OCHLADENIE AKO NÁSLEDOK GEOINŽINIERSTVA

05.10.2018 22:51

↓ GEOINŽINIERSTVO V PRAXI - Rozprašovanie chemikálií na ľudí ↓

Možno si mnohí pamätáte primitívne správy v novinách ohľadom globálneho otepľovania - čo všetko vraj globálne otepľovanie môže priniesť! Zločinci, ktorí sa pokúšajú vyvraždiť väčšinu ľudstva pomocou rozprašovania prudko jedovatých látok z lietadiel sami presne nevedeli, ako ich akcia dopadne. Začali najskôr šíriť podvod s globálnym otepľovaním a potom vymýšľali rôzne "vedecké" teórie. Skrátka, ak rozprášite tony chemikálií do ovzdušia po celej planéte, môže sa stať čokoľvek. Kto presne vedel, ako to dopadne? Snáď iba Pán Boh, veď prostredníctvom Pána Ježiša Krista a prorokov hovorí aj o posledných dňoch a hovorí:

"Lebo vtedy bude veliké súženie, akého nebolo od počiatku sveta až doteraz, ani už nikdy viac nebude." Matúš 24:21
-      -     -

V posledných dňoch je veľmi zaujímavé, aké máme po masívnych náletoch chemtrails občas jasné nebo! Napríklad včera (štvrtok 4.10.2018) nebo vyzeralo ako pred búrkou. Ale po dvoch vlnách náletov posýpacích lietadiel pocitovo prišlo okamžité prudké ochladenie a celá oblačnosť sa prakticky v priebehu hodiny úplne stratila! (snímky nižšie)

V rámci vlastných výskumov som si všimol, že tento materiál, ktorý na nás po tonách prakticky denne rozprašujú, sa v prípade kontaktu s vlhkosťou rozpadáva na veľmi drobný, jemný čierny prach. (ak umývate okná, je lepšie nosiť rukavice) Čiže ak je vlhkosť vzduchu vyššia, niektoré typy chemtrails miznú rýchlejšie, zároveň miznú aj mraky, no prináša to ochladenie. V podstate určitý typ chemtrails absorbuje vlhkosť z ovzdušia a z mrakov. Dá sa to samozrejme aj naopak, niekde môžete s pomocou chemtrails vyvolať dlhotrvajúce sucho, niekde vyvoláte povodne... Na tieto technológie dnes existujú patenty:

Zaujal nás "US patent #5003186" kde sa do ovzdušia rozprašujú veľmi drobné častice hliníka a thória.

Dýchajte zlhboka, hlavne vy, na Úrade pre ochranu ovzdušia a na Ministerstve životného prostredia! Čoskoro budete zdochýnať, možno sa budete dusiť a lapať po vzduchu, potom si spomeňte, či ste naozaj nemohli urobiť nič iné, ako trepať, že je všetko v poriadku. Ak Boh dá, radi by sme vás videli, keď sa nebudete môcť nadýchnuť, keď budete spoločne aj s vašimi úbohými deťmi kašľať, dusiť sa a modrať, radi by sme za vami prišli a povedali vám:

"Buďte kľudní, všetko je v poriadku!"

"Čakali ste snáď niečo iné?"

Štvrtok, 4.10.2018 Trenčín, 17:21 -  Zasievanie chemtrails do mrakov
 
 
 
Štvrtok, 4.10.2018 Trenčín, 18:22 - Nebo necelú hodinu po druhej vlne náletov posýpacích lietadiel je prakticky v porovnaní so situáciou po náletoch v minulých dňoch relatívne "čisté". Je to veľmi zaujímavé, pretože spolu s chemickými čiarami sa takmer úplne rozplynula aj pribúdajúca oblačnosť. Skrátka v Trenčíne to vyzeralo ako pred búrkou, prišlo pár lietadiel, vypustili zopár chemických čiar tesne nad oblaky - a zrazu máme jasno!
 

Dnes, t.j. v piatok 5.10.2018 ráno nad Trenčínom sme zaznamenali masívne nálety posýpacích lietadiel. Ale nebo bolo už popoludní výnimočné čisté, resp. relatívne čisté. Ľudia, ktorí si geoinžinierske aktivity posýpacích lietadiel chemtrails všímajú podrobne, vidia určitý svetloreflexný odlesk. Spôsobuje to vrstva drobných častíc kovov rozprašovaných po tonách z lietadiel do ovzdušia celej planéty, najmä obvykle priamo nad mestami na zatienenie Slnka a... na zredukovanie počtu obyvateľov na Zemi. Ak uvidíte človeka chodiť s plynovou maskou, prípadne s filtrom pevných častíc na nose a ústach, vôbec sa tomu nečudujte. Ak skutočne viete, čo sa tu deje, nemáte s tým problém a mimochodom, ešte nikto, kto ma pozná sa na tom nesmial.

Prečo máme chvíľu modré nebo bez odporných tučných chemických čiar? S nástupom jesene sa jedná pravdepodobne iba o drobnú a dočasnú zmenu typu chemikálií. Namiesto vytvorenia chemickej prikrývky zastierajúcej Slnko ako sme pozorovali v lete, (napr. tu), teraz tu máme niečo nové! S nástupom jesene, kedy je intenzita slnečného žiarenia nižšia, máme relatívne modré nebo, ale za cenu rozprášenia drobných kovových častíc a prachu z polymérových vláken nad celým mestom. Tieto látky pôsobia ťažkú otravu, alergie a dýchacie problémy - bežný následok vdychovania drobných častíc kovov a prachu z polymérových vláken. Ak máte od štvrtka večera (resp. piatku rána) alergiu, nádchu, príznaky podobné chrípke, zvýšenú teplotu, alebo sa cítite byť chorí, môžete si byť prakticky istí, že s najväčšou pravdepodobnosťou aj vďaka chemikáliám rozprašovaných z lietadiel.

V noci zo štvrtka na piatok sa vonku takmer nedalo dýchať, každý nádych nútil človeka kýchať. Okamžite po krátkom pobyte vonku (2-3 hodiny v kvalitnom zimnom oblečení) som cítil príznaky podobné nádche a zvýšenú teplotu. Pred spaním pomohli 3 kvapky MMS.

(MMS a ďalšie vynikajúce veci, napr. draslík a chlorid horečnatý kúpite lacno tu)

Ak ste v piatok zvracali, mali náhle zvýšenú teplotu alebo vás preháňalo, ďakujte Pánu Bohu za to, že vaše telo má vynikajúce detoxikačné schopnosti a zatiaľ ešte funkčný imunitný systém. MMS používam bežne aj v podstatne vyšších dávkach, tri kvapky MMS ťažko mohli spôsobiť zaujímavý ranný detox. Všímajte si, čo sa s vami deje po masívnych náletoch lietadiel chemtrails. Takmer každá choroba, zápal či dýchacie problémy môžu súvisieť s chemtrails, treba to zatiaľ vysvetľovať kľudne na príslušných úradoch, ale verím, že príde chvíľa, kedy niektorí už nebudú mať čo stratiť. Beda im, všetkým kolaborantom a pätolízačom zahraničných mocností, ako nás naše úrady chránia pred týmito okrídlenými vrahmi?  

Takto sa v Trenčíne obrovské posýpacie lietadlá v nízkej výške bežne otáčajú pred oknami a opisujú ďalší okruh. (Čiary na snímke a vlnitá oblačnosť sú toxické chemikálie, ktoré do požadovaného tvaru a hustoty upravujú pomocou rádiovej frekvencie, takzvaná elektrochemická oblačnosť. Viac kvalitných snímkov tu)
 

Občas mávam aj veľkú chuť na jód. (možno kôli tomu, že na nás rozprašujú aj rádioaktívny chemický prvok thórium - US patent #5003186) Kôli zvýšenej chuti na jód používam roztok Lugol, zarobia vám ho v dobrej lekárni (Lugol nanesiem na pokožku alebo pijem po kvapkách zriedený s vodou)

Zaujímavým prostriedkom na detoxikáciu organizmu od ťažkých kovov, pôsobeniu ktorých sme vďaka zločinom rozprašovania chemtrails prakticky všetci každodenne vystavovaní, je podľa našich informácií pôvodne ruský výrobok ENTEROSGEL, no môže pôsobiť zápchu.

ENTEROSGEL, užívanie MMS, užívanie vyšších dávok jódu a iné - to všetko sú len dočasné riešenia zvýšiť svoje šance na prežitie kataklyzmatickej situácie, ktorá sa čochvíľa zákonite stane neznesiteľnou... Chráňte sa ako môžete, misky s liehovým octom (nie plastové, nie kovové) by mali byť vo vnútri v každej izbe. Sklennú misku s ocotom mám vo vnútri na každom okne. Vždy po odparení dolejte čerstvým octom.

(Ocot absorbuje pachy aj toxické látky, čistí vzduch, je dobre mať ocot v miske v každej izbe. Podľa našich experimentov sa materiál chemtrails sa v liehovom octe na rozdiel od iného octu a vody viditeľne nerozmnožuje. Polymérové vlákna chemtrails, ktoré proti Slnku uvidíte takmer na každej vetvičke a na každom liste, sú schopné samé sa množiť. Vlákna chemtrails sa živia železom a kyslíkom, preto bývajú ľudia takí unavení a otupení, v podstate väčšina ľudí je neschopná najmenšieho odporu. Príznaky nedostatku železa tu. Dokonca pochybujem, že by sa dnes udialo niečo také ako nežná revolúcia, ľudia by do ulíc v takom počte išli nepodplatení len ťažko, a zvlášť nie umobilovaní študenti. Inteligentný prach, tzv. smartdust z chemtrails zvyšuje účinky elektromagnetického žiarenia, ktorého hlavný program je "nerieš")

Chráňte sa najmä pred dažďom, ak nemusíte, v daždi je podľa nášho názoru lepšie nevetrať a nevychádzať von. Je vhodné sa po príchode domov zvonku vždy opláchnuť vodou zriedenou s octom, zvlášť ak ste schytali zopár kvapiek dažďa.

Listnaté kvety takisto pomáhajú čistiť ovzdušie od chemikálií, majte ich čo najviac, najmä v spálni, dávajte pozor, aby nesplesniveli.

Ale iba Pán Boh a Jeho Milosť nás môžu ochrániť a pomôcť nám túto v podstate tichú tretiu svetovú vojnu prežiť. Teda nech je Milosť našeho Boha a Jeho Syna Pána Ježiša Krista s vami po všetky dni. Amen.

 
 

FOTODOKUMENTÁCIA RAW+tag:

CHEMTRAILS TRENČÍN 4.10.2018_16:51 - 5.10.2018_16:02:

https://ulozto.sk/!hwRtqwGnRzcY/chemtrails-tn-4-10-18-16-51-5-10-18-16-02-zip