DIABLOV SYN RYBNÍČEK OHROZUJE ŽIVOTY ĽUDÍ - VYZÝVA NA PLOŠNÉ TESTOVANIE (+Poznámka Biblik)

17.12.2020 16:33

Plošné testovanie je možný spôsob, ako nakaziť človeka. Nemôžete mať dôveru v satanistov, ktorí sa rozhodli vyhladiť väčšinu ľudstva. Dnes každý test a každá vakcína môžu byť zdrojom skutočnej infekcie, choroboplodných zárodkov alebo nanočastíc. Testovanie je v každom prípade riziková vec, určité mikroskopické zbytky testovacej tyčinky ostávajú v tele. Poznáme prípady fyzických aj psychických ochorení, ktoré priamo súvisia s testovaním.

Testovanie a vakcíny - môžný spôsob ako nakaziť ľudí - odporúčame sa im vyhnúť aj za cenu teroru a straty zamestnania. VARUJEME ĽUDÍ PRED TÝMITO TESTAMI A PRED VŠETKÝMI VAKCÍNAMI! (ak by išlo o život, za bezpečnejší považujeme krvný test. Čo sa týka očkovania - očkovanie odmietame ako globálny podvod a zločinný zákrok, ktorý spôsobuje degeneráciu tzv. gójov, spodiny, alebo dobytka, ako nám hovoria. Boháči a židia sa neočkujú - zaujímavý článok tu)

Diablov syn a súčasný primátor Trenčína Richard Rybníček, iniciatívny primátor, sa už vyznamenal napľutím do tváre Trenčanom pri výstavbe golfového ihriska. Ťažko môžete potom veriť, že takejto osobe ide o vaše zdravie! Takéto obaly od ľudí sú schopné vám bez výčitiek predať ten najprudší jed a vyhlasovať ho za najsladší med. Im na vás nezáleží! Testovanie je v každom prípade rizikové, varujeme ľudí pred testovaním.

Televízia TA3 prináša výzvu zločinného trenčianskeho primátora. Je dobré, že tento zločinec má tvár prekrytú, my však uvedieme dolu na snímke jeho xicht, aby ste videli, čo je to zač. Diablov syn sa teraz opäť spolupodieľa na ďalšom zločine, kedy skutočne ide o zdravie ľudí, pretože tieto testy mnohým ľuďom zdravie poškodili! V každom prípade vyvarujte sa testovania aj vakcín.

Rybníček na TA3 vyzýva Trenčanov na riskantný experiment:

https://www.ta3.com/clanok/1198890/uz-ide-o-zivoty-tvrdi-primator-trencin-ohlasil-velke-testovanie.html

https://www.biblik.sk/news/v-trencine-sa-zjavil-diablov-syn/

 

Poznámka Biblik: Covid je doteraz iba mediálnou pandémiou, je to podvod, založený na viere vo virtuálnu realitu médií a scénára okolo. Pokiaľ by nebol tento podvod medializovaný, nikto by sa tu nesprával ako idiot. (chcú z vás robiť idiotov idiotskými nariadeniami, aby mali ďalší dôvod vami opovrhovať) Oni chcú pripraviť plošnú vakcináciu, plošné testovanie je vlastne cvičenie na tento zákrok. Opatrenia pomáhajú robiť reklamu tomu, že sa skutočne niečo deje, aj keď doteraz ešte stále je to iba scénár, v ktorom by za najkonšpiračnejšie bolo pokladané to, že Covid neexistuje vôbec, čo je až do dnešného dňa fakt. Fakt je, že vás jednoducho opäť obrovským podvodom oklamali, podobne ako 9/11 kde oni sami boli bojovníci proti terorizmu rovnako ako boli oni sami aj tí teroristi! Teraz oni sami sú vírus, rovnako ako sa stavajú do pozície bojovníkov proti vírusu!

Zatiaľ (s výnimkou niektorých ľudí po testoch) nikto nemal žiadne ochorenie, tzv. Covid dodnes nebol ani silnejšou chrípkovou epidémiou. Metódy na vyvolanie skutočnej pandémie sú: testovanie, vakcíny, chemtrails a mobilné žiarenie. Poškodenie buniek následkom chemikálií z chemtrails a mobilného žiarenia (Wi-Fi, bluetooth, smartfóny, mobilné zákl. stanice, nové satelity a ďalšie) sa môže prejaviť ako nový vírus. Problémy s dýchaním sú v niektorých prípadoch sprievodný efekt rýchlej detoxikácie, tzv. efekt mydlových bublín, viac MUDr. Josef Hrušovský tu. Veľmi zaujímavé video o tom, čo je to vírus Dr. Cowan tu

Očakávame celosvetovú zmenu, pretože vo svete, kde dočasne vládne diabol a jeho sluhovia, pokiaľ by neboli zastavení, neprežil by to nikto. Pán Boh nás ochraňuj od zlého, aj pred ich testami a pred ich vakcínami!

-   -   -

OČKOVANIE? ŠPINAVÝ BIZNIS! M. Gándhí

"Očkovanie je barbarská praktika, očkovanie jeden z najväčších podvodov všetkých čias." "Vakcína je špinavá látka a to je fakt hlúpe očakávať, že jeden druh špiny (chorobu) odstránite nejakou druhou špinou (vakcínami)." "Uvedomelí odporcovia očkovania by sa mali postaviť - ak je to potrebné - hoci aj proti celému svetu, aby obránili svoje presvedčenie." Mahátmá Gándhí, večne živá duša

 
Súvisiace články / related articles:
 
ĎALŠÍ VÁŽNY PRÍPAD POŠKODENIA ZDRAVIA PO TESTOVANÍ (+Poznámka Biblik: AK ĽUDIA BEZHLAVO REŠPEKTOVALI PRÍKAZY NADRIADENÝCH - ČERNOBYĽ - ZAMORILI CELÝ SVET A SPÔSOBILI OBROVSKÚ HAVÁRIU)
https://www.biblik.sk/news/dalsi-vazny-pripad-poskodenia-zdravia-po-testovani/
 
ĎALŠÍ VÁŽNY PRÍPAD POŠKODENIA ZDRAVIA PO TESTOVANÍ (+Poznámka Biblik: AK ĽUDIA BEZHLAVO REŠPEKTOVALI PRÍKAZY NADRIADENÝCH - ČERNOBYĽ - ZAMORILI CELÝ SVET A SPÔSOBILI OBROVSKÚ HAVÁRIU)
https://www.biblik.sk/news/dalsi-vazny-pripad-poskodenia-zdravia-po-testovani/
 
MAIL TAKZVANÝM PREDSTAVITEĽOM MESTA TRENČÍN - PETÍCIA PROTI PLOŠNEJ INŠTALÁCII LED OSVETLENIA / LED lighting could have major impact https://www.biblik.sk/news/mail-takzvanym-predstavitelom-mesta-trencin-peticia-proti-plosne/
 
 
 

RYBNÍČEK ZAKAZUJE KOTLEBU (AKTUALIZÁCIA 2x)

 

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!