CHEMTRAILS TRENČÍN_21.1.2020_16:41 (AKTUALIZÁCIA 1x)

21.01.2020 20:50

Chcete urobiť krásne snímky Trenčianskeho hradu, ale nie! Takéto neprirodzené čiary (snímky nižšie) a zadymené, akoby ustavične nejakým spôsobom zahmlené prostredie začali už pred vyše dvadsiatimi rokmi ľuďom rafinovane podsúvať v počítačových hrách*, vo filmoch, na starých fotkách a pod. Dá sa veľmi silno predpokladať, že boli cielene upravené aj staršie filmy, fotografie a iné.

Ak vidíte snímky z  II. svetovej vojny, tie čiary môžu byť podobné ako vidíme dnes, ale tie lietadlá v tých časoch používali systém vstrekovania pary na chladenie motora (viac o systéme ADI v  tomto článku alebo anglicky tu: Radialor_Cooling.pdf (1,8 MB)

Existujú veľmi silné dôvody, prečo bežne používané motory v leteckej doprave by nemali zanechávať takmer žiadnu kondenzačnú stopu:

Všimli ste si, čo bolo dnes za počasie? A čo počasie v ostatných regiónoch? Takmer celodenná totálna hmla! Z toho, čo máme možnosť vidieť na našom nebi sa dá usúdiť jedno: klimatické zmeny sú nepopierateľné, ale súvisia s týmito čiarami, bohužiaľ je možné, že aj mnohé respiračné a iné onemocnenia a vírusy súvisia s rozprašovaním týchto látok:

 

NEUPRAVENÉ SNÍMKY V PLNEJ KVALITE:

CHEMTRAILS TN_21.1.2020_16.41.rar

 

 

AKTUALIZÁCIA 1x:

* pred dvadsiatimi rokmi sme sa v počítačovej herni čudovali, prečo v tej hre spravili takú debilnú oblohu!!! https://www.youtube.com/watch?v=_Hmozbdwpss&t=8m06s

Predpokladám, že dnešné deti by sa už nad tým ani nepozastavili!-) Pre nich je už nenormálne normálne, ale my sme nechápali, čo tým odporným prostredím chceli tvorcovia tej hry povedať. Neskôr som si to všimol v ostatných hrách ako normu - debilnú oblohu a ustavične vydymené prostredie. Videli ste také prostredie niekedy v starých filmoch? Aké krásne je vidieť starý film, keď svieti Slnko - taký ten jas, z ktorého sála život! Ale nové filmy napr. Vicky Cristina Barcelona - do akého prachu hmly je ponorená kedysi krásna slnečná Barcelona! A dnes prakticky všetkým novým filmom v porovnaní so starými chýba taký prirodzený slnečný jas a čistý vzduch aj pri pohľade do diaľky. Čo nám to urobili so Slnkom? Veď zastieranie a zadymovanie Slnka bude mať strašné následky, hrozí to ekologickou a sociálnou katastrofou, ktorá tu môže byť zo dňa na deň! Totálny kolaps môže byť vyvolaný rozprášením nejakého vírusu, alebo stačí len narušiť globálnu klímu a je to! Bude treba globálne riešenia v dôsledku napr. sucha alebo naopak výdatných zrážok a teplotných výkyvov: sadenie odolných najskôr GMO stromov, rastlín a poľnohosp. plodín - a globálna vláda bude jediným vhodným prezentovaným riešením. Sú v tom obrovské záujmy jednak z hľadiska moci a jednak odstavenie konkurencie a vytvorenie úplne nového odvetvia - je to ako keby ste zbombardovali štát a potom ho idete prichystaní obnovovať. Lenže prostredníctvom chemtrails vlastne bombardujú planétu a globálne zásahy budú prakticky nevyhnutné. A každý, kto sa nebude chcieť poddať bude narušiteľ, nepriateľ a terorista.