ČESKÉ MÉDIÁ PÍŠU: SLOVÁCI POVSTALI. KRAJČÍ PRILIEVA OLEJ DO OHŇA DRÍSTAMI O ZÁKAZE VYCHÁDZANIA (+Poznámka Biblik)

11.12.2020 20:13

Portál ac24.cz píše: SLOVÁCI POVSTALI! NECHCEME DIKTATÚRU POD ZÁMIENKOU KORONAVÍRUSU!

https://ac24.cz/-/slovaci-povstali-nechceme-diktaturu-pod-zaminkou-koronaviru-stoji-za-to-videt-?redirect=%2F

My sme napísali, že lockdown fašistom - sluhom diablovým - to im stačiť na Vianoce nebude, že si niečo vymyslia ešte a je to tu... Slovenský denník hlavnespravy.sk napísal, že niekto, kto by mal byť našim sluhom nám chce niečo zakazovať. Prosíme vás nerozčuľujte sa, každá pozornosť im dáva energiu. Im ide celý čas o to, ako pandémiu, ktorá až dodnes VÔBEC neexistovala, oni ju chcú totižto za každú cenu vyrobiť. Rúška, lockdowny, testovanie, drísty o zákaze vychádzania - to všetko má zaujať vašu pozornosť, aby vás fašistickou stokrát opakovanou lžou presvedčili, že neexistujúca pandémia sa podľa nich takto stane pravdou.

Harabin na svojom fb píše:

https://www.facebook.com/harabinstefan/

 

Poznámka Biblik: Testovanie a vakcíny to sme sa vám snažili celý čas povedať, že je to naozaj možný spôsob, ako ľudí nakaziť a ak by išlo o život, tak jedine krvný test, nedávajte si strkať do seba ich predmety! Čo sa týka vakcín, od vzniku Biblik.sk v r. 2017 sme proti akémukoľvek očkovaniu - sme proti očkovaniu detí aj zvierat.

Veríme, že slová Pána Ježiša Krista sú svätou pravdou aj o očkovaní:

"ZDRAVÍ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA, ALE CHORÍ."(Matúš9:12) Očkovanie je metóda diablov na šírenie chorôb na zvieratá aj na ľudí. Mnohí sa o tom presvedčia až po očkovaní proti Covidu. Bohužiaľ, všetci testovaní a všetci očkovaní (akoukoľvek modernou vakcínou) majú pravdepodobne v tele nanonechnológie z vakcín a vírusy. Nanotechnológie sa vo vakcínach používajú už dlho.

VARUJEME ĽUDÍ PRED AKÝMKOĽVEK OČKOVANÍM! O nanotechnológiách vo vakcínach a zvlášť o vakcíne proti Covidu hovorí krátko Dr. René Balák tu: https://www.biblik.sk/news/dr-rene-balak-otazky-o-vakcine-covid-19/