ČESKO: NAJVYŠŠÍ SPRÁVNY SÚD ROZHODOL, ŽE NARIADENIE O NOSENÍ RESPIRÁTOROV BOLO NEZÁKONNÉ

05.05.2022 18:47

"„Případná rizika spojená s dlouhodobým zakrýváním dýchacích cest přitom nelze brát na lehkou váhu a překlenout je prostým konstatováním, že opatření odpůrce zavedl v zájmu ochrany obyvatelstva před onemocněním COVID-19. Ochrana veřejného zdraví totiž nezahrnuje pouze ochranu před tímto onemocněním,“ napsali soudci NSS."

ZDROJE: infovojna.bz, cnn.iprima.cz, idnes.cz

Poznámka Biblik: do úvahy treba brať i možné dlhodobé dopady nosenia rúšok/respirátorov, ktoré môžu poškodiť zdravie, preto by nemali byť vyžadované nikde (ani v nemocniciach) ale iba odporúčané. A sú aj osoby, ktoré tieto handry na xichte jednoducho nosiť nemôžu (ak ich napr. niekto považuje za satanský symbol, alebo iné dôvody - zdravotné, dých. problémy, ťažk. s dýchaním, dôchodcovia, rôzne diagnózy, astma a pod. Ten, kto ľuďom nariaďuje nosenie rúšok/respirátorov ich môže takisto aj poškodiť!

Ochrana rúškami/respirátormi je na úrovni náboženskej povery, rúška/respirátory sú neoverený a veľmi nebezpečný experiment, zvlášť ak sa jedná o dlhodobé nosenie (toxické hladiny CO2, vdychovanie vlastných splodín, vychovanie pachov a mikroplastov z výroby, obmedzovanie dýchania a nedostatok hlavného zabijaka patogénov - kyslíka. Celkovo, rúška/respirátory sú veľmi nebezpečný experiment, kto sa chce chrániť, môže sa aj takto:

Nikto však nemá právo násilím od druhého vyžadovať rúško/respirátor, je to ako vnucovanie nejakého náboženstva. A kto chce, sa môže chrániť - skafandrom, plastovou fľašou cez xicht, helmou, plynovou maskou... Nebolo treba týrať a terorizovať deti, dôchodcov ani nikoho. Kto chce, sa môže chrániť, išlo tu však o niečo iné - skúšalo sa, kam si fašistická vláda môže dovoliť zájsť, rúško som odmietol, aj keď mi išlo o život, neošetrili ma a volali na mňa policajtov u lekára, aj keď som bol vo vážnom stave, rúško som odmietol, odmietli ma ošetriť i ambulantný lekár i špecialista! Fašistická banda! Možno, vďaka tomu som ešte živý, že ma takíto lekári nezačali liečiť! Ich praktiky sú zhrnuté v tomto článku:

https://www.biblik.sk/news/trestne-oznamenie-na-fasistov/

K lekárovi som sa teda nedostal, pomohli mi až technológie Arkadija Petrova, fungujú:

https://www.biblik.sk/arkadij-petrov/

https://www.biblik.sk/regeneracia/

___________________________________________________________

 

 

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU