CHEMTRAILS TN 15.FEB-2.MAR_2020

02.03.2020 17:33

Po tom, čo sme celé mesiace upozorňovali, že na našom nebi už prakticky ani nemáme možnosť vidieť prirodzené oblaky, dostali sme sa do situácie, kedy na malú chvíľu ich aj občas môžeme uvidieť, ale obvykle bývajú hneď v zápätí náletom posýpacích lietadiel rozbité na takúto hnusnú kašu (snímky dolu), ktorá sa buď zleje v hustú tmavú vrstvu oblakov dlhodobo zatieňujúcu Slnko.

Alebo mávame to podivné jasno s akýmsi "oparom". Je mi jedno, kto vyhral voľby, viem, že ak sa toto nebude riešiť, väčšinu z nás takýmto spôsobom povraždia - robia to zákerne a veľmi premyslene - postupne sa v priebehu cca 10 rokov intenzita náletov lietadiel chemtrails zvýšila tak, že sa chemikálie sypú do oblakov takmer úplne každý deň!!! Ustavične vdychujeme tieto chemikálie do pľúc, máme ich v celom tele! A lietadlá vrahov lietajú nad našim územím zrejme s tým vedomím, že vec je tak veľká, že si ju žiadny úrad radšej ani nechce a len tak ľahko ani nebude všímať!

Posýpanie oblohy resp. ľudí chemikáliami z lietadiel sa deje aj v Rusku, aj v Číne, počasie je modifikované ak nie globálne, tak minimálne kontinentálne. To, čo dýchame si môžete pozrieť tak, že do hľadania na biblik.sk napíšete heslo "chemtrails vlákna". V podstate ide o druh samorozmnožovacieho materiálu, ktorý by laik označil ako pleseň. Takmer všetci ľudia kašlú, a aj tých ľudí, čo nemajú alergiu svrbia oči aj v zime, množia sa respiračné problémy a zápaly. Z lietadiel na nás prakticky denno-denne vypúšťajú jedovaté látky a ľudia chodia do práce a mienia štátu zodpovednému za havarijný stav klímy a ovzdušia podávať daňové priznanie? Ak nejaká Čaputová hovorí o klimatických zmenách, mala by povedať, kto je za to zodpovedný a vysvetliť ľuďom, že zničenie prirodzeného počasia a narušenie systému zrážok spôsobili lietadlá chemtrails. Tieto zločiny sa budú vyšetrovať, zodpovená je vláda Roberta Fica, zodpovedný je SHMÚ a aj Úrad na ochranu ovzdušia, aj Polícia a slovenské ministerstvá, ktoré tieto zločiny nezačali vyšetrovať tak ako by bolo potrebné a v podstate zatiaľ nič neurobili pre varovanie svojich obyvateľov.

Osobne považujem za veľmi nebezpečné vychádzať von za dažďa, je veľmi zaujímavé že prší takmer každý deň zrovna vtedy, keď idú ľudia z roboty... Už dvakrát po prechádzke vonku v miernom daždi som na sebe do pár hodín pozoroval príznaky podobné chrípke - priamo to podľa mňa súvisí s nejakým biologickým materiálom rozprašovaným z lietadiel. (syntentické vlákna kôli absorbcii UV slúžia ako ideálny nosič pre biologické materiály - viac tu).

A keď poriadne lialo a odvážil som sa von, musel som druhý deň preležať v posteli s totálnou únavou, takým vyčerpaním, že som nevládal ani vstať. Vôbec som nepremokol, mal som dáždnik, akurát som o niečo citlivejšia osoba a čo zaznamenávam ja teraz, vás čaká najskôr už o chvíľu. A už mnohí pozorujete ráno únavu len čo otvoríte okno alebo vyjdete von. Ja okrem toho ešte cítim odporný zápach chemikálií vo vzduchu, v poslednej dobe je to odporný sírovo-plastový smrad. Skúste si dať jeden deň pôst len o vode, celý deň nevetrať a ráno ovoňať vzduch. Kedysi bolo cítiť v Trenčíne vôňu lesa - les je dnes prakticky mŕtvy, stromy sú napadnuté chemtrailovou plesňou a hynú. Miesto vône stromov, dažďa a jesenného lístia cítiť zápach chemikálií, ktorých je plné ovzdušie. Keď priblížite veľmi kvalitným ďalekohľadom proti jasnému Slnku, uvidíte padať trsy chuchvalcov chemtrails. Dnes to obvykle vo vzduchu vyzerá, ako keby ste rozdriapali perinu. Takto otrávili vzduch a úrady nikoho nevarovali, ľudia to dýchajú denne chorľavejú, slabnú a postupne zomierajú!

Chráňte sa pred dažďom ako viete, snažte sa očisťovať si telo aj dušu, modlitba a prosba o ochranu (resp. občas aj o dobrú smrť je na mieste). Z prostriedkov z ktorými mám dobré skúsenosti (prostredie v izbe považujem za lepšie) je rozmiestnenie misiek z klasickým najobyčajnejším liehovým octom, jedna miska do každej miestnosti, nechá sa voľne odparovať. Keď sa ocot postupne odparí, iba dolejeme nový, misku môžeme pred doliatím jemne octom vypláchnuť. V miestnoti sa podľa mňa s takýmto "osviežovačom" lepšie dýcha.

Materiál chemtrials ktorý sme zozbierali sa rozmnožoval v pramenitej vode, dokonca sa rozmnožoval aj vo vínnom a jablčnom octe! Ale ten najobyčajnejší liehový ocot podľa našich pokusov zabraňoval množeniu tejto chemtrailovej samorozmnožovacej biotechnológie, alebo ako nazvať vlastnosti jednej zo zložiek chemtrails, z ktorých jedna rastie (resp. časom silno zväčšovala svoj objem) a druhá sa rozpadávala na čierny prach. Stáva sa, keď šúpete domácu cibuľu, že nájdete čierne, červené a modré vlákna pod šupou a okolo čiernu pleseň! predpokladám, že väčšina čiernej plesne na kapuste, cibuli, cesnaku a pod. je materiál rozsypávaný z lietadiel. Opäť tieto strašné veci dnes rozprašovali na ľudí:

CHEMTRAILS TRENČÍN pondelok 2.3.2020, všetky snímky čas 16:45

POZRITE SI NEUPRAVENÉ SNÍMKY V PLNOM ROZLÍŠENÍ:

CHEMTRAILS TN_15.FEB-2.MAR_2020

https://uloz.to/file/fmrntxaAs1fR/chemtrails-15-feb-2-mar-2020-rar