CHEMTRAILS 21.10-23.10 2019 (AKTUALIZÁCIA 2x, DOPLNENÉ+DETAIL A POPIS CHEMTRAILS VLÁKNA)

23.10.2019 20:09

V RÁMCI PROTIFAŠISTICKÉHO ODBOJA PROSÍM KOPÍRUJTE, ZÁLOHUJTE A ZDIEĽAJTE!

https://www.biblik.sk/news/chemtrails-21-10-23-10-2019/

Ovzdušie je po celé dni silno zaprášené, žijeme v kontaminovanom prostredí a dýchame jedovatý prach. Boh ochraňuj Slovensko a Slovákov! Ináč všimli ste si, že už prakticky nemáme normálne nebo? Priletia lietadlá, z oblakov vyrobia kašu, a potom buď je "jasno" so skleníkovým štítom, alebo je ustavične zamračené - tá protislnečná indigová nebeská hradba - Indigo skyfold.

Nebo nad Trenčínom je vlastne jedovatá kaša, z ktorej keď prší beda zemi, a keď neprší beda všetkým, čo dýchajú ten spád - Boh ochraňuj Trenčín a Trenčanov! Bežne už bývajú nálety posýpacích lietadiel aj 3x za deň! Boh nás ochraňuj!

CHEMTRAILS TRENČÍN, pondelok 21.10.17:27 Po nálete posýpacích lietadiel sa prirodzená oblačnosť mení na kašu. Neskôr je "jasno", a táto vrstva pôsobí skleníkový efekt. Všimli ste si, že dnes už ani nemáme normálne oblaky? Tento spád dýchate a kontaminuje to aj spodné vody, všetci by ste mali byť na nohách a politikom a úradom, ktorí sa tvária, akoby sa tu nič nedialo povedať, že nám všetkým ide o život! A oni, keď doteraz nič nerobili a tvrdili vám sračky o nejakých bežných kondenzačných stopách sú teraz buď totálnymi idiotmi alebo spolupáchateľmi, ktorí musia byť postavení pred súd! Ľudia zo SHMÚ, z Úradu na ochranu ovzdušia, z MŽP za toto budú pykať, najskôr sa budú dusiť a zdochýňať, potom nech si spomenú! Ale ľudia by na to nemali čakať, okamžite treba odmietnuť spoluprácu so zločincami a kolaborantmi vrahov! Štát v ktorom je ohrozované a ťažko poškodzované zdravie ľudí je zločinný štát, vrátane tých, ktorí stoja na čele! Čo urobili doteraz aby sa tieto zločiny vyšetrili? Len zamietli naše trestné oznámenia, ukázali, na čo skutočne slúži Polícia, vládne úrady a štátne zložky. Slúži v prvomrade na krytie zločinov globálnej satanskej mafie, ktorá sa rozhodla znížiť počet ľudí na Zemi?

 

Chemtrails Trenčín, utorok 22.10.2019_07:52

 

CHEMTRAILS TRENČÍN, utorok 22.10.2019_snímky 08:09 Ako je možné, že niekedy sú po celý deň na oblohe desiatky lietadiel, ktoré robia tieto stopy, a inokedy prakticky nevidíte žiadne? Slnko je permanentne zastierané a tieto kurvy menia klímu, spôsobujú extrémy počasia a pravdepodobne menia aj našu DNA, rozprašujú na nás vlákna, ktoré môžu obsahovať plesne a vírusy (detail vlákna v ovzduší pozrite tu) ktoré majú schopnosť sa množiť vo vode, otrávili nám prírodu, otrávili nám telo - nepochybne chcú spôsobiť globálnu katastrofu a väčšinu ľudí vyhladiť!  Takéto kusy  vláken lietajú po vonku:

- vo vnútri bielej svetloreflexnej vrstvy sú čierne a červené vlákna, ktorých máte plný byt! Väčšina prachu v domácnosti dnes už je ten materiál, čo vidíte tie lietadlá rozprašovať po oblohe! Je zaujímavé, ako inteligentne to vrastá do oblečenia - staršie biele tričká sú niekedy viditeľne tými čiernymi a červenými vláknami popretkávané! Je úplne namieste predpokladať, že sa to podobne deje aj v ľudskom tele. V takýchto bielych chuchvalcoch nájdete zväzok čierneho a červeného vlákna. Máte zadarmo prístupnú úžasnú technológiu, ktorá sa vie sama množiť. Keďže máte toho plné ústa, plný nos a plné celé telo-pozrite sa akých farieb vlákna smrkáte, pozrite na biely podklad v byte, na roh vane, či do umývadla keď si odpľujete. Alebo na tvár vášho dieťaťa, keď príde z vonku. Ak raz uvidíte, čo si máte všímať, nebudete mať problém to nájsť všade. Čo to robí, na to si môžete v kľude počkať - len ďalej žerte a buďte ticho, a verte, že tak s tým určite nič nespravíte! Môžete sa aspoň ozvať, a zodpoveným ľuďom z našich úradov poslať tento článok. Ktorí z vás sa týmto odmietnete vážne zaoberať a robiť si vlastné pozorovania, čoskoro budete podobní sviniam, ktoré začínajú kvičať až pred porážkou! V tomto štáte bude bordel aj tak! Ešte máte možnosť urobiť aspoň niečo, ozvať sa, písať, zapájať sa, podporovať finančne alebo inými prostriedkami (pôstom, modlitbou, dobrou radou) protifašistické aktivity. Ak toto necháte tak, potom nič iné ako zomrieť ako prasatá si ani nezaslúžite, lebo nie nadarmo židia a diabli nazývajú väčšinu ľudí gójmi - Teraz rozhodujete o tom, či ste skutočne dobytok!

 

CHEMTRAILS TRENČÍN, utorok 22.10.2019, 08:08 Taký bežný východ Slnka v Trenčíne - Slnko je permanentne zastierané. Aj naše úrady sú zodpovedné za choroby spojené s nedostatkom Slnečného jasu - ak ochoriete, žiadajte vždy od nich náhradu škody a vymáhajte ju tak, ako oni od vás - bez akéhokoľvek súdu pošlú psa exekútora, a siahnu vám na majetok - siahnite aj vy na majetok tých, ktorí sú za toto zodpovední - takzvaná vláda Slovenskej republiky, SHMÚ, Úrad na ochranu ovzdušia, Ministerstvo životného prostredia, a ďalší... Mali by mať státisíce mailov a tony listov, pretože rozprašovanie vláken do ovzdušia, prudké zmeny počasia a nedostatkok Slnka k chorobám na 100% prispievajú!

 

CHEMTRAILS TRENČÍN, utorok 22.10.2019_08:09 - chemikáliami permanentne zastierané a doslova zasypané Slnko, toto tu máme prakticky denne vďaka vrahom z NATO? Aká iná organizácia má na toto kapacity? To by malo preukázať nezávislé vyšetrovanie, ktoré Polícia, Ministerstvo obrany, Ministerstvo dopravy, Ministerstvo životného prostreia, SHMÚ, Úrad na ochranu ovzdušia - ani jedna z týchto inštitúcii, ktorým sme písali doteraz buď nerobili nič, alebo sa primitívnym spôsobom snažili vysvetľovať, že sa tu vlastne nič nedeje! Ste hovná a nie odborníci, nie ste ani vzdelaní, ani vedci, ste spodina a vašim postojom ste prispeli nepochybne už aj k stratám na životoch a budete sa za to vy svine zodpovedať!

 

CHEMTRAILS TRENČÍN, utorok 22.10.2019 08:29

 

CHEMTRAILS TRENČÍN, utorok 22.10.2019 08:50

 

CHEMTRAILS TRENČÍN, utorok 22.10.2019, 11:34 - Je útok na Slnko cieľom nad každým mestom? Ako Slnko na oblohe postupuje, postupujú aj nálety lietadiel a vždy sa snažia zastrieť Slnko priamo nad mestom! V lete Slnko cez tento štít odporne páli, je strašne dusno, nedá sa takmer dýchať... Teraz opäť vyrobili skleníkový efekt, keď je však pred zmenou fronty, alebo dostatočná vlhkosť vzduchu, vedia vyrobiť pomocou týchto vláken  aj prudké ochladenie (náhla absorbcia vlhkosti spôsobí prudké ochladenie). Škody na poľnohospodárstve by mali vymáhať poľnohospodári, stačí ak máte malú záhradku a niečo vám zhynie - vymáhajte od úradov náhradu škody! Kto je zodpovedný za to, že sa od roku 2013, kedy sme podali vo veci chemtrails prvé trestné oznámenie až doteraz vlastne nič nerobí? Nálety posýpacích lietadiel iba naberajú na intenzite! Všetka pôda, všetka dopestovaná zelenina a ovocie, všetko je kontaminované týmito vláknami, ktoré na vás denne sypú tie lietadlá!

CHEMTRAILS TRENČÍN, utorok 22.10.2019 11:34 - v línii, kde na oblohe putuje Slnko sa hustota chemických čiar javí byť najvyššia. Ťažko by mohli byť tieto chemikálie v palive! Podľa čiar je úplne evidentné, že posýpanie lietadlá vedia vypúšťanie týchto chemikálii zapnúť a vypnúť. Dobre je to vidieť na týchto snímkach:

https://www.biblik.sk/obrazky/#chemtrails-computed-spraying-png

 

 

CHEMTRAILS TRENČÍN, utorok 22.10.2019_12:37 Toto je vyslovený útok na mesto, lietadlá v posýpacích dňoch lietajú mimo hlavného koridora, na to pre bežnú premávku by bol aký dôvod? Čo sú toto za lietadlá, odkiaľ štartujú, a kto im dovoľuje vypúšťať chemikálie nad slovenským nebom? A prečo naše úrady nie sú v pohotovosti? Stav ovdušia je havarijný, vzduch je nebezpečné dýchať, vonku je nebezpečné sa pohybovať, páli ma z toho nos, dusí ma to v hrdle, a keď sa večer prejdem po vonku, nemôžem udržať otvorené oči, pretože ich mám suché z jedovatých vláken, ktoré sa pri styku s vlhkosťou a vodou rozpadávajú na veľmi drobný čierny prach. Deje sa to najmä na večer, kedy sa ochladí. Na druhý deň sa cítim chorý, telo bojuje. Som iba jeden z prvých, ktorý tieto veci evidentne zaznamenávajú, vy prídete na rad už o chvíľu.

Čerstvé čiary opäť pri Slnku_utorok_22.10.2019_12.37

 

 

V stredu v približne rovnakom čase to už vyzeralo takto, porovnaj tri nasledujúce snímky so snímkami hore 22.10.2019 o 11:34

(všetky tri nasledujúce snímky boli zhotovené v stredu 23.10.2019 o 11:45)

CHEMTRAILS TRENČÍN_23.10.2019_11:45 - Zadymené, ako keby horelo! Chcú vás a vaše deti vydymiť a pozabíjať ako potkany? Mesto Trenčín je dnes od rána ponorené odpornej chemickej hmly, ktorá sa na rozdiel od predchádzajúceho dňa nikdy celkom nerozplynula! Hmla už pretrvávala po celý deň. Ľudia, ktorí sú úplne mimo vravia: "To je opar!" Áno, budete oparení všetci, ak sa rýchlo nezačnete zaujímať, čo môžete robiť! Napríklad kupujte si zbrane na vlastnú obranu a posielajte nám peniaze, aby sme mohli zozbierať takéto kvalitné dôkazy:

https://www.youtube.com/watch?v=2q-BZxl-Zxk

- oni tomu hovoria "unique footage" my sme to tu s našim ďalekohľadom veľmi jasne pozorovali už niekoľko krát! Dokonca sme mali to šťastie, že tie lietadlá tu lietajú priamo nad nami, čo je ideálne pozorovanie! Ráno od východu nalietavajú a potom surovo točia na ďalší okruh! Obrovské lietadlá si tu po oblohe lietajú ako chcú, rozsypávajú chemikálie aj v nízkej výške a doslova vám to točia oknami, ako napríklad tu:

https://www.biblik.sk/obrazky/#otocka-a-haarpove-mraky-jpg

 

Kreslenie po oblohe 23.10.2019_16.15 - Akoby demonštrácia toho, ako presne vedia lietadlá zapnúť a vypnúť chemikálie na hranách čiar. Totálne nenormálne, všímajte si aj to, v akých výškach niekedy lietajú, je im pomaly vidieť do kabíny!

Chemtrails TN_23.10.2019_16.15_Tým krížom nám asi chcú ukázať čo nás čaká, je dosť možné, že to naschvál nakreslili tam, kde mám okná...

 

CHEMTRAILS TRENČÍN, streda 23.10.2019 16:16

 

CHEMTRAILS TRENČÍN, streda 23.10.2019 17:27

 

Opäť dokonalé spojenie čiar_chemtrails Trenčín, streda 23.10.2019_17.28

 

Pohlad smerom na západ_streda_23.10.2019_17.53.

Deň sa pomaly končí, ale posýpanie pokračuje!

 

 

AKTUALIZÁCIA 1:

CHEMTRAILS TRENČÍN 21.-23.10.2019 - NEUPRAVENÉ SNÍMKY V PLNOM ROZLÍŠENÍ+TAG:

https://ulozto.sk/file/pGlYANokt46M/chemtrails-tn-21-23-10-2019-rar

 

AKTUALIZÁCIA 2: článok bol doplnený o ďalšie snímky a popis

 

ZDIEĽANIE A PRE ISTOTU AJ KOPÍROVANIE A ZÁLOHOVANIE JE V RÁMCI PROTIFAŠISTICKÉHO ODBOJA POVINNÉ A DOVOLENÉ S ODKAZOM NA LINK:

https://www.biblik.sk/news/chemtrails-21-10-23-10-2019/