TRESTNÉ OZNÁMENIE NA FAŠISTOV

05.03.2021 10:26

Vec: trestné oznámenie

Vážený orgán,

  1. opakovane mi lekári odmietajú poskytnúť zdravotnú starostlivosť. Po zásahu policajtov kôli nenoseniu rúška (viac tu: https://dopice.sk/om4 ) som chcel ísť do Nemocnice. Nejakí brigádnici ma však do Nemocnice odmietli vpustiť, lebo som si nechcel dať pištoľou na čelo odmerať teplotu (na čele je určitý bod a aj energetické pôsobenie na tento bod môže veľmi ovplyvniť človeka, preto takéto meranie teploty zásadne odmietam)
  2. Neskôr, kôli už vážnym zdravotným problémom som dňa 20.11.2020 vyhľadal lekára. Do Nemocnice som sa tentokrát dostal, pri vchode už nežiadali meranie teploty. Pracovník rtg. pracoviska č. 3, ktorý sa predstavil ako lekár, mi však (20.11.2020 cca okolo 13:00) odmietol urobiť rtg, pokiaľ si nenasadím rúško. Žiadne rúško som ani pri sebe nemal. Lekár povedal, že ak si nedám rúško, on mi rtg. neurobí... (Situácia je bližšie popísaná tu: https://dopice.sk/puZ )
  3. Dňa 8.12.2020 som tiež vyhľadal lekára. MUDr. Pavol K. (chirurg, chir. amb. K dolnej stanici 709 TN) začal vyšetrovať ako prvé, kde mám rúško. Odmietol som sa s ním o tom baviť. Potom MUDr. Pavol K. zavolal Políciu, k ošetreniu som sa nedostal. Detaily sú popísané v článku tu  https://dopice.sk/puV

Odmietam každému vrátnikovi, policajtovi aj lekárovi vysvetľovať dôvody, prečo nenosím rúško. Okrem toho, že rúško považujem za symbol vedúci k potláčaniu práv a slobôd (rúško je pre mňa fašistický symbol), mám aj iné dôvody – lekára som vyhľadával pre problémy s dýchaním a rúško by ma mohlo vážne ohroziť. Dňa 2.3.2021 som sa to snažil vysvetliť ošetrujúcej lekárke v ordinácii v Trenčíne (Poliklinika, Partizánska, Trenčín, Ústredná vojenská nemocnica SNP Ružomberok-fakultná nemocnica). Lekárka ma dňa 2.3.2021 odmietla ošetriť ak si nenasadím rúško, a opäť bola privolaná Polícia, opäť vyhrážanie sa pokutami a ďalšie svinstvá - lekári sa už nestarajú o človeka, starajú sa o nejaké nariadenia a je im jedno, či človeka zabíjajú. Každý vrátnik, lekár a policajt si tu robí čo chce – policajti mlátia cyklistov bez rúšok, vrátnici povedia, že vás nepustia do Nemocnice lebo musia vraj najskôr odmerať teplotu, a lekári Vás bez rúška odmietajú ošetriť... Je to podobné ako za II. svetovej vojny, myslia si, že majú právo hocikoho mlátiť, odmietnuť zdravotnú starostlivosť a robiť svojvôľu, a odvolávajú sa na nejaké “opatrenia”. Niekto si myslí, že  “je to len rúško” pričom zajtra to môže byť vakcína alebo iný výmysel. Teraz sú to “len rúška”, za II. svetovej vojny to boli “len žlté hviezdy”, ktoré viedli k vyvražďovaniu a smrti miliónov ľudí! Začalo to diskrimináciou určitej časti obyvateľstva.

  1. Práve mi kuriér kuriérskej služby IN TIME odmietol vydať zásielku č. ... Bola to zásielka s dôležitým liekom, kuriér spoločnosti IN TIME ju odmietol vydať, ak si nedám rúško. Žiadne rúško som ani pri sebe nemal, a aj tak by som si žiadne nedal. Je lepšie zomrieť ako spolupracovať na vytváraní fašizmu, s týmto režimom nechcem mať nič spoločné! Stále tu však existujú nejaké zákony a nejaká Ústava.

Predpokladám, že Ústava a zákony sú tu aj na to, aby si každý nerobil svojvôľu. Dochádza k hrubému porušovaniu práv a základných slobôd s odvolaním sa na akúsi pandémiu. Predstava pandémie či nebezpečného vírusu však neoprávňuje nikomu brániť vstup do nemocnice, ani lekár nesmie odmietať ošetrenie. Takisto Polícia nás nesmie prenasledovať, ak chodíme oblečení normálne. A ani kuriéri si nemôžu zmyslieť nevydať zásielku.

Od spoločnosti IN TIME žiadam ospravedlnenie a odškodné vo výške 5000 € za nedodanie lieku, čím vážne ohrozili moje zdravie. (bod č. 4)

Od MUDr. Pavol K. žiadam ospravedlnenie a 1500 € odškodné (bod č. 3)

Od FN Trenčín žiadam nápravu, aby aj človek bez rúška, testov či vakcíny mal prístup k zdravotnej strarostlivosti a vyšetreniam. Žiadam od FN Trenčín ospravedlnenie a odškodné 100000 € za ohrozovanie života a zdravia, k čomu došlo tým, ma dňa 30.4.2020 odmietli vpustiť do nemocnice na ošetrenie. A dňa 20.11.2020 cca okolo 13:00 mi pracovník FN Trenčín odmietol vykonať rtg., čím FN TN tiež ohrozila môj život a zdravie. (bod č. 1 a č.2)

Od Poliklinika Partizánska Trenčín, Ústredná vojenská nemocnica SNP Ružomberok-fakultná nemocnica žiadam nápravu, aby aj človek bez rúška, testov či vakcíny mal prístup k zdravotnej starostlivosti. Od Poliklinika Partizánska Trenčín, Ústredná vojenská nemocnica SNP Ružomberok-fakultná nemocnica žiadam ospravedlnenie a odškodné vo výške 100000 € za ohrozovanie môjho života a zdravia. Ošetrujúca lekárka dňa 2.3.2021 Polícii povedala, že nevie, či som v život ohrozujúcom stave, dokiaľ ma nevyšetrí. A vyšetrenie odmietla, ak si nenasadím rúško, pričom som jasne uviedol aj v zdrav. dokumentácii zaznamenané problémy s dýchaním.

Odvolanie sa na “pandémiu” nikoho neoprávňuje vnucovať druhému nejaký typ oblečenia (rúška a pod. sú určitý typ oblečenia) Kto sa chce chrániť, má možnosti (napr. FFP3 respirátory a pod.)  Odvolanie sa na “pandémiu” a páchať zločin je nelegálne, všetky osoby vrátane lekárov aj príslušníkov Polície, ktoré s odvolaním sa na “pandémiu” diskriminujú ostatných, porušujú Ústavu a terorizujú ľudí by mali byť prísne potrestané.

Žiadam, aby predovšetkým v štátnych nemocniciach bolo okamžite obnovené právo a poriadok.

Ďakujem.

 

 

Príloha: výpis zo zdrav. dokumentácie: "t.č. rtg hrudníka na rtg pracovisku nezrealizovaný pre odmietanie pacienta dať si rúško." MUDr. Andrea Z., lekár

 

P.S.: skracovač dopice.sk je kvalitný a dlhoročne funkčný slovenský skracovať adries. Pri písaní linku do internetového prehliadača prosím dodržte veľké a malé písmená.

- - -

www.biblik.sk

www.biblik.sk/clanky