhaním osôb vydávateľov, podporovateľov a vynucovateľov týchto zločinných nariadení!

Nie sú to slovenskí politici, ktorí vytvorili tento tlak, narušili zdravotnú starostlivosť, zničili normálny život a vytvorili a zaviedli protiprávny stav, sú však podozriví z kolaborácie s fašistami, resp. podozriví z mnohých závažných trestných činov a účasti v zločineckej skupine.

Všetci vrátanie politikov máme spoločný problém - sme chytení do pasce diablovej a poriadne zamotaní! V pasci uprosted vojny je dnes každý, kto žije na Zemi! Ak na Zemi dosiahlo zlo také pozície, je to aj našou chybou, ani hniloba sa nezachytí len tak, ak nemá vhodné prostredie!

Cesta von je Veľký obrat, bibl. "NOVÉ VÍNO DO NOVÝCH KOŽÍC" (Marek 2:18-22) teda vyhodenie, odstránenie starého myslenia a starého spôsobu života. Vytvoriť priestor novému, neblokovať si to dobré! Normálny, prirodzený, sporiadaný a čistý život každého človeka a vízia - niekto musí vytvoriť obraz nového sveta a sprostredkovať ho ostatným, ináč ho vytvoria naši nepriatelia! Od extrémne rozumových (očkovanie) aj od extrémne náboženských názorov musíme upustiť!

-   -   -

Syn Boží Pán Ježiš zrejme nemyslí seba ako človeka týmto "JA SOM", ale život v pravom poznaní samého seba, byť sám sebou, nič viac ani nič menej.

Pán Ježiš hovorí: "JA SOM CESTA I PRAVDA I ŽIVOT, NIKTO NEPRIJDE K OTCOVI, LEN SKRZE MŇA!" Ján 14:6

Kráčať po ceste a nie mimo, život v pravde namiesto lží a v jednote s Otcom-Bohom, aby bol človek už tu na Zemi plne štastný, kompletný a tvoril niečo kompletné s Bohom ako jedna rodina, tu a teraz, nie niekde v budúcnosti alebo po smrti! Orientovalo sa niekedy štátne zriadenie a výchova človeka na jeho šťastie? Alebo išlo skôr o hromadenie vedomostí, ekonomický rast, výchovu človeka pre priemysel, pre štát, pre lepšie zajtrajšky, atď. ale žiadne konkrétne ciele zdravého rozvoja osobnosti a šťastia jednotlivca neboli vytýčené? (Bežne sa nevyučuje v škole okrem čítania, písania a počítania nič podstatné pre život! Zdravie a šťastie, stanovenie osobných cieľov, zmysel, účel života jednotlivca na Zemi skôr boli potláčané alebo násilne neprirodzene pretvárané od detstva snáď každým štátnym zriadením aj náboženstvami ako niečo nežiadúce! Jednotlivec, človek bol vychovávaný ako zviera, kus dobytka, stáda, ktorý sa mal vždy obetovať a ísť aj tam kam nechce, ak ho o to štát alebo kňaz o to požiada, v mene lepších zajtrajškov, boja proti pandémii, či dokonca, pod zámiekou "v mene Boha!"

A veru aj očkovaním sa dokonca už aj v socialistickom zriadení vždy sledovali určité ciele, ktoré so zdravím nemajú nič spločné). Kde popri tom všetkom bol človek, jeho život, jeho šťastie? Šťastie a spokojnosť človeka je konkrétny cieľ, na rozdiel od rastu HDP a tzv. vzdelávania!