CHEMTRAILS + HAARP (TN, SLOVAKIA, 12.2.2023) (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Polícia, SHMÚ, MŽP ani Úrad na Ochranu ovzdušia si vôbec neplnia svoje povinnosti, práve naopak - kryjú vyvražďovanie národa!

13.02.2023 15:13

CHEMTRAILS TN 12.2.2023 16:32 - biela masa na obrázkoch nemá s oblačnosťou nič spoločné, na snímkach nie sú žiadne prirodzené oblaky. Všetko sú to chemikálie vypustené náhlym náletom lietadel. V ľavom hornom rohu si môžeme všimnúť podivné rebrovanie, ktoré sa v súvislosti s náletmi týchto lietadiel objavuje, pravdepodobne rebrovanie je spôsobené zariadením typu HAARP (viac do hľadania na biblik.sk napísať HAARP)

CHEMTRAILS TN 12.2.2023 16:32 - all that milky hazy stuff is chemtrails sprayed by sudden aerial assault 12.2.2023. In a while there was a lot of planes everywhere in the sky spaying this sfuff, but over Trencin (TN), there's only one flying corridor (flying corridor TN - in the 1st picture probably a vertical line near the right edge) We shouln't see any planes in so many directions! Normally, all planes flying only one flying corridor. But when they decide to spray this shit, suddenly, there are planes everywhere in the sky.

In the upper left corner we can see HAARP lines:

SNÍMKY V PLNOM ROZLÍŠENÍ CHEMTRIALS+HAARP 12.2.2023 - 8x foto:

https://ulozto.sk/file/Vv38JNAbYvTP/chemtrails-haarp-tn-12-2-2023-biblik-sk-zip#!ZGV3AGR1MJZ1BTR3AmHmZGSyBJAxHSE2JIIlHKWyJH5sLwSx

 

súvisiace články / related articles:

CHEMTRAILS + HAARP 10.2.2023 (86x FOTO + OBLOHA TRENČÍN / 86x RAW PHOTO - SKY TRENCIN, SLOVAKIA (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/chemtrails-haarp-10-2-2023/

RADOVAN DLUHÝ-SMITH: Experimentujú vlády s počasím? Čo vidíme na oblohe za lietadlami? (CZ)
https://www.biblik.sk/news/radovan-dluhy-smith-experimentuju-vlady-s-pocasim-co-vidime-na-oblohe-za-lietadlami/

VIDEO ROZHOVOR O GEOINŽINIERINGU BOLO ZMAZANÉ Z YOUTUBE / INTERVIEW ABOUT GEOENGINEERING WAS DELETED FROM YOUTUBE (SK, ENG SPA)
https://www.biblik.sk/news/video-rozhovor-o-geoinzinieringu-bolo-zmazane-z-youtube/

CHEMTRAILS VLÁKNA_CHEMTRAILS FIBERS (SK, ENG) - nechali nás to dýchať celé roky a keď sa niektorí ľudia začali dusiť*, povedali "nový vírus" / they let us breath this stuff for years and when some people started to choke, they said "new virus!"

https://www.biblik.sk/news/chemtrails-vlakna-chemtrails-fibers/

*Poznámka Biblik: v roku 2018 písal Biblik.sk článok aj oznámenie na Úrad na ochranu ovzdušia, že ľudia budú mať kôli rozprašovaniu chemtrails čoskoro problémy s dýchaním a tie svine v roku 2020 prišli s falošnou teóriou o novom víruse, pričom nám otrávili vzduch:

https://www.biblik.sk/news/ochladenie-ako-nasledok-geoinzinierstva/

- čo sa dnes po rozprašovaní deje s počasím i s vami, to môžete mnohí pozorovať, uvažujte ako sa brániť a ľudia by mali odmietnuť satanskému a fašistickému štátu platiť akékoľvek poplatky či dane! Polícia, SHMÚ, MŽP ani Úrad na Ochranu ovzdušia si vôbec neplnia svoje povinnosti, práve naopak - kryjú vyvražďovanie národa!

Surová a očividná vražda Lučanského podľa týchto satanistických a fašistických vrahov nebola vražda a toto doočíbijúce rozprašovanie chemikálií je podľa satanistických a fašistických vrahov tiež niečo iné ako jasný dôkaz rozprašovania chemikálií. Ľudia by si to mali ísť s takýmito úradmi vybaviť, rozprašovanie chemtrails dnes prispieva prakticky ku každému jednému úmrtiu a ku každej jednu chorobu! Polícia, SHMÚ, MŽP a Úrad na Ochranu ovzdušia sú dnes zodpovední za mnohé úmrtia ľudí na Slovensku!


GENOCÍDA / GENOCIDE: "Dobré" ráno / "good" morning

 

 

 GENOCIDE / GENOCÍDA: "good" afternoon / dobré popoludnie

 

 

 GENOCÍDA / GENOCIDE: "Dobrý" večer  / "good" evening

Viac tu / more here:

https://www.biblik.sk/obrazky/

- ak by vedeli, že bude 3. svetová vojna, rozprašovanie jedov z lietadiel a tým pádom pokus o zničene a otrávenie vody, pôdy i celej Zeme by bolo brané ináč, ako možnosť sa dobre nabaliť a užiť si to pred koncom a pre diablov by to bolo veľmi nebezpečné testovanie nových klimatických a biologických zbraní, ktoré môžu zničiť a učiniť tiež neobývateľnú celú Zem...

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!