AMISHI: KRESŤANSKÁ KOMUNITA, KTORÁ ODMIETA OČKOVANIE, ÚČASŤ V SYSTÉME ZDRAVOTNÉHO POISTENIA, ŽIJÚ NA RODINNÝCH STATKOCH A SÚ ČO NAJVIAC SAMOSTATNÍ / THE AMISH: CHRISTIAN COMMUNITY REJECTING VACCINES AND PARTICIPATION IN THE CURRENT SYSTEM (SK, ENG)

14.02.2024 13:02

"A nepripodobňujte sa tomuto svetu, ale sa premeňte obnovením svojej mysli, aby ste zkúšali, čo je vôľa Božia, to, čo je dobré, ľúbe a dokonalé!" Rimanom 12:2 Biblia Roháček

"Do not imitate the way of this world, but be transformed by the renewing of your minds, that you may discern what is that good and acceptable, and perfect will of God." Romans 12:2 Bible LAMSA
-       -

AMISHI: KRESŤANSKÁ KOMUNITA, KTORÁ ODMIETA OČKOVANIE, ÚČASŤ V SYSTÉME ZDRAVOTNÉHO POISTENIA, ŽIJÚ NA RODINNÝCH STATKOCH A SÚ ČO NAJVIAC SAMOSTATNÍ / THE AMISH: CHRISTIAN COMMUNITY REJECTING VACCINES AND PARTICIPATION IN THE CURRENT SYSTEM (SK, ENG)

Dokument o živote Amishov / Amish documentary (ENG+CCtit.)

krátke video / most popular video amish girls - short video:
 
článok sk / article sk

Mennoniti - Amiši Strednej Ázie

 
FILM: AMISH GRACE
 
Poznámka Biblik / Note Biblik (below)
Amiši odmietajú očkovania, účasť v systéme zdravotného poistena a žijú približne životom rodinných statkov popísaný v knihách ANASTASIA:
Zaujímavosťou bolo, že ak náklady na liečbu jednoho z Amišov v USA dosiahli cca 1,4 milión dolárov, komunita sa vyskladala a peniaze hneď našli! Ide o zdravú, bohatú a prosperujúcu komunitu, s vlastnými poliami, statkami a mnohí s určitými výnimkami žijú krásny zdravý život. Komunita a rodinný statok - čo najväčšia nezávislosť od štátu a štátneho systému je základom prosperity. Amiši sú živým dôkazom, že systém načrtnutý v knihách ANASTASIA je funkčný, ide o jeden z mála trvale udržateľných modelov, čo potvrdzujú stáročia prosperity a hojnosti komunity Amišov po celom svete! Navštívili sme komunitu Amišov v Írsku - prakticky jediní zdraví a krásni ľudia, z ktorých sršal život a energia. Mnohí s dnešných Amišov používajú moderné technológie s určitými výnimkami - nepoužívajú internet na mobile, niektorí však nie sú takí konzervatívny. Základom je vlastný biznis, vlastné polia, statky a tvorba skutočných hodnôt. Život založený na viere, spolupráci a nezávislosti od štátu, vlastná poživeň, polia, statok, samozamestávanie, remeslá, vlastné malé a stredné podniky tvoriace skutočné hodnoty - to je život Amišov. Iba život založený na pevnom základe skutočných hodnôt je z dlhodobého hľadiska udržateľný a prináša hojnosť, harmóniu a šťastie človeku i všetkému životu na Zemi. Tam, kde ľudstvo vďaka absencii skutočných hodnôt degeneruje, sú samostatné kresťanské komunity ako sad krásnych kvetov uprostred zvädnutej lúky!
 
Súvisiace knihy / related books:
Biblia Roháček
Bible LAMSA:

ANASTASIA

 
 
TIP NA KINHU / book tips (SK, ENG)
RNDr. Emil Páleš - ČO JE POKROK
 
Súvisiace články /related articles:
AJ TETANOVKY MÔŽU TRVALE POŠKODIŤ ZDRAVIE ČLOVEKA (AKTUALIZOVANÉ) TETANUS DOSTAL ZA ROK NA SLOVENSKU IBA 1 ČLOVEK AJ TEN BOL 6x OČKOVANÝ PROTI TETANU
https://www.biblik.sk/news/aj-tetanovky-mozu-trvale-poskodit-zdravie-cloveka/
 
PO ZRUŠENÍ OČKOVANIA CHOROBNOSŤ KLESÁ
https://www.biblik.sk/news/ockovanie-zaujimave/
skrátený link / short URL: dopice.sk/nza
 
"ŽIADNU CHOROBU NEMÔŽETE VYHUBIŤ, MÔŽETE VYHUBIŤ IBA PODMIENKY, KTORÉ VEDÚ K CHOROBÁM. CHOROBA A ZDRAVIE JE PREDOVŠETKÝM OTÁZKA PROSTREDIA. CHOROBA JE VŽDY VÝSLEDKOM NEDOSTATKU ALEBO INÉHO POŠKODENIA." Dr. Johann Loibner (4.2.1944 -13.3.2018)
"THERE'S NO SUCH DISEASE WHICH CAN BE ERADICATED, YOU CAN ERADICATE ONLY THE CONDITIONS LEADING TO DISEASES." Dr. Johann Loibner (1944-2018)
https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-dr-johann-loibner-historia-ockovania-movies-we-like-dr-johann-loibner-the-history-of-vaciination/
 
Dr. THOMAS COWAN: VÍRUSY NIE SÚ PRÍČINOU NIČOHO. NOVÉ CHOROBY SÚVISIA S NOVÝM EM POĽOM / Dr. THOMAS COWAN: VIRUSES ARE NOT CAUSE OF ANYTHING. DISEASES ARE POISONINGS. NEW DISEASES ARE CAUSED BY NEW EM FIELDS. EM FIELDS ARE POISON FOR MOST HUMAN (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dr-thomas-cowan-virusy-nie-su-pricinoiu-nicoho-nove-choroby-suvisia-s-novym-em-polom/
 
Dr. ANDREW KAUFMAN INTERVIEW WITH MARSHALL HODGE / VEĽMI ZAUJÍMAVÝ ROZHOVOR S Dr. ANDREWOM KAUFMANOM - O COVIDE, O VAKCÍNACH (SK, ENG) (DOPLNENÉ /UPDATED VITAMÍNY/ VITAMINS)
https://www.biblik.sk/news/dr-adrew-kaufmann-interview-with-marshall-hodge/
 
AJ TETANOVKY MÔŽU TRVALE POŠKODIŤ ZDRAVIE ČLOVEKA (AKTUALIZOVANÉ)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/aj-tetanovky-mozu-trvale-poskodit-zdravie-cloveka/
ŽENY NOSTE SUKNE / WOMEN WEAR SKIRTS (SK, CZ, RUS)
https://www.biblik.sk/news/zeny-noste-sukne/
 
Note Biblik: The Amish refusing vaccination, participation in the health insurance system and their life looks like the life of independent large family farms described in the ANASTASIA books by Vladimir Megre - all czech ANASTASIA books at Biblik.sk here
The cost of treatment for one of the Amish in the USA reached about 1.4 million dollars, the community came together and found the money! They paid without needing insurrance system! 
Amish is a healthy, rich and prosperous community, with own fields, farms, and own business creating real values. With certain exceptions (they refuse some technologies and toys of modern world!, they live a beautiful healthy live, according to Romans 12:2
Community and family farms - the greatest possible independence from the state system is the basis of prosperity. The Amish are living proof, that the system described in books ANASTASIA is functional, one of the few sustainable models, which is confirmed by the centuries of prosperity and wealth of the Amish community around the world! Biblik.sk went in Ireland, the Amish community in Ireland is not such conservative, they using modern technologies with some exceptions (some Amish do not use mobile internet and mobile data) but they always live a happy healthly life, with own business and own farms. They are rich, healthly and blessed. Only the life respecting the real values is sustainable.

 

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás o Vašu podporu, napríklad i kúpou kníh a tovaru na Biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 



 




 



 

 

Krásna hudba je aj v tomto článku / more beautiful classic here:
ZOMRELA JEDNA Z NAJLEPŠÍCH SPEVÁČIEK NA SVETE PATRÍCIA JANEČKOVÁ / PATRICIA JANECKOVA ONE OF THE BEST OPERA SINGER PASSES (SK, ENG) (+LIEČBA RAKOVINY DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE /+CANCER TREATMENT IMPORTANT INFO (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/zomrela-jedna-z-najlepsich-spevaciek-na-svete-patricia-janeckova-patricia-janeckova-one-of-the-best-opera-singer-passes/


Viac tu: https://www.biblik.sk/products/a432-hz-klasika/