ČO MÔŽEME ROBIŤ, ABY SME VECI ZMENILI? / WHAT CAN WE DO FOR REAL CHANGE OF THE WORLD? (SK, CZ, ENG) + Poznámka Biblik / + Note Biblik (SK, ENG)

10.08.2022 12:00

VIDEO ENGLISH+CZsubs:

https://nastub.cz/w/9opA8Qgh4VG1rK62f4nWB6?title=0&warningTitle=0

VIDEO CZ dabing / cz dub:

https://nastub.cz/w/fQ1jJzeoVbo56iSzvZsDpN?title=0&warningTitle=0

Poznámka Biblik: je mi odporné zúčastňovať sa volieb a podpisovať akékoľvek petície, ale robím to, pretože tak môžem urobiť aspoň niečo! Rozhodne si nemyslím, že by sa mohlo jednať o nejaké zneužitie vášho mailu alebo adresy! Je to prejav odporu a odpor proti fašistom a satanistom nikdy nie je bez rizika! Na petície si treba založiť odpadový mail a spamu sa obávať potom nemusíte! Voľby, petície, súdy, zdravotníctvo, viac tu - to je všetko ich satanský systém, písaním listov, mailov, trestnými oznámeniami docielite aspoň to, že pomôžete informovať jednotlivcov, pretože obvykle ani nič viac od aktivít v hre, kde si diabol určil pravidlá, ani nemôžete čakať! Myslím si, že je to úplne jednoduché - stanoviť si zmysluplný cieľ a bojovať zaň všetkými prostriedkami! Takto ste nútení vytvárať vlastný systém a tvoríte niečo nové. Otázka, či je to legálne nie je na prvom mieste ani v biznise, ak nejakú službu (napr. Uber) dostatočne rozšírite, stáva sa legálnou. To znamená, že iniciatíva na zvrhnutie vlády a hon na fašistických zločincov, či likvidovanie mobilných antén môžu byť čoskoro legálne! Systém, ktorý vytvorili fašisti a satanisti cielene vyvražďuje a poškodzuje ľudí cez chemtrails, EM žiarenie (mobilné antény, smartmetre, Wi-Fi routre) vakcíny, medicínu (napr. antidepresíva chemoterapia), chlórovaná voda... Všetky tieto zločiny a nebezpečné potenciálne smrtiace veci sa dodávajú ľuďom prakticky priamo do domu tzv. "odborníkmi". Ľudia si to musia len uvedomiť a pochopiť, že tieto technológie a metódy sa používajú na podlomenie zdravia a vyvražďovanie. Ak napríklad bezdrôtové technológie vrátane obyčajných mobilov používate, musíte byť veľmi opatrní, pretože ten, kto ich navrhol pravdepodobne ich vie v prípade potreby použiť proti vám (napr. navýšením vyžarovaného výkonu, čo môže byť potenciálne smrtiace a o.i., ak máte mobil, nosíte pri sebe lokalizačné a monitorovacie zariadenie) Ľudia musia byť veľmi bdelí a o život budú musieť bojovať! Súčasné prostredie - vzduch zamorený chemtrails a extrémne silným rádiovým žiarením je nezlučiteľné so zdravím! Ľudia musia požadovať prirodzené práva pre seba i pre planétu Zem! Právo na čistý vzduch a život v normálnom prostredí bez rádiových signálov. Prostredie, kde má človek vo vrecku mobil, na streche sadu antén a doma Wi-Fi routre a bluetooth zariadenia je potenciálne smrtiace, na toto človek nie je stavaný a je to taká istá márnosť a hlúposť ako fajčenie cigariet! (kedysi si to bez cigariet niektorí tiež nevedeli predstaviť) Každý jednotlivec by si mal uvedomiť, čo je normálne, či je normálne prostredie a používanie technológií, ktoré sa dnes za normálne považuje. S informovanými ľuďmi je možné viesť vojnu. Nedá sa bojovať proti vycvičenej armáde s ľuďmi, ktorí ani nevedia, čo je to samopal! Aká je situácia, to musí v prvomrade chcieť vedieť každý sám! A nie len tvrdo obhajovať nejaký názor, názorov sa budeme musieť raz vzdať! Ináč ľudí zabije pasivita a čo ľudia urobia alebo neurobia - to je ich voľba!

Note Biblik: I hate petitions, elections and other activities in the game of the system! But I do it, because I can do something. Any drop of good is good. If a petition is a good initiative, I support it! If my candidate is a man doing good, I support him! For petitions I have a garbage e-mail and I don't worry of spam! If you decide to fight, you always risk something and to sign a petition represents a minimal risk - usually you are signing you stand agaist (d)evil, and today such statement is still some risk! And what? Do you afraid to sign the good petition? Election, petitions, courts, official healthcare (article about satanism here-sk) this all is a satanic system, and (d)evil makes here his own rules in his game! How to win in this system? Who wins here? The owner of the system! You have to create your own system! I think it's easy: Pick a goal which is worth and fight for this goal with all methods! Question: "Is this legal?" isn't at first place, for example in business this question isn't at first place, Uber was somewhere illegal and now it's legal!

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme Vás o podporu našej práce / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

Ď A K U J E M E

T H A N K  Y O U