BORIS JOHNSON: BUDEME VERIŤ ÚSUDKU BRITSKÉHO ĽUDU A RÚŠKA VIAC NEBUDEME VYŽADOVAŤ / BORIS JOHNSON: WE WILL TRUST THE JUDGEMENT OF THE BRITISH PEOPLE (SK, ENG) (AKUTALIZOVANÉ + TOP KOMENTY)

21.01.2022 12:30

BORIS JOHNSON: BUDEME VERIŤ ÚSUDKU BRITSKÉHO ĽUDU A RÚŠKA VIAC NEBUDEME VYŽADOVAŤ / BORIS JOHNSON: WE WILL TRUST THE JUDGEMENT OF THE BRITISH PEOPLE:

VIDEO ENGLISH+SKsubs:

https://www.mojevideo.sk/video/36686/boris_johnson_rusime_povinnost_rusok_a_covid_certifikatov.html

- top komentáre dolu pod čiarou

Poznámka Biblik / Note Biblik:

Povinnosť nosiť rúška nie je a nikdy nebola, jednalo sa o skúšku, či občan bude jednať ako slobodný občan alebo ako pes! Vláda, Polícia a tí, čo rúška vyžadovali, hrubo urazili slobodného človeka a Slobodu ako takú, čo určite neostane bez odozvy! Fašisti sú vinní, aj keby sa pokúšali o mier! A budú súdení!

Verili by ste fašistovi, keď ponúka mier? Alebo je ponuka mieru snáď poľahčujúca okolnosť, ospravedlňuje to nejako tieto špinavé fašistické zločiny?

Čo ďalšie fašisti chystajú, po tejto 1. fáze pokusu o násilnícku transformáciu sveta? Klimatickú katastrofu cez chemtrails, alebo sa tentokrát bude rozprašovať otrava verzia 2.0 ?

-   -   -

Videli ste niekto tie videá z Anglicka? Z Angličanov sa psov rozhodne urobiť nepodarilo!

Priamy link na video z Anglicka:

Duty to wear face mask is only for a dog and always was. Who feels like a dog of the corrupted government, he MUST wear what he doesn't want to wear. Slaves wear clothes according to master's will.

Free people always make their own decisions. You cannot force a free man to wear mask, you cannot force him to take injections, you cannot say: "Jump slave as I whistle!" Forcing to wear masks, injections, certificates, this is a nasty insult for a free man! This is an attempt to kill the Freedom! This is a crime!

This whole covid scenario is a huge crime! Nazis are guilty, do you believe a nazi offering peace? What plans have they now? 1st phase of an attempt for a brutal transformation of the world is over. And the 2nd phase? What are they preparing now? Climatic disaster thanks to chemtrails or are they spraying poison version 2.0?

-   -   -

Videos from the UK? Only some migrants masked, not any single British! You cannot make dogs from the free people! Video from England:

direct video link:
 
__________________________________________________________________________________________________
TOP KOMENTY MV:
 
"Dezolátom s tromi dávkami sa to páčiť nebude. Hehehe"
 
"Mám plno známych, ktorí nie sú zaočkovaní, dostali covid a priebeh bol buď bez symptómov alebo to pripomínalo miernu nádchu. Ja som 2x zaočkovaný BionTechom a od druhého očkovania som nepretržite chorý. Horúčky, hlieny, kašeľ, bolesť na hrudi, bolesť svalstva... Kašeľ mám striedavo s hlienmy a bez, suchý. Ten suchý je hrozný. Cez deň ako-tak žijem ale v noci, keď ma chytí záchvat kašľa tak koniec. Objednaný som na pneumológiu lebo obvodný lekár nič nezistil. Termín mám v máji a dovtedy ak to bude takto naďalej pokračovať tak sa ho ani nedožijem. A poznám dosť ľudí, ktorí od očkovania majú podobné problémy, poprípade srdcovú arytmiu, trombózy... Mne to vychádza tak, že kto dostane Covid tak buď bude zle alebo nie. A kto dostane vakcínu tak buď bude zle alebo nie... Ešte mi príde úsmevné, keď nezaočkovaný človek dostane Covid, bez problémov tak očkovaní mu hovoria, že to mal šťastie. Ale ak zaočkovaný dostane Covid, bez problémov t..." (ukončené z dôvodu max dĺžky komentára)
 
"muj otec si dal dvě dávky chtěl udělat tečku. v lekařské zpravě, příčina úmrti _ kovidovy zapal plic..léčba klasická.. paralen a sanitka... pitva žádna, zemřel na selhání imunity po vax.. nebo na kovid? da se to vůbec zjistit? zjištuje to někdo? Ve svém okolí mám takových případu asi 5. Věřím alternativním názorům protože se naplňuji .. nevěřím mediim a vladě protože jen lžou. Kdo se naočkuje neonemocni, nebude mit těžky průběh, nepujde do nemocnice nebude na jip nezemře.. všechno lži.. Tak udělejte tečku."
 
-    -   -

 TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
_______________________________________________
Podporujte šírenie dôležitých informácií na biblik.sk/clanky
aby sme mohli v protifašistickom a protisatanistickom boji za slobodu pokračovať,
ďakujeme!
č. nášho účtu / support us at IBAN:
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBAXXX
Ď A K U J E M E !   T H A N K YOU!
Biblik.sk