CHEMTRAILS TN 3.2.2022 ALEBO AKO SA Z MODREJ OBLOHY VYRÁBA ŠEDÁ DEKA / CHEMTRAILS TN 3.2.2022 OR HOW IS THE BLUE SKY TURNED INTO A GREY BLANKET (SK, ENG)

04.02.2022 19:02

CHEMTRAILS TN 3.2.2022 ALEBO AKO SA Z MODREJ OBLOHY VYRÁBA ŠEDÁ DEKA / CHEMTRAILS TN 3.2.2022 OR HOW IS THE BLUE SKY TURNED INTO A GREY BLANKET

https://uloz.to/file/K2OtpZ5ifM6T/chemtrails-tn-3-2-2022-zip#!ZJAxBQR1BTSzAQH5A2D3LJR5Lmp3IQMAMv5+L1LmAzgUBGDl

Snímky sú zo štvrtka, na snímkach nie je ani jeden prirodzený oblak a počasie dnes ste videli. U citl. ľudí sa môžu dnes už po krátkej prechádzke (resp. i po krátkodobom otvorení okna) objavovať príznaky ako štípanie v nose či príznaky chrípky, potom pre koho sú teórie o nejakom víruse, keď je vzduch časticami chemtrails úplne zamorený?) Koho môže nejaká vakcína ochrániť od vírusového zápalu pľúc, chrípky, sopľa a kašľu, ktorý telo prirodzene spustí ako detoxikačný mechanizmus? Snáď len tých, ktorý skutočne pevne veria v spasiteľnosť vakcín a neviem, aké následky bude mať takáto "ochrana". 

Kôli tomuto zamorenému ovzdušiu býva bežný ten náhly dráždivý kašeľ (kašeľ, ktorý niekedy aj pár minút šteklí v hrdle, na prieduškách) a ktorý sa môže náhle spustiť napr. pri vetraní, pri sprchovaní, pretože zvýšenou vlhkosťou sa vlákna chemtrails začínajú špirálovite krútiť (a pri určitej vlhosti a tlaku aj rozpadávať na drobučký čierny prach) a to nás dusí.

V obyčajnom prachu v domácnosti je možné nájsť biele, čierne a červené vlákna. Čierne a červené vlákna - je ich dobre vidieť aj voľným okom na bielom povrchu v interiéri. Majú zaujímavé vlastnosti, reagujú na blízkosť človeka špirálovitým krútením. Stačí k nim priložiť prst na určitú vzdialenosť (0,3-5mm) Ak sa prst navlhčí, vlákno na blízkosť prsta reaguje je ešte výraznejším stáčaním. V každom prípade, je to zaujímavý materiál, podľa môjho výskumu pochádza z lietadiel a rozprašuje sa tu v obrovskom množstve, je toho plné ovzdušie a tvorí to väčšinu prachu v domácnosti! Pod mikroskopom tu:

https://www.biblik.sk/news/chemtrails-pod-mikroskopom/

skrátený link: https://dopice.sk/o41

Spektrálna analýza vláken – absorbujú UV žiarenie, hodia sa ako nosič biologickej zbrane: 

https://www.biblik.sk/news/spektral-analysis-of-chemtrail-fibers/ 

skrátený link: https://dopice.sk/nE7 (prosím dodržte veľké a malé písmená)

V ovzduší je tieto vlákna dobre vidieť za veľmi jasného slnečného dňa kvalitným optickým priblížením. Linky aj na naše videá nájdete v tomto článku:

https://www.biblik.sk/news/chemtrails-trencin-10-9-2019-12-9-2019/

skrátený link: https://dopice.sk/nqV (prosím dodržte veľké a malé písmená)

Lietadlá vypínajú a zapínajú posýpanie v určitých miestach, obvykle presne na hranách čiar, čo je vidieť aj na priložených snímkach. Z tohto je zrejmé, že chemikálie nie sú v palive, jedná sa o cielené akcie, čo si pri vlastnom pozorovaní môžete všimnúť, napr. lietadlá lietajú v okruhoch a niekedy aj veľmi nízko

Viac tu:

Miroslav Raninec___TO.docx (24 kB)