CHEMTRAILOVÁ PLESEŇ V POTRAVINÁCH

13.02.2018 16:42

Včera som písal opäť mail výrobcovi jednej z mojich obľúbených potravín, v ktorej sa rozrástla pleseň. Dnes sú kusy akýchsi čiernych, červených a modrých vláken viditeľné prakticky na každej potravine. Ideálne na pozorovanie týchto vláken sú maslo, kokos, kokosové lupienky, kokosový olej, syry, a pod, ale je možné ich vidieť aj na rohu vane, na rohu umývadla a v domácnosti - skrátka takmer všade na bielom povrchu. V lete, keď obedujete vonku, do pár sekúnd vám pristanú na tanieri. Tieto vlákna sú potiahnuté bielym, veľmi jemným svetloreflexným materiálom, ktorý sa rozpadáva pri dotyku. Za svitania alebo za súmraku vytvára takéto úkazy:

Chemtrails za súmraku

Pri styku s kyslíkom a vlkosťou sa tieto vlákna rozpadávajú na drobučný čierny prach a krásne rastú samé aj v obyčajnej vode. (aj preto býva uskladnená zelenina vo vnútri čierna) Pokiaľ by ste niečo také naložili do lietadiel a vypúšťali to do ovzdušia, mali by ste ideálne kondenzačné jadrá! Ak by tento materiál obsahoval napr. nanočastice kovov, mohli by ste prostredníctvom veľmi výkonného radaru vynikajúco ovládať počasie. Pokiaľ by ste zároveň chceli znížiť stav svetovej populácie a vyvolať globálnu ekologickú katastrofu, hodilo by sa rozprášiť nejakú geneticky modifikovanú pleseň, ktorá by sa v ľudskom tele živila železom a kyslíkom. Keď chýba železo, ľudia sú bledí, unavení a zmätení, ťažko by sa tak mohli brániť. A pokiaľ do ich tela dostanete zároveň aj drobučké kovové častice, budú lepšie reagovať na frekvencie z mobilov a wi-fi, príp. radarov, ktoré sú od počiatku navrhnuté na kontrolu myšlienok. Vystavenie ľudského mozgu týmto frekvenciám ovplyvňuje mozog a ľudské myšlienky do takej miery, že EEG človeka, ktorý používa mobil, celkové jeho myslenie, správanie a konanie JE v blízkosti týchto frekvencií úplne iné. (navonok u mnohých ľudí napr. zmena tempa reči, impulzívne konanie, chuť nakupovať, chuť kamsi ísť alebo niečo robiť, nespokojnosť, neschopnosť obsedieť a ukecanosť aj u mužov, alebo zrýchlené myšlienky a následkom toho zádumčivosť a neschopnosť počúvať druhého) Zmeny na EEG pôsobí intenzita žiarenia menej ako 1V/m, mobil pri hlave má okolo 120V/m. (zdroj informácie tu)

Počul som, že špeciálne jednotky aj niektorí elitní vojaci v boji používajú súčiastku na podobnom princípe ako táto naša, pretože armáda predpokladá ovplyvnenie ľudského rozhodovania a správania sa v boji po vystavení vojaka elektromagetickému žiareniu. A dnes majú ľudia mobilné telefóny pri hlave, wi-fi v bytoch, vo vlakoch a v autobusoch, a k tomu ešte aj mobilné základňové stanice na strechách budov!

Faktom je, že v niektorých bytoch v blízkosti mobilných základňových staníc by ľudia nemali bývať vôbec. Ale pokiaľ človeku stojí používanie mobilu za postupné vytváranie prostredia, ktoré je nezlučiteľné so zdravím a so životom, je to jeho voľba. Ľudia, ktorí dokážu vnímať pôsobenenie elektromagnetického žiarenia, sa v tomto prostredí už takmer nedokážu pohybovať. Takisto je zločin pchať wi-fi ešte aj do vlakov a autobusov!

Keby ľudia vedeli, akú daň platia za používanie týchto technológií, najskôr by mobily, wi-fi zariadenia a GPS navigácie nechytali do rúk vôbec-hnusili by sa im! Ak by prišiel mimozemšťan do vlaku či autobusu a uvidel by tam tých zhypnotizovaných chudákov, ktorí jednajú, myslia a konajú ako zdrogovaní pod vplyvom vysokých frekvencí svojich smartfónov, povedal by, že to už ani nie sú ľudia ale androidi. Väčšina ľudí nedrží v ruke smartfón s operačným systémom Android. Operačný systém Android drží v ruke ich.

 

 

P.S.: Čo sa stalo z človeka, ktorý používa Apple: iOS=jaOperačnýSystém; iPhone=jaTelefón :-)

iPhone je telefón, ktorý podľa našich informácií je  2-3x škodlivejší z hľadiska intenzity vyžarovania ako väčšina telefónov. Bežné oficiálne uvádzané tzv. SAR telefónu je 0.3-0.6W/kg, (obvykle max. 0.8W/kg) ale iPhone má 1.4 W/kg a viac. V telefonickom rozhovore s pánom inžinierom, ktorý podľa prístrojov meria intenzitu vyžarovania mobilných zariadení, sme boli vyslovene upozorňovaní na silné vyžarovanie iPhonu.

článok v angličtine: iPhone 6 takmer prekračuje povolené limity vyžarovania:

https://www.rfsafe.com/simultaneous-rating-iphone-6-sar-nearly-exceeds-legal-radiation-limits/

Dr. Moskowitz z Univerzity v Berkeley v článku hovorí, že minimálna bezpečná vzdialenosť pre iPhone je 0,5 cm od tela.

Skrátka, ak už používate mobil, je najlepšie nemať ho pri hlave.