AKO TO VYZERÁ V DETSKOM DOMOVE SEMETEŠ

07.06.2019 23:30

Keď sa dieťa dostane do detského domova SEMETEŠ, ktorý si dnes hovorí "resocializačné zariadenie" okamžite má zakázaný akýkoľvek, čo i len telefonický kontakt s rodičmi! Po našom zásahu rýchle zmizli z dokumentov SEMETEŠ satanské symboly  a 6-týždňová izolácia sa zmenila už "len" na 5 týždňovú!

Ale čo sa deje po piatich týžňoch? Rodičom oznámia, že ich dieťa porušilo pravidlá a rodič svoje dieťa už len tak ľahko neuvidí! Ako je to možné? Jednoducho! Riaditeľ Detského domova SEMETEŠ, právnik JUDr. Vladimír M. je člen blízky SMERu! Ako sa práva detí v Detskom domove SEMETEŠ dodržiavajú, chodí na SEMETEŠ kontrolovať dnes vraj komisár pre deti  Viera T. ! Na facebooku Viera T.  hľadá nezvestné deti, ale na SEMETEŠi bývajú deti po útekoch nezvestné bežne, predovšetkým vďaka ich práci:

Na snímke Viera T.  s riaditeľom Detského domova SEMETEŠ, obe osoby blízke SMERu

A kto okrem Viery T.  ešte dohliada na to, či sa v Detskom domove SEMETEŠ dodržiavajú aspoň základné ľudské práva detí a rodičov? No predsa verejný ochranca práv, ombudsmanka Mária P., ktorá obhajuje predovšetkým práva LGBTI, aby vaše deti mohla legálne odovzdávať homosexuálne úchylným osobám:

 Mária P. - váš dúhový ombudsman

Tieto dve kreatúry - Mária P. a Viera T. sú osoby, na ktoré sa môžete obrátiť, keď neviete, čo na SEMETEŠi robia s vašim dieťaťom! A do takého koncentračného tábora, akým je Detský domov SEMETEŠ sa dieťa dnes môže dostať veľmi ľahko! Stačí ak sa dieťa niekomu napr. školskej psychologičke pochváli, že si dá občas marihuanu alebo pervitín, čo dnes mávajú bežne so sebou na diskotéke už žiaci základnej školy! (aj my sme mávali na základnej aj strednej škole plné vrecká marihuany, a kto potreboval na víkend zohnať niečo iné, vybavil si čo chcel) Učitelia všetci vedeli, že fajčíme marihuanu, vedela to aj školská psychologička, ale nikto nás od rodičov nebral! Sú snáď rodičia zodpovední, že marihuana a pervitín sú na Slovensku pre deti dostupnejšie ako cigarety? Díler sa nepýta, či máte 18 a štát kvalitní díleri nezaujímajú! Opravoval som počítače aj drogovým dílerom, mňa prehľadávali vonku policajti, ale díler ich nezaujímal! Berú deckám polgramy, ale keď má "známy" v aute 50 kilov, povedia choďte! A kde sa pestujú tony prvotriedne vypestovanej profesionálnej marihuany, keď toľko ľudí húli? A kto to predáva po stovkách sáčkov za deň? To sa zdá, že štátne zložky dobre vedia alebo ich to  preto nezaujíma ? Tento satanskými entitami ovládaný štát a najmä barónov zo SMERu zaujíma snáď už len blaho našich detí, preto už nestačí brať deckám sáčky s marihuanou, potrebujú deťmi naplniť zariadenia, kde ich budú čo najdlhšie "liečiť"

Týmto zariadeniam samozrejme šéfujú ich ľudia, povolenie na činnosť SEMETEŠ vydalo Ústredie práce, soc. vecí a rodiny, tam sa môžete tiež sťažovať! Najlepšie je poslať sťažnosť generálnemu riaditeľovi Ústredia práce - Ing. Mariánovi V. - nominantovi SMERu! Na svojej stránke má heslo: "Dodržiavanie zákona č. 307/2014 Z.z. o niektorých opatreniach súvisiacich s oznamovaním protispoločenskej činnosti". Tento mladý biely koník SMERu je podpísaný na  zriaďovacej listine SEMETEŠ.

Ak vaše dieťa zaizolujú, a priamo na SEMETEŠi sa vaše dieťa dostane k drogám, z ktorých by sa malo akože liečiť, príp. ľahko opakovane utečie neznámo kam, choďte sa sťažovať! Dieťa nemôže telefonovať ani rodičom, ani rodičia nemôžu hovoriť s dieťaťom! Viera T. povie, že bola s riaditeľom SEMETEŠa osobne a všetko je v poriadku! Mária P. je schopná to ešte aj potvrdiť právnicky: (vop-001.jpg ; vop-002.jpg ; vop-003.jpg ; vop-004.jpg).

A presne na to tieto úrady na "ochranu" práv(d) sú! Zakrývajú špinavosti aby mohol prebiehať špinavý biznis v ktorom sú zainteresované osoby blízke nomenklatúre a obhajujú ich zvrátenosti a zločiny. Samozrejme, sú platené z vašich daní, hlavne nezabudnite podať daňové priznanie!

Dnes je veľmi ľahké, aby vám odobrali dieťa. Zatiaľ si najskôr vyberajú deti z takých rodín, o ktorých je predpoklad, že rodičia budú neschopní sa brániť. Zatiaľ...

Ale takýchto narýchlo zbuchnutých Detských domovov, ktoré sa dnes    narýchlo preklasifikujú    na resocializačné zariadenia, bohužiaľ môže pribúdať. Je to zrejme zaujímavý biznis, na šesť detí kľudne môžete živiť aj 30 zamestnancov, ak vám to štát je ochotný sponzorovať, nejaké deti si už zoženiete:

Keď SMER ovláda všetky kontrolné mechanizmy v týchto zariadeniach, viete si zrejme predstaviť, ako si svoje úlohy v takýchto prípadoch plnia Polícia a súdy! Policajti sa smejú rodičom do xichtu a sudcovia plačú, že môžu rozhodovať len podľa nespravodlivých zákonov! Čo ak raz nejaký rodič prevezme spravodlivosť do svojich rúk a príde na SEMETEŠ?  O trvalých následkoch na psychike po násilnej dlhodobej izolácii dieťaťa by sme mohli diskutovať, ale následky na psychike si odnášajú aj rodičia. Rodičia ani deti vystavené takémuto krutému zaobchádzaniu nemusia byť celkom zodpovení za svoje konanie. Vzhľadom na určitú spojitosť zariadenia SEMETEŠ so satanizmom je možno predpokladať, že k agresívnemu správaniu sú rodičia aj deti zámerne programované. Rodičia a ich príbuzní mimo detského domova dostávajú zaujímavé amoky, útočia na svojich blízkych ktorí sú akože za celú situáciu "zodpovední" a snažia ich niekedy aj zabiť. A izolované deti pod vplyvom drog, z ktorých by sa tam mali liečiť, niekedy v amoku porozbíjajú celé zariadenie Detského domova SEMETEŠ! Aj to je realita "liečby" detí v zariadení SEMETEŠ - satanovej bašty. SEMETEŠ = totálna izolácia detí, ani návštevy ani telefón - ale utiecť môžeš! Chcú ťa nasilu liečiť z drog, ale nejaké sa predsa nájdu!

SEMETEŠ je nielen rizikové pracovisko, ale zariadenie, ktoré ohrozuje aj bezpečnosť detí.

Ale keď ste v SMERe, môžete veselo zakladať aj novodobé štátom sponzorované detské koncentračné tábory. Stačí, ak nájdete aspoň 6 židovských detí na "prevýchovu" a štát zaplatí kľudne aj 30 esesákov! A onedlho v takomto koncentračnom môže samozrejme úplne "legálne" skončiť aj vaše dieťa. Čaká nás situácia, kedy budeme musieť schovávať deti pred novodobými fašistami?

 

-   -   -

 
 
Súvisiace články:
1.) ŠPINAVÉ PRAKTIKY V DETSKOM DOMOVE SEMETEŠ
(ALEBO AKO JE MOŽNÉ NA SLOVENSKU PRÍSŤ O DIEŤA)-: AKTUALIZÁCIA 2x
 
2.) ŠPINAVÉ PRAKTIKY V DETSKOM DOMOVE SEMETEŠ POKRAČUJÚ ! (AKTUALIZÁCIA 1x)
 
3.) DEKLARÁCIA PRÁV DIEŤAŤA:
- Na SEMETEŠi prakticky denne porušovaná, vrátane porušovania ÚSTAVY Slovenskej republiky a porušovania práv rodičov. Aj to je veru, vizitka SMERu.