ANASTASIA: CEDROVÝ ORECH AKO SUPERPOTRAVINA / CEDAR OIL AS SUPERFOOD AND UNIQUE HEALING PRODUCT. WHY TO AVOID METAL SPOONS MANIPULATING WITH CEDAR OIL (SK, ENG)

06.09.2023 18:24

ANASTASIA: CEDROVÝ ORECH AKO SUPERPOTRAVINA / CEDAR OIL AS SUPERFOOD AND UNIQUE HEALING PRODUCT. WHY TO AVOID METAL SPOONS MANIPULATING WITH CEDAR OIL

Cedrové oriešky a ich olej obsahujú všetky prvky Mendelejevovej tabuľky. Pri dotyku s kovom by mohlo dochádzať k ich okysličeniu (k znehodnoteniu - nenaberať cedrový olej na kovové lyžice) Vladimír Megre - ANASTASIA

-    -    -

"Ku kvalitatívnym zmenám došlo, akonáhle sa celá výroba počnúc uchovávaním orechov, lisovania a končiac stáčaním premiestnila do tajgy, 120 kilometrov od mesta.

Ukázalo sa, že výroba kvalitného oleja v mestkých podmienkach, hoci aj v závode na výrobu liečiv, nie je možná. Na všetkých etapách výroby orech a olej prichádzajú do styku so vzduchom, a ten sa vo veľkomestách výrazne líši od vzduchu v tajge. 

V dôsledku premiestnenia malého podniku, ktorý možno podľa dnešných merítok nie je príliš vybavený, výroba svojou kvalitou prevýši všetky ostatné v našej zemi a myslím si, že  i vo svete. Mám radosť z toho, že som sa nejako pričinil o vznik tohoto unikátneho produktu - cedrového oleja. Myslím si, že tento podnik je jediný, ktorý vyrába cedrový olej, ostatní produkujú olej "cedrovej borovice". 

Vo svete je množstvo produktov s nálepkou "ekologicky čistý produkt". Ale vo vme ihneď vzniká otázka: A odkiaľ je tento produkt, kde bol vypestovaný? Je možné vôbec nejaký produkt nazvať ekologicky čistým, ak surovina rastie v pásme obklopenom diaľnicami, veľými a malými mestami? Myslím si, že žiadny produkt, ktorý sa vyrába v týchto oblastiach nemôže byť ekologicky čistý, aj keď sa pri pestovaní nepoužívali chemikálie, herbicídy a hnojivo. 

Céder rastie v hĺbke sibírskej tajgy, stovky a tisíce kilometrov od veľkých miest. Nie sú tam diaľnice a odviezť unikátnu surovinu ide len po rieke. Samozrejme i tam môže preniknúť nečistota z našej civilizácie, ale vo svete je všetko relatívne, a v porovnaní s veľkomestami má tajga skutočne nepomerne čistejší vzduch i vodu, do tajgskej pôdy nikto nehádže žiadne jedy. 

Podľa môjho názoru vo svete nie je čistejší, užitočnejší a liečivejší produkt než cedrový orech a výrobky z neho. 

Vo svojom rozprávaní o sibírskej tajge som venoval zvláštnu pozornosť cédru. Ale v tejto oblasti je mnoho produktov, ktoré značne prevyšujú kvalitu tých, ktoré poznáme. Napríklad brusnica veľkoplodá (česky klikva), maliny, moruša, ríbezle a hríby. A pokiaľ by som mal odpovedať na otázku, čím sa Anastasia stravuje v tajge, povedal by som toto: stravuje sa prvotriednou ekologicky čistou stravou, ktorú nie je možné získať ani za milióny dolárov." cit. z knihy ANASTASIA:

 
Súvisiace články / related articles:
ANASTASIA: SKUTOČNÉHO POTEŠENIA A USPOKOJENIA JE MOŽNÉ DOSIAHNUŤ IBA NA SVOJOM RODOVOM STATKU
https://www.biblik.sk/news/anastasia-skutocneho-potesenia-a-uspokojenia-je-mozne-dosiahnut-iba-na-svojom-rodovom-statku/
 
ANASTASIA NA BIBLIK.SK / BOOKS ANASTASIA: CEDAR NUT OIL AND PINUS SIBIRICA SEED OIL (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/anastasia-na-biblik-sk/
 
 
ENGLISH:
"Healing abilities of cedar nut oil are ultimate." Books Vladimir Megre - ANASTASIA. "Cedar nuts and cedar nut oil containing all chemical elements of Mendeleev's periodic table. Any contact with metallic stuff could oxidize them (red. note: that means, contact with metal could significantly reduce quality and healing effects, there are strong reasons why to avoid all metallic stuff and metallic spoons in contact with cedar nut oil (probably good to avoid all EM radiation as well)" quote Vladimir Megre, book ANASTASIA
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!