BOJKOT OPATRENÍ JE JEDNA Z NAJDÔLEŽITEJŠÍCH VECI V TEJTO VOJNE

07.01.2022 11:28

"NEBUĎTE POSLUŠNÍ, BOJKOTUJTE, PRESTAŇTE SPOLUPRACOVAŤ!" M. Gándhí

- Gándhí vyzýval Indov, aby sa odmietli podrobiť nespravodlivým zákonom aj za cenu uväznenia alebo smrti. Zdroj:
-   -   -

Bol som už niekoľko krát na Policajnej stanici kôli absolútnemu nerešpektovaniu opatrení. Dôvodil som, že ak si niekto postavil nového boha a nového spasiteľa rúško, môže si postaviť aj vakcínu! A preto tieto opatrenia v základe odmietam a na tejto hre sa nijakým spôsobom nebudem zúčastňovať! Policajti nechceli veriť, že tak, ako sa dnes vyžadujú a vynucujú rúška, tak sa čoskoro môže vyžadovať a vynucovať vakcína. Oni niektorí policajti možno aj z presvedčenia dodržiavali opatrenia, vôbec sa im ani nesnívalo, že tu existuje perverzný vrah - satan a diabol, ktorý celú túto hru a celý tento podvod zinscenoval! Aj keby bola hra na pandémiu skutočná, neexistuje nič také, aby ste niekoho nútili obliekať sa podľa vášho náboženstva. Sami sa môžete chrániť ako chcete, neexistuje dôvod niekoho prenasledovať! (vynikajúce krátke zhrnutie O VIRUS TU NEJDE ULÉČENI K SMRTI III PAVEL KAMAS https://www.biblik.sk/news/pavel-kamas-videa-pre-majitelov-mozgu/
Viera v rúško je náboženstvo, tak ako jeden môže pevne veriť v ochranu, druhý môže pevne veriť, že rúško je nebezpečný a poškodzujúci nástroj. Rúško=obmedzovanie kyslíka, následky intoxikácie CO2, následky poklesu hladiny kyslíka, ktorý pôsobí oxidačne na patogény, množenie plesní a baktérií a následne s tým spojené ochorenia, viac tu:

Aké by to bolo, ak by antirúškari začali zatvrárať všetkých rúškarov? Zrazu by prišli policajti a oborili by sa na dôchodcu s rúškom, hodili by sa na neho, spacifikovali by ho a dali by mu pokutu, že množil plesne a baktérie a zvýšoval pravdepodobnosť respiračného ochorenia! Bolo by to presne tak isto pošahané správanie ako vynucovanie dnešných opatrení! Po tom, čo vidíme v Austrálii tu išlo presne o to - aby si ľudia postupne na zvrhlosti zvykali, veď niekto tu sa tu už dávno pokúša pretláčať aj homosexualitu či pedofíliu... Ak niekoho konečným cieľom je fašizmus a masové vyhladzovanie všetkých oponentov, potom vlastne tiež potrebuje oddeliť zrno od pliev. Pretože žiadna diktatúra v skutočnosti neznesie chaos! Nastolí ho iba preto, aby sa mohla zbaviť zlého. Neviem, či tomu rozumiete, ale tí, čo vynucujú opatrenia vrátane vlády môžu pri nastoľovaní poriadku veľmi rýchlo skončiť najprísnejším súdom a najtvrdšími trestami. Podľa Biblie aj diabol je vlastne Božím nástrojom a mohol robiť zlo iba s dovolením biblického starozákonného boha. Mohol by snáď Boh chcieť niečo zlé, veď to nie je možné z Jeho postaty! Boh je čistá energia, čisté živé, vedomé Bytie. Človek túto Jeho energiu usmerňuje! Boha nie je možné obviniť, je to ako pri zlyhaní alebo úraze kôli vadnému spotrebiču obviniť elektrický prúd ako taký! Na elektrickej energii ako takej ani na Bohu predsa z princípu v skutočnosti nie je nič zlé!

Človek nejakým vedomým alebo častokrát nevedomým spôsobom dáva zlému živnú pôdu, pretože pleseň, "vírusy" ani baktérie nemôžu rásť tam, kde nie sú podmienky!

"ŽIADNU CHOROBU NEMÔŽETE VYHUBIŤ, MÔŽETE VYHUBIŤ IBA PODMIENKY, KTORÉ VEDÚ K CHOROBÁM. CHOROBA A ZDRAVIE JE PREDOVŠETKÝM OTÁZKA PROSTREDIA. CHOROBA JE VŽDY VÝSLEDKOM NEDOSTATKU ALEBO INÉHO POŠKODENIA." Dr. Johann Loibner (4.2.1944 -13.3.2018) Viac tu: https://www.biblik.sk/news/dr-loibner-choroby-nemozete-vymietit-mozete-vymietit-iba-podmienky-ktore-vedu-k-chorobam/

-   -   -

Príklad bibl. Joba, ktorý bol podľa Biblie jeden z najspravodlivejších mužov histórie tejto planéty: "diabol" chcel vedieť, či by bol Bohu verný, ak by mu Boh zobral všetky požehnania a uvrhol na neho nešťastie... Prišli svätci pred Pána Boha  a medzi nimi satan. (presn. pozr. Job 1:6) Vysvetľujem si to tak, že aj u muža ako Job mohla hlodať pochybnosť, či by bol Bohu verný, ak by sa mu zosypal celý život... A sám si "zadal" takúto skúšku, kôli sebapoznaniu. Budeme aj my Bohu verní, ak by sa nám zrútil celý svet? Ľudia mnohí hovoria, že už nemôžu ďalej a ako sa zdá, je to ešte iba začiatok tlaku a už mnohí hovoríme, že nemôžeme zniesť. Tak je vhodné aspoň nepridávať plyn, pretože nielen každá neresť a zbytočný únik energie nás oslabuje, ale predovšetkým vnútorná spoluúčasť na takzvaných opatreniach. A samozrejme aj nosenie ich vlajky - rúšok a také skutočné vynucovanie opatrení, je to tiež zločin. Chápem, niektorí ste v situácii, kedy si myslíte, že nemôžete ináč, ale je rozdiel v spôsobe akým to robíte. Vodca ako Gándhí vyžadoval bojkot aj za cenu uväznenia alebo smrti. Vy čo riskujete? Myslím si, že každý riskuje ešte oveľa viac než len väzenie alebo smrť, ak sa týmto opatreniam podrobuje, ale to musí vychádzať z vnútorného hlbokého presvedčenia o živote, duši a hodnotách. My, ktorí to vieme, predsa nemôžeme oduševnene útočiť na všetkých očkovaných/rúškovaných. Ale ani oni na nás, iba ak chcú vojnu. A kto tu chce vojnu?

 
 

 

___________________________________________

Podporujte šírenie dôležitých informácií na biblik.sk/clanky
ináč budeme nútení výrobu článkov prerušiť alebo ukončiť, ďakujeme!
č. nášho účtu:
SK8583300000002101425963
Ď A K U J E M E !