ČO JE TO VLASTNE COVID A PREČO ZABERAJÚ ANTIPARAZITIKÁ?

18.02.2021 11:22

Čo je hlavnou príčinou akejkoľvek choroby? Sú súčasné pohľady na prevenciu správne, ak niektorí ľudia neochorejú ani po vypití obrovskej dávky baktérií? Čo je teda príčinou chorôb a je súčasný pohľad na vznik, prenos a prevenciu ochorení v základe správny?

ČO JE PRÍČINOU CHORÔB? https://www.biblik.sk/news/co-je-pricinou-chorob/

ČO JE TO VLASTNE COVID A PREČO ZABERAJÚ ANTIPARAZITIKÁ? To by mohlo ukázať vyšetrovanie. Ak sa do vzduchu rozprašujú určité častice z lietadiel, potom môžu spôsobovať zápaly a autoimunitu. Akékoľvek ochorenie potom môže mať ťažší priebeh.

Je za tzv. covidom a ďalšími chrípkovými (aj inými) ochoreniami zápal, parazit alebo autoimunita? Je tzv. Covid, resp. komplikácie, zápaly a poškodenie tkanív, pľúc a.i. autoimunita? Stojí za zápalmi parazit, pleseň, kvasinka, baktéria, či chemikália, napr. hliník? Kedy bol človek s vážnym ochorením naposledy očkovaný?

Čo spôsobuje zápaly a choroby? Ako súvisia choroby s lokalitou a prostredím, v ktorom človek žije? Počítače by mohli tieto veci vyhodnocovať, ak napr. 8 ľudí z jednoho paneláka dostane v priebehu roka rakovinu, čo sa zmenilo? Ľudia si myslia, že to súvisí s mobilnými anténami, ktoré sa rozmiestňujú v mestách po strechách budov.

Majú niečo tzv. covidoví pacienti spoločné? Napr. testy, vakcína, lokalita v ktorej žijú, prípadne využívajú aktívne nejaký typ bezdrôtového pripojenia na internet?

Existuje nejaká súvislosť s očkovaním, resp. očkovaním proti chrípke v priebehu napr. posledných dvoch rokov a ochorením na tzv. Covid? Lekári by sa mohli pozrieť na súvislosti očkovania s rozvojom chorôb. U pacientov a vždy, keď človek ochorie, alebo vznikne alergia, je dobre si všímať, kedy boli naposledy očkovaní.

- - -

Prvé, čo by sa malo vyšetrovať čo lietadlá do vzduchu rozprašujú. Môže to zásadne meniť spôsob, ako funguje telo, myseľ a imunitný systém človeka. Už permanetný nedostatok Slnka mení správanie populácie. Následky nedostatku Slnka sa prejavia aj na kvalite potravín. Depresie následkom života pod ustavične zatemňovanou oblohou a následný nedostatok vitamínu D môžu spôsobiť komplikácie chorôb aj úmrtia.

Niektoré špirály čiar mi pripomínali reťazec DNA, či takéto čiary skutočne obsahujú vírusovú DNA, môže ukázať vyšetrovanie:

https://www.biblik.sk/obrazky/#spinenie-neba-jpg

Chemtrails podľa našich výskumov tvoria tri základné časti: biele povrchové lepkavé svetloreflexné vlákno, a vo vnútri zväzok čierneho a červeného vlákna (tie drobné čierne a červené vlákna sú v byte vidieť voľným okom vo vnútri na bielom povrchu).

Vo vnútri máte ten istý vzduch, takže ak sa z lietadiel rozprašujú aj vírusy, ľudia ich budú mať v tele najskôr úplne všetci. My jednej zložke chemtrails (čierne vlákno) hovoríme parazitická pleseň. Množí sa dobre na zelenine, a najskôr sa môže množiť aj v ľudskom tele... Môže u ľudí chemtrails vyvolať ochorenie? (zápal, autoimunita, "vírus")? Človek, u ktorého sa následkom pôsobenia jedov alebo toxických chemikálií objaví choroba, môže potom na druhých vôbec niečo preniesť? Vírusy zrejme súvisia s rádiovým alebo chemickým poškodením organizmu. Napr. pesticídy, súvislosť obrny a DDT, súvislosť špan. chrípky s nástupom rádia, vojenských chemikálií používanými v 1. sv. vojne (chlór, yperit a pod.) alebo počiatky masového očkovania, najmä vojakov.

Podľa spektrálnej analýzy časť materiálu chemtrails (biele vlákno) sa dokonale hodí ako nosič biologickej zbrane - baktérie, vírusy, cudzia DNA, RNA a pod.:

https://www.youtube.com/watch?v=8KLU2kATAvQ

Antiparazitiká ako Ivermectin a Hydroxychlorochín okrem pôsobenia proti parazitom zlepšujú zápalové procesy, odkaz v tomto článku alebo priamo tu.

Protizápalové a protiparazitárne lieky - môžu znamenať toľko, že väčšina ochorení je spôsobená zápalmi a parazitmi? Zápaly: napr. hliník (vakcíny, potrava, zvlášť sprac. sója), ďalej zápaly môže spôsobiť podľa mňa aj ElektroMagnetické žiarenie. Po určitej dávke EM žiarenia sa cítim chorý. Všadeprítomné vysielače, Wi-Fi routre, mobily... Môže sa takáto civilizácia udržať zdravá? Pomôže z dlhodobého hľadiska, ak sa bude kontaminovať ovzdušie chemtrails a elektrosmogom nejaký vitamín C, D, zinok, hydroxychlorochín alebo Ivermectin? Načas možno áno, ale dlhodobé riešenie to nie je, je to iba odklad... Ak chceme prežiť, rýchlo musíme hľadať a nachádzať komplexné riešenia a zamerať sa na koreň. V skratke, ak sa budú do ovzdušia z lietadiel rozprašovať chemikálie, nepomôžu nám ani najlepšie lieky a vitamíny, slučka sa bude postupne uťahovať. Kto to cíti, rýchle by mal niečo robiť, aby sa začali riešiť a vyšetrovať veľké veci, najmä elektrosmog a chemtrails ktoré si s výnimkou Biblik.sk radšej príliš nevšímajú ani alternatívne médiá.

-   -   -

Pri čítaní článku doc. Jozefa Firmenta ma napadlo, ako by sa asi prejavovala neliečená parazitická infekcia u zvierat? Nejakými zápalmi? Alebo ak by sme zvieratá neliečili antiparazitikami, časť z nich by vážne ochorela a povedalo by sa Covid? Ako pôsobí Ivermectin u ľudí? Majú ľudia takisto parazity? (napr. video Ing. Jana Bláhová tu) Ak majú ľudia zápaly či parazity, ako sa nakazili? Čo to spôsobuje? Voda, vzduch, jedlo? Opatrenia by mali byť zamerané na kľud, pokoj, pomoc chorým a urýchlené zistenie príčin. Viac sa však dbá na to, či zdraví hrajú podľa scénára. Tak sa robí reklama, ochorenie, ktoré by laik ani nezbadal sa dáva do povedomia rúškami, páskami, lockdownami. Hlavne terorizovať zdravých! Aj z toho sa dá predpokladať, že vláde o naše zdravie vôbec nejde! Média šíria dezinformácie o chorobnosti a úmrtiach, ktoré sú zatiaľ iba virtuálne, v skutočnosti, podľa informácií z Trenčianskej nemocnice nemajú tam o nič viac pacientov ako pred "pandémiou". Mediálne lži majú slúžiť na ospravedlnenie fašistických nariadení, nedajú sa však ospravedlniť, ani v prípade, že scénár s covidom by bol skutočný. Tzv. Covid je do dnešného dňa trápna fraška, ktorá pomocou testov a očkovania môže vyvolať skutočnú pandémiu. O tom rozhodujú ľudia, či je pre nich dôležitejšia istota alebo sloboda. Súčasné nariadenia vlády sú zločinné a trestné. V zásade je treba odmietnuť rúškovacie náboženstvo, lockdowny, testovanie aj očkovanie. "Zdraví nepotrebujú lekára, ale chorí." (Matúš 9:12) Platí to pre vakcíny, ale aj pre testy, lockowny aj rúška. Hlavným účelom "opatrení" je zo zdravých urobiť chorých a ku všetkým sa správať ako k nakazeným. Potom je izolácia a väznenie akože "ochrana" pred vírusom, ale ako to neprešlo fašistom, neprejde to ani covidistom! (v minulosti stačilo na obvinenie povedať "žid" dnes stačí povedať "nemá rúško", či "test na covid" - odpáľte do riti fašisti! Šírite niečo oveľa zákernejšie ako vírus, to, čo uvrhlo svet do teroru, vraždenia a dlhoročnej vojny)

Scénár s pandémiou však ponúka možnosť dozvedieť sa niečo viac o pôvode chorôb, prevencii a účinnej liečbe. Čo je Covid? Čo je chrípka? Je spôsobená zápalmi a parazitmi? Čo spôsobuje zápaly? Kde sa berú parazity? Sú rozprašované do vzduchu, alebo sú bežnou súčasťou ľudského (aj zvieracieho) organizmu? Rozmnožia sa parazity sami pri preťažení človeka alebo pri poškodení imunitného systému? Lekári a výskumníci, ktorí su budú klásť takéto a podobné otázky by mohli priniesť zásadné zmeny v prevencii a liečbe chorôb. Celkovo by celá situácia okolo "nového vírusu" mohla priniesť odpovede na otázky: "Čo je to človek?" a "Čo je to choroba?"

Sú bežne používané technológie ako mobily a Wi-Fi vôbec zlučiteľné so zdravím? Môže byť človek dlhodobo zdravý v meste, kde pribúdajú stále silnejšie Wi-Fi routery a stále nové mobilné antény?    -    -    -

Nepochybne, nové ochorenia vznikajú aj vďaka novým EM poliam:

https://cdn.lbryplayer.xyz/content/claims/dr-cowan-5g-koronavirus/af5a8a49ea50dce463fd57a0d8829eb8a4d80ed1/stream