CHEMTRAILS 12.3.2020 (A ČO AK ROZPRAŠUJÚ AJ VÍRUSY?)

13.03.2020 23:59

"Blízko Dňa Očistenia budú pavučiny smrti krížom-krážom po celej oblohe." Proroctvo indiánov kmeňa Hopi

Je naozaj o minútu dvanásť! Ak sa s týmto nezačne nič robiť, viete si predstaviť, ako to dopadne?

Včera sme mali v Trenčíne klasický scénar - búrkové mraky sa zahustili chemikáliami z lietadiel, oblačnosť sa rozbila, neskôr boli nejaké zrážky ale ako sa zdá, normálne z toho nepršalo. Ale neviem, celú noc som hore nebol - zdal sa to byť ten typický "dážď", kedy ani poriadne neprší a skoro nikdy sa celkom nevyjasní - ak si pamätáte normálnu búrku a normálne zrážky kedysi - keď prišli čierne mračná, začalo liať a bolo jasno! Sychravé počasie bývalo typické pre jeseň.

Normálne nebúrkové mračná boli biele. Teraz ak na oblohe vidíme mračná, sú prakticky denne na oblohe naliate čierne mračná namiesto bielych a stále tým máme prikrytú oblohu - a neprší z toho a neprší, ustavične je tma! (Prípadne sa to niekam odvedie preč - skutočne to niekedy tak vyzerá, ako keby sa celá masa oblakov odvádzala preč!) Všímajte si pozorne tie snímky ale najlepšie to pozorujte sami! Je veľmi zaujímavé, čo sa tu deje. Niekedy vyrobia záplavy - prší a prší, zrejme to pre zmenu občas presunú aj nad naše územie. Jednoducho počasie nie je normálne, ak pozorne sledujete, čo sa tu deje, súvisí to s náletmi lietadiel a zrejme s nejakou elektromagnetickou zbraňou, ktorá oblaky doslova rozreže na pravidelné kúsky. (Ešte je možné pozorovať častokrát to podivné jasno - akýsi jemný opar sa vyrobí, ktorý odráža slnečné lúče) 

Včera sypali ukrutne, na druhý deň ráno sme v TN mali zamračené a potom fúkal ten svinský vietor. Stačí si všímať čo sa deje s počasím a ako počasie, oblačnosť, zrážky a vietor súvisí s týmito operáciami! A čo ak rozprašujú aj vírusy? Čo ak to máme všetci v tele? Čo ak je akákoľvek respiračná choroba dnes v prvomrade následok rozprašovania týchto častíc do ovzdušia? Ak to má schopnosť zničiť a doslova rozsekať oblaky na kašu, zrejme to isté to robí s našimi pľúcami - ľudia zomierajú na zadusenie a povedia: koronavírus COVID-19! Veľké hovno priatelia, od roku 2019 tak zintenzívnili posýpanie, že respiračné problémy, globálna ekologická alebo sociálna katastrofa bola iba otázkou času! A až ju tu máme, aj vďaka našim úradom, ktoré sa z chemtrails len vysmievali, takéto snímky považovali za bežné kondenzačné stopy a ako sa zdá, 8 rokov odkedy na chemtrails Políciu a naše úrady upozorňujeme, zrejme sedeli so založenými rukami!

CHEMTRALS 12.3.2020 15:21-17:18, TRENČÍN:

Snáď každý chápe, prečo to nemôže byť bežná kondenzačná stopa! Už sme na to dávno upozorňovali, robia nám počítačom riadené vzory na oblohe:

https://www.biblik.sk/obrazky/#chemtrails-computed-spraying-png

 

Šírka týchto chemických stôp svedčí o silnej absorbcii vlhkosti zo vzduchu:

- vzhľadom na kompaktnosť a presné línie týchto čiar sa zdá, že častice držia po hromade najskôr elektrickým nábojom - ťažko by ste v takýchto presných líniách udržali zamrznuté kryštáliky vody. Rebrovanie uprostred čiar svedčí o tom, že na rozprašovanie týchto chemikálií sa používa obyčajná vrtuľka:

 

Takmer každý deň toto spravia so Slnkom - sa čudujte keď ste chorí:

 

Ale takéto vlny sa už najskôr robia pomocou výkonných radarov:

 

 

Mid-altitude chemtrails - chemtrails v stredne nízkej výške. (ešte lietavajú aj nižšie, keď je jasno, doslova to sypú ľuďom na hlavu!). Lietadlá lietajú pomerne nízko, doslova zasievajú chemikálie do oblakov tak, ako sadíte semienka do vaty. Všímajte si, ako nízko tie lietadlá niekedy lietajú - môžete ich veľmi dobre vidieť aj počuť, v týchto výškach sa obvykle ani kondenzačná stopa vôbec netvorí - ide čisto o násyp chemikálií a okrem iného, klasické dopravné lietadlá kôli úspore paliva žiadajú o čo najväčšiu výšku. To, čo nám tu lieta nad hlavami vždy nebývajú komerčné aerolinky - aj keď, dnes už sype väčšina lietadiel a nízkonákladové letecké spoločnosti zrejme existujú s ich letenkami po 20 € len kôli programu chemtrails - skrátka niekto chce mať lietadlá vo vzduchu, tak sa v kapitalizme lieta za komunistické ceny! Spotreba nového úsporného dvojmotorového lietadla v 12km výške (najnižší odpor vzduchu) podľa kamaráta-pilota je 2,1 - 2,3 tony na hodinu! (staršie lietadlá B747 podľa našich informácií aj 8 ton/hod. - prevádzka B747 stojí cca 19.000 €/hod) Ceny kerosínu (leteckého paliva) nájdete tu a tu (v Saudskej arábii 0.15/ liter, USA cca 0,40 €/ liter) cena B737 (bežne používané lacnejšie lietadlo) je od 59  miliónov dolárov za kus!

 

 

Snímky nasledujú v rade za sebou v čase od 09:41 do 17:18. Teda, 12. marec bol zase veľmi zaujímavý deň! Možno boli do vzduchu rozprášené ďalšie spóry vírusov - ak chce niečo nejaký štát vôbec robiť s nejakou epidémiou, v prvomrade treba zakázať prelety všetkých lietadiel!!!! Pomôžu rúška? Keď je to vo vode, v pôde, vo všetkých potravinách ktoré jete a s každým nádychom to dávate do seba? Museli by ste mať skafander alebo plynovú masku a nikdy by ste si to nesmeli dávať dole! Ešte existuje jedna možnosť - nakoľko vlákna, ktoré sypú z lietadiel sú ako sa zdá elektricky nabité (možno každé vlákno má zdroj energie - podľa špirálovitého krútenia, keď k nim priložíte prst sa niekoľko krát silno pohnú, potom sa zdá, túto silu strácajú) Mne to pripadá celé ako elektrický obvod, ale chcelo by to úplne inú techniku ako je tá naša, aby sme to mohli potrvrdiť alebo vylúčiť: https://www.biblik.sk/news/chemtrails-pod-mikroskopom/) Na záver: Čo si o chemtrails myslím? Myslím si, že je to zbraň na kontrolu počasia a na kontrolu myšlienok. Ak by ste mali vo vzduchu rozprášené častice, ktoré dokážu inteligentne emitovať do tela človeka elektromagnetický smog a uvoľňovať podľa potreby určité chemikálie, mali by ste idálnu zbraň na kontrolu myšlienok a mohli by ste kedykoľvek upravovať počet obyvateľov na Zemi. Jednoducho - ak ovládate počasie a máte totálnu kontrolu nad životom človeka, resp. nad poriadkom v každom štáte, môže vám byť jedno, aká je tam vláda. Ešte, ak by vedeli človeka identifikovať podľa nejakého ID (bankomatová karta, SIM karta a pod.) vlastne by ste vedeli človeku vyvolať rakovinu alebo inú fyzickú alebo psychickú chorobu. Pokyn čo majú robiť inteligentné častice vo vašom tele môžete dať cez bezdrôtovú sieť (Wi-Fi, mobil, GPS) Vysokovýkonné počítače v smartphónoch môžu presne určiť program aj každému jednotlivcovi. Tí, ktorí toto robia, buď nie sú ľudia, alebo ak sú to ľudia, ochrániť sa môžu pravidelným čistením krvi a svoje obydlia alebo destinácie kam chodia môžu chrániť prúdom elektrónov - chemtrailové vlákna celú oblasť obídu ako štít (pre pochopenie ako to funguje pozri študuj prvé video tu ). (Existujú spôsoby, ako pred chemtrails ochrániť celé široké oblasti. Teda, tí, čo to robia, to dýchať nemusia a ak áno, zrejme vedia až do veľmi vysokého veku s veľkou úspešnosťou liečiť všetky choroby. Rakoviny sa evidentne nebáli, testovali jadrové zbrane na povrchu Zeme a vyrobili aj Černobyľ aj Fukušimu)

Čo sa týka rastlín a včiel, všetko hynie - ak toto bude pokračovať, opeľovať sa bude robotmi a väčšina rastlín bude musieť byť GMO alebo vyšľachtená tak, aby bola odolná voči chemtrails a rástla aj pri nízkom slnečnom jase. S pomocou chemtrails je možné získať aj totálnu kontrolu nad potravinami - celkovo je chemtrails jedinečná možnosť pre získanie kontroly nad celým svetom! Vitajte v tretej svetovej vojne priatelia!

↓ ↓ ↓  SNÍMKY V PLNOM ROZLÍŠENÍ: ↓ ↓ ↓

https://uloz.to/file/CrwZXbypdVSR/chemtrails-tn-12-3-2020-09-41-17-18-rar