COVIDIOT vs. GOVIDIOT (+Poznámka Biblik: COVIDISTI A VOJNOVÍ ŠTVÁČI, ABY UŽ NA VÁS PRIŠLO, BUDETE ŽRAŤ POMYJE A VLASTNÉ VÝKALY! COVIDISTS AND WARMONGERS WILL EAT WHAT THEY COOKED FOR US, THEY WILL EAT SINKS WITH THEIR OWN SHIT! (SK, CZ, ENG)

21.04.2023 12:30

COVIDIOT vs. GOVIDIOT (+Poznámka Biblik: COVIDISTI A VOJNOVÍ ŠTVÁČI, ABY UŽ NA VÁS PRIŠLO, BUDETE ŽRAŤ POMYJE A VLASTNÉ VÝKALY! / COVIDISTS AND WARMONGERS WILL EAT WHAT THEY COOKED FOR US, THEY WILL EAT SINKS WITH THEIR OWN SHIT!

COVIDIOT vs. GOVIDIOT

https://ulozto.sk/file/9CvC8EJx6c5x/covidiot-vs-govidiot-eng-cz-mp4#!ZJMxAwR2AwIyZmR2BQZ5MGLjMJLjAat1LmMeJwx2DyD3ZJWzZj==

Poznámka Biblik: Covidový teror a "spoločný boj proti vírusu", so stokrát opakovanou lžou, že "nechať sa zaočkovať je vraj ušľachtilý čin pre vyšší cieľ" - vlastne, každý kto si myslel niečo iné, bol fašista, odpad spoločnosti, nakazený, šíriteľ.. a ktoviečoešte!

Bezduchí ľudia ako hyeny na nás cerili zuby! Ak ste boli napríklad učiteľom v škole, hocikto neustál ten teror okolia. Vymasírované bezduché mŕtvoly, ktoré nemajú Božieho ducha, zostal im len prázdny obal od človeka, skákali do druhých, aby dodržiavali satanské opatrenia! Sami pod vplyvom informačného programu ducha smrti poškodili i svoje telá testami a vakcínami, mnohí z nich teraz mizmú z povrchu Zemského, boli však mŕtvi už za živa! Pre nich bola autorita pravdou, nie Pravda autorita! Oni si spravili iného boha, učinili modlu zo svojich vlastných názorov a teraz na to doplácajú zdravím i životom! Teda spravodlivosť funguje, ochutnali vlastnú medicínu! A podobne dopadnú i covidoví policajti, celé covidbyro so zapredanými politikmi a vojnovými štváčmi! Aby už na vás prišlo všetko to, čo ste varili ostatným! Doslova vám to pôjde až z uší, keď budete žrať čo ste si navarili, prasce, budete žrať pomyje a vlastné výkaly!

-    -    -
"Musia to mať ťažké tí, ktorí považujú autoritu za pravdu a nie pravdu za autoritu." Gerald Massey, egyptológ

 

Súvisiace články / related articles:

EVOLÚCIA: FAŠISTI, KOMUNISTI, COVIDISTI / EVOLUTION: FASCISTS, COMMUNISTS, COVIDISTS (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/evolucia-fasisti-komunisti-covidisti/

 

 

POKUS O VYSVETLENIE SVÄTEJ TROJICE

04.11.2017 02:37

Moja babka mi ako dieťaťu vravela, že Svätú trojicu my nikdy nepochopíme. Zrejme ju tak učili na náboženstve, učili ju nad tým radšej nerozmýšľať a veriť farárom, ktorých pokladala za autoritu. Napadol ma citát:

"Musia to mať ťažké tí, ktorí považujú autoritu za pravdu a nie pravdu za autoritu."



Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pokus-o-vysvetlenie-svatej-trojice
ÚVODNÁ STRÁNKA > POKUS O VYSVETLENIE SVÄTEJ TROJICE
POKUS O VYSVETLENIE SVÄTEJ TROJICE
04.11.2017 02:37
Moja babka mi ako dieťaťu vravela, že Svätú trojicu my nikdy nepochopíme. Zrejme ju tak učili na náboženstve, učili ju nad tým radšej nerozmýšľať a veriť farárom, ktorých pokladala za autoritu. Napadol ma citát:
"Musia to mať ťažké tí, ktorí považujú autoritu za pravdu a nie pravdu za autoritu."


Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pokus-o-vysvetlenie-svatej-trojice/

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!