CHEMTRAILS TRENČÍN 18.12-20.12.2019

20.12.2019 16:49

Zaujímavé, dnes v piatok 20. decembra 2019 a akoby lietadlá ani nelietali.

Ako to vyzerá, keď nás zrovna masovo nepsýpajú chemtrails?

Veľké lietadlá, ktoré prelietavajú nad našim nebom a zrovna nesypú, tie je niekedy aj problém spozorovať, lebo ich kondenzačná stopa je takmer nebadateľná: čas a dátum snímky: Piatok, 20.12.2019 15:37

V prostriedku snímku tá nepatrná drobná biela bodka je lietadlo pravdepodobne typu Airbus 320 (www.lightradar24.com) V dňoch, kedy nesypú, lietadlá takmer ani nevidíme. Ale netreba si myslieť, že keď kondenzačná stopa mizne, je to vždy prirodzené. Kvalitným ďalekohľadom alebo v kvalitných videách vidíme zdvojenie stopy. Ešte aj veľmi krátku vzdialenosť začiatku stopy od motora. Lietadlá by bežne nemali sypať ľadové kryštály ani niečo, čo ich môže pripomínať priamo z motora. Teda tie vzdialenosti a zdvojenie stopy, ktoré vidíme napr. vo videu tu, sú v vlastne dôkazový materiál a voči prevádzkovateľom týchto lietadiel by malo byť vznesené obvinenie: https://www.youtube.com/watch?v=5bQzgrkI2j0
 

Vytvára sa tu dojem, že počmárané nebo a rôzne podivné správanie sa kondenzačných stôp sú normálne, ale slovami Michaela Jacksona: "They don't take care about us." Sme im ukradnutí, im je to jedno. Vyzerá, že aj osud našej planéty je im ukradnutý, za zmenami počasia stojí v prvomrade rozprašovanie týchto chemikálií:

CHEMTRAILS_TRENČÍN_streda_18.12.2019_14.29

 

CHEMTRAILS_TRENČÍN_štvrtok_19.12.2019_14.13

 
 
 
CHEMTRAILS_TRENČÍN_piatok_19.12.2019_15.15_
 
Normálna oblačnosť je dnes už raritou, keď prídu posýpacie lietadlá, máme tu dva extrémy:
1.) tmavú vrstvu nepriehľadnej kašovitej deky, ktorá úplne zacláňa Slnko:
 
2.) alebo takzvané "jasno", so skleníkovým štítom, ktorý pôsobí prehrievanie!
Všímate si po intenzívnych posypoch tú hmlu večer, ten zadymený a zašpinený vzduch cez deň a ten odporný vietor? Má to priamu súvislosť s operáciami chemtrails! Verí niekto týmto diablom, že zachraňujú planétu a bojujú proti klimatickým zmenám, keď ich oni sami vyvolávajú? Teraz sa rôznymi akciami "proti klimatickým zmenám" vlastne angažujú za legitimitu týchto akcií. Možno spodine povedia: "Slnko sa zbláznilo, chce vás spáliť, musíme zasiahnuť!" alebo "Musíme ľudí vyhladiť, produkujú príliš veľa CO2!" Ich teórie o globálnom otepľovaní a nejakom CO2 ako príčine otepľovania Zeme sú skôr antiveda, ale tieto zvhrlosti a obchody s emisiami sú medzinárodne legalizované a uznávané podobne ako homosexualita. Biblicky prorokovaný príchod antikrista sa stáva realitou, ako spoločenské zriadenie vo svete nastúpila satanokracia. Veda je antiveda, zdravotníctvo je antizdravotníctvo, morálka je antimorálka. A vraj, vy všetci ste zastaralí a chorí, ak neveríte, že jedine táto satanokracia je to pravé a správne spoločenské zriadenie, ste konšpirátori, teroristi a nepriatelia štátu, ktorých prinajlepšom budú prenasledovať.
 
V stredu 18.12.2019, kedy poprašovanie chemtrails bolo obzvlášť intenzívne, na Lomnickom štíte bol zaznamenaný teplotný rekord - najvyššie nameraná teplota v histórii meraní! Je zima, december, idú Vianoce, a v Tatrách vysoko v horách je 6,4 stupňa! Spodina, ktorá je spodinou preto, že neverí v Boha a ani Pravdu nechce vidieť si môže myslieť: "Ó globálne sa otepľuje, musíme niečo spraviť s tými emisiami, vláda musí nejako zasiahnuť do tých zmien!" A zhovadilí ľudia a zhovadilé deti ešte kričia: "Ľudí na Zemi je veľa!" To sme dopadli, Pane Bože, príď a zachráň nás! Veď v Európe máme skôr opačný problém - bielych ľudí sa rodí málo, domáci prestávajú byť väčšina a postupne vymierame!
V skutočnosti je každá vláda, ktorá nepodniká žiadne protiopatrenia chemtrails zodpovedná za spoluprácu s teroristami! Rozsýpanie chemtrails je svetový terorizmus, šírenie homosexuality je rovnako svetový terorizmus! Začalo sa to 11.9.2001 takzvaným pádom dvojičiek a končí sa to v roku 2020 ako pád civilizácie?
 
P.S.: zaujímavú vec, ktorú sme mohli kvalitným ďalekohľadom na vlastné oči pozorovať, je niečo ako chemický balón. Do umelej chemickej stopy, ktorú vypustí posýpacie lietadlo sa vypustí niečo ako biely balón, ktorý po určitom čase exploduje a rozprskne do okolia bielu hmotu. Čo obsahuje tento biely balón, to môžeme len hádať. Ale je veľmi pravdepodobné, že na týchto snímkach sme ho zachytili, čas vyhotovenia snímok 18.12.2019@14:15:
NEUPRAVENÉ SNÍMKY V PLNEJ KVALITE + TAG:
Tieto snímky sú dôkazový materiál globálnych teroristických zločinov. Snímky vrátane našich článkov aj keď nepracujete pre tajné služby prosím archivujte, ukladajte a zdieľajte. Veríme, že sa raz použijú v procesoch proti zodpovedným osobám. Ale najmä si sami robte vlastné pozorovania a vlastný výskum. Internet je vynikajúca vec, prinášajúca mnohé kvalitné výskumy a zaujímavé veci, ale vlastné pozorovanie nenahradí.