ČAPUTOVEJ POMOHOL HALÍK NAFORMULOVAŤ LÁSKU K BLÍŽNEMU (+Poznámka Biblik: Reklama na cigarety je zakázaná, reklama na homosexualitu (pochody, vlajky) vrátane reklamy na prostitúciu by mala byť tiež zakázaná.

14.10.2022 16:50

„Ako mi to pomohol naformulovať Tomáš Halík, ja som človek, ktorý vyznáva konzervatívne hodnoty a má liberálne názory. Pre mňa je láska a rešpekt k blížnemu niečo absolútne esenciálne. Zastavuje sa mi rozum, keď niekto nenávistne káže o liberáloch, pasujúc sa za konzervatívca, a opomína túto základnú hodnotu. Mimochodom, myslím si, že to nerobia tí naozajstní konzervatívci,“ vysvetľuje s tragickým výrazom v tvári Čaputová." ZDROJ:

Poznámka Biblik: Keď niekomu vadí Maroš Žilinka, kto pomáha fľandre naformulovať, že jej niečo vadí? Lebo fľandry nemôžu mať vlastný názor, pretože majú svojich pasákov a sú v pozícii otroka využívaného na podporu a šírenie zvrhlostí, z ktorých pasáci profitujú.
Teraz konkrétne fľandre vraj prekáža Maroš Žilinka, pretože nemá kladný postoj k rozvracaniu Slovenska. Homopropaganda je ilegálna, šírenie tejto propagandy vrátane vešania dúhových vlajok a homopochodov je trestný čin. Homopropaganda je útok na základné hodnoty, vo svojich základoch je verejné propagovanie homosexuality šírenie nenávisti a agresivity. Verejná propagácia homosexuality je opovrhovanie Bohom a tradičnými hodnotami, ktoré sú základným pilierom spoločnosti. Manželstvo je zväzok muža a ženy, rodina je muž a žena, pohlavie je mužské a ženské... Útokom na základné piliere spoločnosti je potrebné sa brániť! Maroš Žilinka tieto hodnoty bráni a brániť by ich mal prirodzene každý Slovák. Šírenie homosexualizmu je tiež vírus, ľudia by mali chrániť seba a svoj štát aj pred homosexualizmom aj pred tými, ktorí homosexualizmus podporujú!
Verejné šírenie homosexuality (homosexualizmus) vykazuje spoločné známky s terorizmom, ako rukojemník je braná celá spoločnosť. Verejná propagácia homosexuality, prostitúcie a ďalších k rozvratu tradičných hodnôt podnecujúcich aktivít by mala byť postavená mimo zákon. (to vôbec neznamená prenasledovanie homosexuálov alebo prostitútok, ide o ochranu spoločnosti pred zločineckou propagandou)
Reklama na cigarety je zakázaná, reklama na homosexualitu (pochody, vlajky) vrátane reklamy na prostitúciu by mala byť tiež zakázaná. Zakázané by mali byť i oficiálne verejné domy, reklama v bežných médiách otvorene propagujúca akýmkoľvek spôsobom prostitúciu či homosexualitu by mala byť zakázaná tiež. Inzercia napr. "muž hľadá muža" by nemala mať priestor vo verejných médiách, podobne ako inzeráty a služby vo verejných médiách propagujúce prostitúciu, vrátane rozšírenej "prostitúcie cez telefón." Kto chce, môže zákony obísť, ide o to, aby spoločnosť nepodporovala ani nepropagovala aktivity vedúce k rozvratu. Na erotické stránky má každý právo neklikať, zakázané by mali byť nie samotné stránky, ale ich verejná propagácia.
Homosexuál i prostitútka má stále rovnaké práva ako každý slobodný člen spoločnosti. Homosexuálov a prostitútky nie je možné zakázať, ale podnecovanie k tejto činnosti treba postaviť mimo zákon, aby spoločnosť neživila odpad, pokiaľ sa jedného dňa nechce topiť v odpadkoch. Duchovný Zákon "Čo zaseješ to zožneš", (pozr. Matúš 7:2) platí pre jednotlivca i pre celú spoločnosť.
Homosexualizmus by nepotreboval žiadnu verejnú propagáciu ani by sa nedožadoval žiadnych nových práv, ak by na tradičné hodnoty neútočil. Možno, pre homosexuála je zastaralé manželstvo, dve pohlavia aj viera v Boha, pre spoločnosť však určite nie. V spoločnosti sa stále oslovujeme pán a pani. Boli pokusy zo strany rôznych ideológií fungovanie spoločnosti meniť, nikdy však nie narušiť jej základ, pretože to by sa rovnalo i koncu ideológie... A to si musí uvedomovať každý, kto stojí za propagáciou homosexuality, že je propagácia homosexuality je vlastne útok aj na samotných homosexuálov. Pretože pokus tradičné hodnoty relativizovať sa rovná útoku na samotnú existenciu spoločnosti i štátu. Zo strany určitých mocností sú zámery zničiť štáty a vytvoriť aj na území Európy nové celky. Ak by bol zo strany učitých mocností záujem na prežití štátu, propagácia homosexuality by bola považovaná za hrozbu pre existenciu štátu. Koho by napadlo, že za pokusmi o totálny chaos a rozvrat stoja tí, ktorí kážu o slobode, rovnosti a bratstve? Koho by napadlo, že samotná EU pod zámienkou zjednocovania a rozvoja je nástroj na totálnu likvidáciu štátov? V náboženskej oblasti to môžeme pozorovať napr. v tom, čomu sa hovorí ekumenizmus - pod zámienkou spájania náboženstiev došlo k úplnému rozvratu katolíckej cirkvi. S výnimkou pár statočných farárov katolícka cirkev ako inštitúcia je používaná ako nástroj fašistickej propagandy!
-     -     -
 
Slobodné médiá by sa mali zdržať označovať fľandru prezidentka. Keď žobráka zo skládky na rýchlo prezlečiete za prezidenta, nezaslúži si označenie prezident. Prezident by takéhoto šaša mohol oslovať iba niekto, kto pristúpi na túto špinavú hru. Čaputová v skutočnosti bohužiaľ žiadna prezidentka nie je.
 
Dúhová vlajka pred Prezidentským palácom: ZDROJ článok HS
 
Súvisiace články / related articles:
FĽANDRIN PALÁC / WHOREHOUSE: THE PALACE OF THE SO-CALLED SLOVAK PRESIDENT (SK, ENG)
 
ŠTEFAN HARABIN: Čaputová spoluarchitekt a dlhodobý podprahový šíriteľ nenávistného extrémizmu (KRÁTKE VIDEO - SK)
https://www.biblik.sk/news/stefan-harabin-caputova-spoluarchitekt-a-dlhodoby-podprahovy-siritel-nenavistneho-extremizmu/

______________________________________________________________________________

Biblik.sk

________________________

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Biblik.sk môžete podporovať na č. účtu IBAN Biblik.sk / SUPPORT Biblik.sk:

Prosíme aspoň o symbolickú podporu / Please support:

SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

 

ĎAKUJEME. THANK YOU

_____________________________________________________________________

 

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!


_________________________________________________________________________________________________________


"Subham, astu sarvadžagatam, šťastné nech sú všetky bytosti! ÓM."
"Subham, astu sarvajagatam, All beings, be happy! Aum."



 
"Subham, astu sarvadžagatam, šťastné nech sú všetky bytosti! ÓM."
"Subham, astu sarvajagatam, All beings, be happy! Aum."



Viac tu: https://www.biblik.sk/news/univerzalna-kratka-modlitba-universal-short-prayer/