CHEMTRAILS + HAARP (AKTUALIZÁCIA 3x)

08.10.2019 20:05

"A siedmi anjeli, ktorí mali sedem trúb, prihotovili sa, aby trúbili. A prvý anjel zatrúbil, a nastalo krupobitie a oheň, čo bolo smiešané s krvou, a bolo to hodené na zem, a bola spálená tretina zeme, i tretina stromov zhorela, i všetka zelená tráva bola spálená." Zjavenie 8:6-7

-  -  -

Raňajší nálet posýpacích lietadiel priniesol ďalšiu dávku chemikálií, ktorá ničí rastliny a postupne kontaminuje pôdu a spodné vody. Zápach vzduchu po zhorených vlasoch dodával atmosféru obrovského koncentráku, na ktorý satanisti s pomocou démonkratických vlád postupne premieňajú našu Zem. Tí, ktorí máte záhradu, určite ste si všimli kovový prach na stromoch a v nádobách s vodou. Väčšina prachu je dnes "smart", niekto to svinstvo rozprašuje na ľudí z lietadiel a myslí si, že je tak chytrý, že mu to prejde!

 
"If the people were to ever find out what we have done, they would chase us down the street and lynch us." / "Ak by ľudia vedeli, čo sme im urobili, naháňali by nás po uliciach a lynčovali by nás."
George H.W. Bush

Takzvané slovenské úrady vrátanie ministerstiev, SHMÚ a Polície sú v podstate ich komplicmi. Ak by ľudia vedeli, koľká bije, v prvomrade predstaviteľov spomenutých inštitúcií by ľudia naháňali po uliciach a lynčovali by ich. Na druhej strane, ak by som ja bol minister a nemohol by som naozaj nič robiť, aspoň by som sa ľuďom nesmial do xichtu takýmito vyhláseniami, ktoré sú vyslovenou drzosťou a iba odhaľujú, že ľudia sú pre nich gójovia. Je úplne jedno, čo si o tomto myslí nejaký profesor docent doktor - ak vyhlási, že niečo takéto je pre neho prirodzené, sám sa označil za hovädo:

Podľa SHMÚ je toto tiež úplne prirodzené a normálne - ak si to dodnes niektorí "odborníci" ešte naozaj myslia, potom im skutočne jb na hlavu. A takíto úradníci a odborníci nesmú byť platení z našich daní. Ľudia nesmú veriť ani internetu ani odborníkom, mali by byť schopní zhromaždiť dôkazy a učiniť rozhodnutie.
 

Koľká bije? Vie to už veľa ľudí, ale mnohí ešte pochybujú. Spolupráca so štátom, ktorého predstavitelia sú prisluhovačmi satanských mocností je podpora genocídy a spoluúčasť na vyvražďovaní ľudí. Ak zaplatíte štátu akýkoľvek poplatok alebo daň, je to do istej miery pre človeka, ktorý má jasno spoluúčasť.

Nepochybujem o tom, že ľudia čoskoro začnú umierať, snáď potom každému bude jasné a aj slepí uvidia. Bezpochyby by si mal každý zabezpečiť aj strelnú zbraň a naučiť sa ju používať. Minimálne kvalitnú pištoľ, ale lepšie automatickú pušku (samopal). Športové lietadlá prerobiť na zhadzovanie bômb, autá na obrnené vozidlá, podomácky si vyrobiť výbušniny a získať protitankové strely a granáty. V prvomrade na vlastnú obranu, alebo len tak - pre istotu. V nadchádzajúcom chaose môže dobrá výzbroj, kondícia a pripravenosť pomôcť prežiť. Nebolo by odveci mať v horách nejaký bunker, ktorý sa dá dobre brániť. Človek by mohol začať okrem Biblie a duchovnej literatúry čítať aj knihy o vedení vojny, navštevovať kurzy sebaobrany a občas zájsť na strelnicu.

Ak by chceli predstavitelia spomínaných inštitúcii vymáhať nejaké nariadenie a doteraz nijako nebránili krajinu pred náletmi posýpacích lietadiel, je lepšie odmietnuť plniť akékoľvek ich nariadenie a v nevyhnutnom prípade sa brániť. Mimochodom, ak tu máme vládu, ktorá si hovorí sociálna, a dôchodky sú na Slovensku bežne 200 - 300 € mesačne, považujem to za útok na dôchodcov! Mne by sa tak ako žijú na Slovensku mnohí dôchodcovia veru žiť nechcelo. Tí ľudia sú starí, častokrát unavení a chorí, a potom na dôchodku sú nútení rozmýšľať, či predať byť alebo kam ísť do roboty. Ak by som ja bol dôchodca, bránil by som sa všetkými prostriedkami a bol by som prvý, kto zapáli štát. Ale ono to tu už horí, kdejaký záhradkár sa sťažuje, že mu zase po daždi spálilo zeleninu...

V nasledujúcich snímkach vidíme ako sa pomocou chemikálií a radarových frekvencií rozbíja oblačnosť na kašu a potom upravuje do požadovaného tvaru. Všímajte si sami, čo po náletoch posýpacích lietadiel ostane z normálnych oblakov. Máme buď ustavične jasno pod "skleníkovou fóliou" alebo ustavične zamračené "indigo skyfold" (indigová nebeská hradba). Keď z týchto jedovatých oblakov prší, je lepšie nevychádzať von, alebo sa čo najlepšie chrániť pred dažďom. Dážď môže byť v dnešnej dobe spaľujúci a obsahovať zlúčeniny rôznych jedov, síry, jódu a bária, ktoré je lepšie nevdychovať, ale garantujem vám, že ich už máme plné pľúca a otrávené celé telo. Tie drobné vlákna čo na nás sypú z lietadeil smrkáte, pľujete, dusí vás to v hrdle a vykašliavate to - všímajte si. A najlepšie chodiť po vonku s plynovou maskou, aby ste nemuseli vdychovať tieto syntetické vlákna. (youtube "chemtrails fibers" alebo video+titulky tu)

 
CHEMTRAILS TRENČÍN 8.10.2019 10:43 - po nálete posýpacích lietadiel bola oblačnosť vďaka násypu chemikálii do formujúcich sa mrakov rozbitá na hustú kašu, z ktorej neskôr začalo pršať, zrážky sú celý deň a prší ešte aj o 21:45 večer. Tak ako je obloha vďaka geoinžinierstvu buď celkom bezoblačná alebo úplne zamračená, tak je buď totálne sucho alebo prší stále. Viac sa obávam toho jedovatého spádu v dažďovej vode, poľnohospodári zase sucha, ale všetko to majú na svedomí ľudia, ktorí umožňujú nálety lietadlám z chemikáliami. Možno presvedčili národné vlády a takzvaných odborníkov, že tieto satanské premrštené zhovadilosti sú záchranou planéty a teraz okrem LGBTI pochodov organizujú aj pochody proti klimatickým zmenám, ktoré sami vyrábajú! Účelom týchto pochodov je legalizácia ich akcií smerujúcich najprv ku globálnej katastrofe a sociálnemu a ekonomickému chaosu a následne k prvej svetovej vláde.
 
 
 
CHEMTRAILS + HAARP_08.10.2019_17.34
 
 
 
CHEMTRAILS+HAARP_08.10.2019_17:38 Horizontalne pruhy + vertikalne ↑ ↓
 
 
CHEMTRAILS+HAARP 8.10.2019 17:38 - výtvory vrahov, ktorým SHMÚ, Polícia a slovenská vláda radšej umožňuje pokračovať vo vyvražďovaní obyvateľstva. Ktovie, možno majú gule vo zveráku a naozaj nemôžu nič robiť. Ak to nemôžu zastaviť, radšej to nebudú priznávať a tvária sa akoby nič, aby tu aspoň dočasu nebola panika, ktorá tu ale bude v každom prípade. Ale potom v každom prípade budú za to niesť zodpovednosť! Tak ako starých esesákov našli a postavili pred súd aj keď už mali vyše 80 rokov a bývali na konci sveta, tak dopadnú aj predstavitelia spomínaných inštitúcií.
 

- Snažili sme sa snímky v plnom rozlíšení uploadnúť na ulozto, ale zrejme majú servery ulozto v čase medzi  21-22:00 hod nejaký výpadok, pretože dostávame hlásenie: "408 Request Time-out; Your browser didn't send a complete request in time.; This site can’t be reached ulozto.sk took too long to respond. Aj po 22:00, kedy už stránka ulozto.sk (.cz) ide načítať, nemôžeme upnúť súbory.

 

AKTUALIZÁCIA 1_22:23: článok je doplnený o rozsiahlejší popis fotografií. Je veľmi dôležité, aby ste si to sami všímali, nie spoliehali sa na akýkoľvek vonkajší zdroj. Snímky v plnom rozlíšení sa nám konečne okolo 22:20 podarilo nahrať na servery ulozto:

https://uloz.to/file/3lZ7tHr16ten/chemtrails-tn-haarp-6-10-2019-8-10-2019-rar

AKTUALIZÁCIA 2_22:36: Ďakujeme za vaše príspevky. Za dva roky s výnimkou tých, ktorí nás osobne poznajú nikto neprispel nič, dostali sme až jeden e-mail, kde chemtrails chcel vôbec niekto riešiť! S kvalitnou technikou (ktorá podobne ako prevádzka serverov, práca a čas vynaložený na výrobu článkov a daľších dobrých vecí na Biblik.sk niečo stojí) nad Slovenskom môžeme zozbierať kvalitné dôkazy - detailne nahrať posýpanie chemikálií a podať oveľa prepracovanejšie trestné oznámenie. Technika by stála okolo 2.500 - 3000 €. Lepšia možno aj 7.000 €. Čo z toho? Predsa nám to dáva do rúk určitý nástroj, ktorý je možné v prípade nečinnosti štátnych inštitúcii použiť ako oprávnený a legálny dôvod na zmenu. A každý by si mal sám pre seba vytvoriť takúto "zbraň." Kto nemá na to peniaze, tak nech si každý urobí vlastné pozorovanie. (A na takýto ďalekohľad snáď každý má keď chce, dodáva sa aj so statívom a kvalitným príslušenstvom)

Ako sa Polícia zachovala pri dvoch trestných oznámeniach na chemtrails a ako sa slovenské úrady stavajú k tejto smutnej realite? Nemajú čo odpovedať alebo tí drzejší píšu "veď sa tu nič sa nedeje!" Je našou povinnosťou odmietnuť s nimi spoluprácu, aj keby nás to malo stáť život.

AKTUALIZÁCIA 3_23:22-23:34-23-48:

VEĎ PREDSA JE VOJNA! Nikto nechce zomrieť, ale bojovať proti satanizmu a za normálne prostredie vo vašom štáte - ak ste Slováci a kresťania - za to BOJOVAŤ MUSÍTE! Žiadnu poštu nepreberať, nepodávať žiadne daňové priznanie, písať im oprávnené dôvody na takéto jednanie a snažiť sa robiť čo môžem, aby som vo svoje posledné dni urobil aspoň niečo. Mne je jasné, že tu takto nemám budúcnosť, vôbec sa neobávam toho, čo so mnou urobia. Ale nech každý jedná podľa svojho najlepšieho svedomia, hlbokého uváženia a podľa svojich možností. Nie v hneve ani pudovo, ale premyslene a s jasným cieľom! Ani násilie a použitie zbraní ak to bude užitočné a nevyhnutné netreba zavrhovať. Seba a svoje deti či blízkych by ste mali vedieť brániť, ak bude nevyhnutne treba a budú chcieť na vás alebo vaše deti neoprávnene siahať, môžete ich aj zabiť. Všetko má svoje hranice. Ale pre mňa a pre väčšinu ľudí je výslovná tvrdá nespolupráca so štátom a aktívny nenásilný odpor zatiaľ jediná možnosť. Budúcnosť na tejto planéte, ktorá je čoraz viac kontaminovaná chemikáliami z posýpacích lietadiel skrátka bohužiaľ pre väčšinu ľudí nie je! A tí, ktorí to prežijú, tu budú zrejme na dosť dlhé obdobie žiť život horší ako smrť.

"Mor ty len a voľ nebyť, ako byť otrokom."

Samo Chalupka - Mor ho!

-   -   -