DAILYMAIL.CO.UK: MLADÍ ZDRAVÍ ĽUDIA NÁHLE A NEČAKANE ZOMIERAJÚ / DAILYMAIL.CO.UK: Healthy young people are dying suddenly and unexpectedly from a mysterious syndrome (SK, CZ, ENG)

10.08.2022 11:24

ČESKY - czech:

AC24.CZ: Zdraví mladí lidé umírají náhle a nečekaně na záhadný syndrom":

https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/zdravi-mladi-lide-umiraji-nahle-a-necekane-na-zahadny-syndrom/

ENGLISH:

dailymail.co.uk: "Healthy young people are dying suddenly and unexpectedly from a mysterious syndrome - as doctors seek answers through a new national register":

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10895067/Doctors-trying-determine-young-people-suddenly-dying.html

Note Biblik / Poznámka Biblik: dáva to zmysel / it makes sense:

ISRAELI PROFESSOR RETSEF LEVI ABOUT COVID VACCINES: 25% INCREASE IN CARDIAC ARRESTS, 83% INCREASE IN HEART ATTACKS / IZRAELSKÝ PROFESOR RETSEF LEVI O COVID VAKCÍNACH: ZÁSTAVA SRDCA 25% NÁRAST, INFARKT AŽ 83% NÁRAST (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/israeli-professor-retsef-levi-about-covid-vaccines-25-increase-in-cardiac-arrests-83-increase-in-heart-attacks/

- Všímam si, že bolesti srdca sa náhle objavujú po vstupe do mesta, na 99% súvisia s mobilnými anténami. Ľudia by tieto antény mali začať likvidovať a tvrdo požadovať odstránenie mobilných antén a vysielačov z blízkosti obytných budov. Ak máte doma bezdrôtové merače, požadujte okamžité odstránenie alebo ich zlikvidujte! Bezdrôtové technológie vrátane mobilov, Wi-Fi a smartmetrov poškodzujú človeka a v čase odpočtu, resp. v čase maximálnej intezity vyžarovania som si úplne istý, že môžu aj zabíjať, resp. spôsobiť vážne poškodenie buniek. Sú známe prípady úmrtí domácich zvierat po nainštalovaní smartmetrov. Zrejme, smrteľná dávka žiarenia napr. pre telo mačky je niekoľko násobne nižšia ako pre telo človeka, ktovie... Faktom ostáva, že skutočné hodnoty vyžarovania bežne žiadny úrad nekontroluje, nikto nevie, čo sa mu inštaluje domov, bezdrôtová technológia je tak riziková, že je lepšie sa úplne vyhýbať jej používaniu! Dočasné riešenie napr. v prípade bezdrôtových meračov je zaizolovanie napr. hrubšou vrstvou alobalu, avšak už pohyb v blízkosti týchto meračov považujem za nebezpečný. Ľudia by nikdy nemali dovoliť do svojho bytu inštaláciu zariadení, o ktorých skutočných hodnotách vyžarovania nikto nemá ani páru! Súčasné bezdrôtové zariadenia sú potenciálne nebezpečné vlastne všetky od mobilov, Wi-Fi až po bluetooth slúchadlá. Ak sa niekto rozhodol pre genocídu, nikdy neviete, aký maximálny nárazový výkon je schopný váš router, mobil... Vlastne, toto čo robia s pretláčaním smartmetrov a nových mobilných antén - je to vojna a ide nám všetkým o život, nehovoriac o tom, čo sa deje na oblohe... O rizikách žiarenia kniha Dr. Martin Blank Doba Jedová 7 Elektrosmog:

Dr. MARTIN BLANK: ZÚČASTŇUJETE SA NELEGÁLNEHO EXPERIMENTU - V DÔSLEDKU EM ŽIARENIA DOCHÁDZA K POŠKODZOVANIU DNA:
https://www.biblik.sk/news/dr-martin-blank-zucastnujete-sa-nelegalneho-experimentu-v-dosledku-em-ziarenia-dochadza-k-poskodzovaniu-dna/

- Immediately as I enter from the mountains into the city, I have suddenly heart pain. I am pretty sure this is caused by cell antennas. In my opinion people should destroy cell antennas and they have to strongly require uninstallation of all cell antennas near houses. If you have smartmeters in your house, require uninstallation or destroy it. This is a war, cell antennas are dangerous, this technology is killing people and causing DNA breaks (diseases and cancer) About scientific evidence of DNA breaks cause by EM radiation and the EM radiation dangers book: "Dr. Martin Blank Overpowered: The Dangers of Electromagnetic Radiation (EMF) and What You Can Do about It"

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme Vás o podporu našej práce / Please support or work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

Ď A K U J E M E

T H A N K  Y O U

 








 












 

 



 

ISRAELI PROFESSOR RETSEF LEVI ABOUT COVID VACCINES: 25% INCREASE IN CARDIAC ARRESTS, 83% INCREASE IN HEART ATTACKS / IZRAELSKÝ PROFESOR RETSEF LEVI O COVID VAKCÍNACH: ZÁSTAVA SRDCA 25% NÁRAST, INFARKT AŽ 83% NÁRAST (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/israeli-professor-retsef-levi-about-covid-vaccines-25-increase-in-cardiac-arrests-83-increase-in-heart-attacks/