COVIDISTI SÚ ČORAZ AGRESÍVNEJŠÍ (AKTUALIZOVANÉ - PRAKTICKÉ SKÚSENOSTI S COVIDISTAMI)

25.09.2020 20:30

 

"Ale ja vám hovorím, že každý, kto sa hnevá na svojho brata bez príčiny, bude vinný, aby bol vydaný moci súdu. A ktokoľvek by povedal svojmu bratovi: Ráka, bude vinný, aby bol vydaný moci vysokej rady; a ktokoľvek by povedal: Blázon, bude vinný, aby bol uvrhnutý do ohnivého pekla." Matúš 5:22

- - -

Igor Matovič:

"Uvedomte si ľudia, že nastal čas, aby ste boli ticho!"

https://www.youtube.com/watch?v=3WkHUfLCcSQ

Poznámka Biblik: Igor Matovič sám o sebe "zo srandy" vyhlásil, že je kretén, debil, magor, idiot a tak podobne! Video bolo zázračne rýchlo zmazané prosíme, ak ho máte, uploadnite ho na ulozto. Igor Matovič nadáva Dr. Bukovskému - pretože Dr. Bukovský sa rozhodol rešpektovať jeho nariadenia. Písali sme o tom článok tu: https://www.biblik.sk/news/bukovsky-si-v-priamom-prenose-vysypal-kybel-hnoja-na-hlavu-a-chce-aby-ho-este-niekto-bral-vazne/

Od začiatku koronavírusového scénara som mal rúško na sebe asi 5x. Ľudia ma však začali otravovať, aby som si ho nasadil lepšie... hneď som pochopil, že len čo sa začnem tomuto teroru prispôsobovať, budem mať čoraz menej priestoru. Akonáhle som niekam prišiel s rúškom, hneď som bol upozornený, aby som si dal rúško ešte aj cez nos! Tak som si teda na ich naliehanie rúško dal uprostred plného obchodu dole a opýtal sa, či sú teraz spokojní. Všetci uskočili, akoby tam vybuchla bomba! (bolo to hneď v úvode korona-scénara) Odvtedy rúško nenosím nikde a prakticky odvtedy si ma nikto nevšíma! Ani raz som odvtedy neprišiel do konfliktu! Maximálne mi v Tescu slušne SBSkár povedal, že nebudem obslúžený pri pokladni, čo pri samoobslužných pokladniach vôbec nevadí! Odkedy nenosím rúško, nikto v nákupných centrách, v supermarketoch ani v malých obchodoch si ma nevšíma! Ani na policajnej stanici si ma naposledy teraz už vôbec nikto nevšímal! Ani všetcia policajti nechcú spolupracovať s fašistami!

Nikto sa ma bez rúška v skutočnosti nebojí. Ľudia odmietajú kolaboráciu s fašistami! V skutočnosti nikto bez rúška ma nepovažuje za hrozbu a neotravuje ma, ale keď som mal rúško, otravovali ma stále! Ja som rúško naozaj nosiť nemohol, lebo všade kde som s rúškom prišiel, boli obrovské problémy! Hrozbou (najmä pre seba) sú tí, ktorí nosia rúško aj keď ho vnútorne odmietajú, potom démonickým ľuďom v ich blízkosti vŕta hlavou, či ho majú nasadené správne a hľadajú akúkoľvek zámienku ako by ich mohli terorizovať a utláčať ešte viac! Po mne teda išli ako osy:

PRAKTICKÉ SKÚSENOSTI S COVIDISTAMI:

"Máš to rúško nasadené správne?"

- prepáčte, hmlili by sa mi okuliare

"Držíš presne rozostup?"

- vonku sme stáli na sebe skrz tieto "opatrenia" natlačení na sebe, ale neohradili ste sa (dôchodcovia sa tam klepali od zimy, nevedeli, že budú musieť stáť aj hodinu vonku v rade, kde skrz košíky a autá ani nie je miesto pre dav ľudí, priemerný čas čakania na Pošte: 1-1,5 hodiny, z toho 30-45 minút vonku, potom prevádzkujte e-shop)

"Dezinfikoval si si ruky?"

- nepoznám zloženie, a mohlo by mi to ublížiť, keď potom chytím tie peniaze

"Hotovosť ti nezobrieme, ak si nechceš dezinfikovať ruky!"

- ale ja žiadnu kartu nemám!

No, tovar bol nachystaný, niekedy aj nablokovaný a museli ho stornovať, načo by som chodil do takých obchodov? Boli s tým problémy, ešte aj ľudí okolo štvalo, začali tam chytať nervy, vďaka Pánu Bohu v obchode zatiaľ nedošlo k bitke.

Nakoľko som s rúškom nikdy vnútorne nesúhlasil, problémy a dokonca aj vyhrážky bitkou som zažil od ľudí za to, že ho nemám nasadené správne! Je skutočne lepšie rúško nenosiť nikde, ak s tým vnútorne nesúhlasíte, ľudia, ktorí majú vnútorných démonov vás budú terorizovať, nadávať vám, biť vás a možno aj zabíjať, len čo sa im trochu podvolíte - ak zapierate samých seba, dáva im to energiu. Vidíte, čo Matovič predvádza vo videu, ako a prečo vlastne srší nenávisťou k Bukovskému, ktorý sa napriek svojmu vnútornému odporu voči rúškam rozhodol Matoviča rešpektovať?

 

"Láma: Učiteľ, ktorého učenosť a cnosť sú bezbrehé!"

"Igor Matovič: premiér, ktorého ... .. .. sú bezbrehé!"

"Uvedomte si ľudia, že nastal čas, aby ste boli ticho."

Igor Fašovič