Arcibiskup Carlo Maria Viganò: Zmluva medzi temným štátom a temnou cirkvou / The Viganò Tapes #2: The New Alliance (con traduzione) (SK, ENG)

13.11.2021 23:32

Video: Arcibiskup Carlo Maria Viganò: Zmluva medzi temným štátom a temnou cirkvou

- video bolo zmazané z youtube

Carlo Maria Viganò:

"Takzvaná núdzová pandémia bola využitá ako falošná zámienka k zavedeniu očkovania a zeleného pasu v mnohých krajinách sveta, súčasne a koordinovane.

Cirkevné autority však zachádzajú žiaľ až tak ďaleko, že odsudzujú tých, ktorí sa odmietajú podrobiť očkovaniu experimentálnym génovým sérom s neznámymi vedľajšími účinkami, ktoré proti vírusu nedávajú žiadnu imunitu, nehovoriac o morálnych dôsledkoch súvisiacich s prítomnosťou genetického materiálu pochádzajúceho z potratených plodov, čo je pre katolíka samo osebe viac než dostatočný dôvod k odmietnutiu takejto vakcíny.

Populáciu vystavujú experimentom bez vedeckého základu, a to aj tvárou v tvár dôkazom o neúčinnosti vakcíny a škodách, ktoré spôsobuje tým, čo túto vakcínu prijali. Rovnako je zrejmé, že cirkevná hierarchia, pokiaľ sa prepožičala k podpore tohto masakru, plánovaného na globálnej úrovni, je spolupáchateľkou zločinov proti ľudskosti a pácha veľmi ťažký hriech proti Bohu."  Viac tu: https://alianciazanedelu.sk/archiv/10187

Poznámka Biblik: ak dokáže byť nejaký farár ticho, aj keď mu to nariadili, najskôr by bol rovnako ticho, aj keby tu podrezávali ľudí! Vakcína mnohých zmrzačí a niektorých pozabíja! Ak sa chce nejaký lekár, farár alebo hocikto na to prizerať, nie je hoden svojho povolania! Na Slovensku by mal vzniknúť partizánsky odboj, s cieľom vyhnať fašistov a vakcinátorov zo Slovenska!

Je úplne isté, že plány na vyhladenie neočkovaných sú - postupné uťahovanie slučky, chcete čakať ako dobytok, kým sa ocitnete pred mäsiarom?

A tí čo sa dávajú očkovať sami na sebe umožnia vyhladzovací program! Snáď si očkovaní nemyslia, že dostanú nejakú slobodu??? A na koľkých z tých, ktorí sa očkovať dali, ste sa mohli spoľahnúť? Možno to boli navonok "dobrí ľudia" ale pravda ako taká ich nikdy príliš nezaujímala, oni mali vždy svoje presvedčenia a svoje plány! Takže ak sa s nimi budete spájať, zvlášť teraz po vakcíne pozor na nich! Testovaní a očkovaní prenášajú nákazu, normálneho stretávania sa nebojím, aj keď s očkovanými je mi nepríjemné byť, pretože mnohí boli a sú stále chorí. (Či niečo môžu preniesť aj ináč ako intímnym kontaktom, zatiaľ neviem... A tiež neviem, prečo sa tak strašne zle cítim po kontakte s viacerými ľuďmi, napr. návšteva viacerých obchodov... Nenosím rúško, niektorí si o mne myslia svoje, veď na to som už zvyknutý, ale od kedy začali ľudí očkovať sú to pre mňa nové pocity, ktoré som doteraz nezažil, ľudia majú iné vyžarovanie, doslova mi je po návšteve obchodov teraz aj niekoľko hodín zle... Čo sa zmenilo? Iba niektorí dostali vakcínu a byť v ich blízkosti je nejaké... vyčerpávajúce, zaťažujúce oveľa viac ako predtým, neviem to vysvetliť, niečo je úplne jasne iné, ako to bývalo. Zatiaľ presne neviem, či je to ľudmi alebo prostredím. Určite k tomu prispievajú aj nové mobilné antény a nové vysielače, ktorým sa v meste nevyhne asi nikto)

V záujme ochrany zdravia je potrebné vyhýbať sa intímnemu kontaktu s očkovaným aj s testovaným človekom!

TESTOVANIE=OČKOVANIE FORMOU NOSOVEJ TYČINKY! Ako že existuje Boh, viem predložiť jasné dôkazy, že testovaný človek môže prenášať intímnym kontaktom nákazu!!! VYHÝBAJTE SA INTÍMNEMU KONTAKTU S TESTOVANÝM ALEBO OČKOVANÝM ČLOVEKOM!

-   -   -

Som si úplne istý tým, že ak sa tu Slováci budú len prizerať na to, ako policajti pacifikujú dôchodcov a pokojne nakupujúcich ľudí, zájde to ešte ďalej - nepriateľ bude každý, kto nechce vakcínu! A bude podobne prenasledovaný ako teraz človek, ktorý chodí normálne oblečený - bez toho satanského symbolu, tzv. rúška! Preto je namieste partizánsky odboj a pomsta každému, kto násilím odpovedá na pokojné nerešpektovanie fašistických nariadení, vy si čo myslíte?

Vynucovači opatrení sa musia báť, keď nás oni prenasledujú, musíme ich my prenasledovať! OKO ZA OKO, ZUB ZA ZUB (Ex21:23-25), platí to stále a domnievam sa, že to nie je hriech, v takom prípade, ak sú 100% dôkazy!

Ide o to, že ľudia nebudú mať kam ustupovať, akty násilia a vynucovanie opatrení odteraz nesmie ostať bez pomsty! Navrhujem zoznam vynucovačov opatrení, meno, priezvisko, adresa, tel. číslo, fotografia - na Slovensku nech je každý vynucovač opatrení odteraz cieľom! Máte niekto rozumnejší nápad ako zabrániť hromadnému krviprelievaniu? Čo chcete robiť? Pretože pomsta každému vynucovačovi opatrení by mohla slúžiť ako odstrašujúci príklad. Berte na vedomie, že takéto plány sa spriadajú na neočkovaných! Čochvíľa - ak je teraz normou prenasledovať dôchodcov bez rúšok, bude normou možno násilné zaočkovanie, koncentrák alebo fyzická likvidácia každého, kto odmietne vakcínu! A ľudí, čo vytvárajú toto prostredie - musíme sa im postaviť, prenasledovať ich a pomsťovať sa im, ak máme 100% dôkazy, že vynucoval opatrenia alebo páchal násilie pod zámienkou opatrení!

Aj lekári, aj policajti aj politici musia byť verejne prenasledovaní ak vynucujú rúška, testovanie alebo očkovanie! Na prenasledovanie je odpoveď prenasledovanie - čo chcete, dávať im lásku, na ktorú vám zvysoka serú? Modliť sa za nich je na mieste, ale nehádzať sviniam perly, oni lásku dávno zavrhli, vybrali si stranu!

Alebo sa za nich dokážete modliť, keď vás budú pribíjať na kríž? Ja teda nie! Nemôžem povedať, že by som ich nenávidel, nepriateľov treba milovať, pretože s dnešnými technológiami môže byť zmanipulovaný každý a na to treba myslieť pri pomste! Že taký psychopat ako Matovič, Čaputová, Heger, alebo niektorý policajt môže zaočkovaný alebo ináč začipovaný; môže byť posadnutý diablom hociktorý z nich, alebo ich môžu vydierať! Každý môže dopadnúť ako títo chudáci, ktorí si hovoria "prezidentka", "premiér", "minister"...

Veď je jasné, čo oni sú, nepoznám Slováka, ktorý by sa o Čaputovej vyjadroval ináč ako "tá k*rva". Ok, prezidentka nikdy nebola, iba na papieri a prostituuje sa - prepožičiava sa cudzím mocnostiam, je skutočne odporná, ale najväčšia k*rva je diabol, ten kto s ňou manipuluje a toho nenávidím, s ňou mám skôr súcit ako s pacientkou, chuderou, v podstate takíto funkcionári sú nesvojprávni úbožiaci...

Trest pre nich by som preto zvolil najmiernejší: vypočutie, súd a ak sa obvinenia z propagácie fašizmu, propagácie vakcín a vynucovania zločinných opatrení potvrdia, rok väzenia za každý rok ich "vlády" a vyhnanie zo Slovenska tak, aby sa už nikdy nemohli vrátiť! Na Slovensku by som ich nezniesol, ani teraz ich tu neznesiem, oni pod slovenskou vlajkou páchajú genocídu na Slovákoch, to je vrchol! Musíme ich vyhnať, je neprípustné aby vás nájomník začal vyhadzovať z bytu a to oni robia! Hostia v našom štáte sa správajú ako páni! Psychopatka Čaputová alebo psychopat Rybníček vám ešte kľudne povedia, že oni na to majú právo! Čo urobíte ak ich stretnete na ulici? Ale nemal by som radosť, ak by ich zlynčovali. Odpad ako Matovič alebo Čaputová patrí na skládku! Ako tento odpad vykydnúť zo Slovenska? Silný partizánsky odboj, získať na svoju stranu ľudí, zvlášť armádu - vojakov a policajtov! Následne by nám zablokovali potraviny, museli by sme to vyriešiť, aspoň na čas nejakou núdzovou stravou, huby, kvasinky... (to budeme musieť zrejme riešiť už čoskoro v každom prípade)

Väčšina vojakov podľa našich informácií odmieta očkovanie, takže máme nádej! Je možnosť zbaviť sa fašistického odpadu a hnoja, ktorý sa kydá skrze ústa Hegera, Matoviča a Čaputovej! Oni sú nástrojom, kladivá v rukách diabla, vlastne nie sú to hlavní nepriatelia, hlavným nepriateľom je satanský princíp - diabol, lož, fašizmus, hriech. Kto je bez viny, nech prvý obesí Matoviča! Samozrejme aj vykonávači zločinu sú zločinci, ale zaslúžia si spravodlivý súd, nie lynč! (ale ak by bežný Slovák bol na prechádzke a kráčal okolo neho nejaký Rybníček, Čaputová, Heger alebo Matovič, neviem, či by vydržal minimálne neopľuť)

Fašista=odpad!

FAŠIZMUS NA SLOVENSKU NEZNESIEM!

A VY?

Čo chcete ďalej robiť?

______________________________________________________

ENGLISH:

The Viganò Tapes #2: The New Alliance (con traduzione) article english:

- video deleted from youtube

https://www.aldomariavalli.it/2021/09/14/the-vigano-tapes-2-the-new-alliance-con-traduzione/