CHEMTRAILS TRENČÍN - ČASTICE V OVZDUŠÍ / CHEMTRAILS TRENCIN - PARTICLES IN THE AIR (SK, ENG)

29.07.2019 08:50

Svetloreflexné častice v ovzduší, ktoré môžete pozorovať za veľmi jasného dňa optickým priblížením / Light-reflecting particles in the air, you can observe it by optical zoom, a lot of sunlight is required:

https://ulozto.sk/file/Qj45oY2nr3Lf/chemtrails-tn-zoom-dscf3147-avi

(trochu riskantnejšia metóda je použiť ďalekohľad alebo teleskop, ale prosím buďte opatrní, pretože častice chemtrails sú dobre pozorovateľné v tesnej blízkosti Slnka, vhodný je východ alebo západ Slnka. Ale je možné pozorovať aj na poludnie, ideálne s astronomickým ďalekohľadom s kamerou. Na detailné pozorovanie častíc chemtrails v ovzduší je potreba vystihnúť ideálny deň, kedy je dostatok slnečného jasu, čo dnes vďaka umelo vytvorenému štítu okolo Slnka máme skôr výnimočne / a little bit more dangerous method is to use binoculars or a telescope, but please take care. A good time for observation is sunrise or sunset, if you have an astronomical telescope with optical zoom and a camera, a good time is around noon or everytime with a lot of sunshine. Observation of the chemical fibers in the air requires a lot of sunlight, thanks to an artificial shield around the sun there's only a few days per year for detailed observation)
 
Ďalšie videá / another videos:
1.) Chemtrails na každej vetve a na každom strome / chemtrails on the trees https://www.youtube.com/watch?v=KJMgYdExWjQ
 
2.) Chemtrails v ovzduší s kvalitným optickým zoomom - takto sme to aj v TN niekoľkokrát pozorovali obrovským 80x20 ďalekohľadom, toto sú tie voľným okom takmer neviditeľné pavučiny, ktoré nám obvykle lietajú do tváre, toto je ten materiál, ktorý nás dusí v krku. Kôli rozprašovaniu tohto svinstva z lietadiel je vonku stále akoby hmla, preto je kedysi modré nebo kovovo sivé... / chemtrails HQ optical zoom: https://www.youtube.com/watch?v=dbFsQgXl0ZE&t=12m30s
 
3.) Chemtrails - kombinácia vláken, ktoré si môžete pozrieť aj vnútri voľným okom vo svojom byte (jednotlivé čierne, červené a modré vlákna je dobre vidieť vo vnútri na bielom povrchu. Biely materiál ktorý vidíte ako "čiary na oblohe" o ktorých vás presviedčajú, že sú to kondenzačné stopy je veľmi jemný svetloreflexný poťah týchto farebných vláken, ktorý sa obvykle rozpadne, alebo roztaví už pri dotyku. Ale v niektoré dni je možné zozbierať zo zeme aj zo stromov celé chuchvalce chemtrails, vyzerajú takto, v porovnaní s pavučinami sú oveľa belšie a žiarivejšie (niekedy sa uchytia na plote, alebo medzi pavučinami, alebo na oblečení), vo vnútri týchto bielych chuchvalcov bývajú voľným okom viditeľné vlákna obvykle čiernej a červenej farby. Nie je príliš vhodné ich chytať do ruky, dráždia pokožku, ale veď ich dýchame a jeme, no... / Chemtrails - a combination of fibers, you can see this weird "smart dust" by naked eye too - inside your household, please take a good look on the white surface. On the white surface inside your household you have to see a lot of small black fibers, some red fibers, and maybe some blue fibers too (maybe different colours too, probably gold, foxy, etc. do your own research please) But why wee see always white chemtrails on our sky? Those colored fibers are coated by a very soft light-reflecting material, what will usually "melt" or disintegrate by a touch with your fingers or by a touch with surface. The white material is very sticky, to collect a good sample from a single fiber is a hard job. You have to find a big one. Some days you can collect outside such a big one samples of chemtrails like this:

Poznámka k videu 3.2) - S ďalekohľadom 80mm/20xZoom bolo možné za veľmi jasných dní v slnečnom svetle pozorovať takéto "vlny" umelých vláken na drôtoch. Môžete ich pozorovať na stromoch, na rastlinách a na tráve pri pohľade proti Slnku, v niektoré jasnejšie dni ich uvidíte tiež aj voľným okom. Pre vládu a takzvaných odborníkov by priznanie skutočnej situácie po dlhodobom zatĺkaní znamenalo vážne obvinenie z nekompetentnosti a spolupáchateľstva genocídy, v podstate ich koniec. Ak ste niekedy pozorovali oblohu, lietadlo produkujúce bežnú kondenzačnú stopu vo výške 10-12 km máte asi 10% šancu uvidieť voľným okom, keď sa snažíte! Ale to treba pozorovať v dňoch kedy vôbec nesypú, aby ste vôbec videli, ako vyzerá prirodzená kondenzačná stopa a v akej vzdialenosti za lietadlom vzniká! Pretože väčšina videí na youtube o kondenzačných stopách "contrails" sú totálne dezinformácie, úplne falošný obraz reality! Keď voľným okom vidíte lietadlo produkujúce nejakú dobre viditeľnú čiaru, hoci aj keď mizne, je to dnes až v 90% prípadoch chemtrails, a to je aj väčšina videí na youtube, kde  vám ukazujú "contrails"  akože ---> "Pozrite sa, veď takto predsa vyzerajú bežné kondenzačné stopy!" Nielenže pod heslom "contrails" sú na youtube takmer úplne všetko chemtrails, zmenili dokonca aj staré fotografie, menia knihy a videoklipy a doplnili tam tie nenormálne čiary! Keď vidíte snímky z II. sv. vojny, niektoré lietadlá používali systém ADI (anti-detonation injection) systém vstrekovania nevýbušných zmesí (napr. vodnej pary a metanolu v pomere 50:50) na chladenie motora (napr. modifikácia lietadla B-17 s motorom V12 od firmy Allison Engine Company, typ motora Allison V-1710) Podľa takýchto videí je možné predpokladať, že stopy pary resp. zbytky horenia leteckého petr olej a z leteckého motora sa tiež rozplývajú nanajvýš za niekoľko desiatok sekúnd.

Podobne ako to vidíme aj pri leteckých dňoch, kedy lietadlá vypúšťajú dymový olej  z dýz na krídlach alebo z dýz tesne pri výfukovom potrubí:

LIETADLÁ NA LETECKEJ SHOW VYPÚŠŤAJÚ DYMOVÝ OLEJ
PLANES AT THE AIRSHOW SPRAYING SMOKE OIL

Snáď si nikto nemyslel, že na leteckých dňoch sú to bežné kondenzačné stopy aj keď sú väčšinou biele? Museli by byť chemtrails farebné, aby to ľuďom konečne došlo, čo sa tu deje? Veď spodine by aj tak dnešní meteorológovia a takzvaní vedci vysvetľovali základy lomu svetla a stále by niektorí žili úplne mimo realitu! Iba je smutné, keď vidíme vedca, pilota alebo vysokoškolsky vzdelaného človeka tárať o nereálnosti chemtrails, pritom nereálne je to, čo vidíme takmer denne na oblohe! Sú to bežné reálne kondenzačné stopy? Nie, to iba posýpacie lietadlá majú letecký deň! Veď bežne obrovské lietadlá zapínajú a vypínajú sprejovanie chemtrails ako na leteckej show a pod oknami na sídliskách sa otáčajú v kruhu! Kto platí tú show? Ako by si kedy niekto bez mediálnej či "vzdelávacej" propagandy mohol čo i len pomyslieť, že toto sú iba bežné kondenzačné stopy?

Vysoká škola a vzdelávací systém slúži na výplach mozgu, keď ľudia nie sú schopní po "vzdelaní" pochopiť realitu! Za zvýšenú možnosť lepšie plateného alebo pohodlnejšieho zamestnania po absolvovaní maturity či vysokoškolského štúdia sa dnes platí obrovská daň.
High school, universities and whole education system is simply a brainwashing! After finishing high school or university, thanks to such kind of "education" the people cannot understand to any kind of unpublished reality! Education system, school materials, books and "science", everyting was simply modified same way as in TV
(or probably what looks officially scientific and real on the internet, the same way is teaching in school, omg!) The unreal theories like "CO2-man-made global warming" or "The magic heat of the Sun corona, producing more heat like the Sun surface" and many more are now not just some crap, but really scientific theories with many believers! Crazy world! Maybe chemtrails would be soon scientifically presented like "Saving the Sun" as the only one survival option for our Solar system! Yes, Sunlight saving - we have probably more than 40% less of sunlight thanks to this chemtrails spraying... every year we're saving more and more Sunlight, doesn't it looks like that bullshit with CO2 saving everywhere? Chemtrails could be soon presented like a necessary evil. It's pretty sure some people (maybe sciencists or government experts) believe now chemtrails are saving someting, Earth or something...
 

Note to video 3.2 - with 80mm/20xZoom binoculars it was possible to observe those "waves" of artificial fibers on the wires in our city. By naked eye you can see it on trees and grass, you need a lot of sunlight (please take a look by a naked eye onto some twig or a leaf during the sunset or sunrise against the Sun). A good day with a lot of sun brightness and a good eye is required for successful observation. You don't have too much to worry about UV radiation during sunrise and sunset. You have to do your own observations and your own experiments. Watch around yourself, get the whole picture about situation we all are in, and than ask your government why they agree to kill us.  

-   -   -

 

Cez prázdniny knihy nepredávame. Nám ide predovšetkým o sprostredkovanie cennej informácie. Náš protifašistický odboj môžete podporiť aj priamo príspevkom na náš účet:

SK8583300000002101425963

  If you think our work is worth something, you may support us with your money:

SK8583300000002101425963

ĎAKUJEME  /  THANK YOU