DO PANELÁKU NAINŠTALOVALI NEBEZPEČNÉ BEZDRÔTOVÉ MERAČE NAPRIEK NESÚHLASU ĽUDÍ. OBČAN PRIVOLAL POLÍCIU A ŽIADAL OKAMŽITÉ ODINŠTALOVANIE SMARTMETROV

08.08.2022 16:33

Bezdrôtové merače, merače s rádiovým modulom, smartmetre... To sú názvy súčasne používaných veľmi nebezpečných technológií, ktoré inštalujú ľuďom do domu. V našom dome prebehla schôdza, kde sa ľudia vyjadrili, že chcú iba klasické obyčajné merače, sú aj lacnejšie a bezpečné, pretože nevyžarujú do okolia! Väčšina ľudí na schôdze nechodieva, tu však niektorí zdvihli zadky a prišli na schôdzu, aby vyjadrili svoj názor, že bezdrôtové merače tu proste skrátka NECHCÚ! 

Niekoľko dní pred inštaláciou nových vodomerov som sa bol zvlášť opýtať vo firme Služby pre bývanie Trenčín, aký typ meračov (v tomto prípade vodomerov) nám idú inštalovať. Bolo mi jasne povedané, že sa idú inštalovať obyčajné vodomery, pretože vlastníci v našom dome neschválili merače s rádiovým modulom. 

Dnes prišiel pracovník vymeniť vodomery a potom, čo ukončil prácu, nestíhal som sa diviť! Nové merače vyžarovali cca 300.000µW/m2 cca každých 30 sekúnd! (Byt mám odtienený, signály z okolia sú nepravdepodobné, na najkritickejších miestach v byte v testnej blízkosti panelov, priečok a stien, pod ktoré nie je možné nainštalovať tienenie dosahujú hodnoty žiarenia 170-700µW/m2)

Pýtal som sa, prečo nám tu nainštalovali tieto bezdrôtové merače, keď s tým ľudia nesúhlasili? Dnes však šéf, resp. kontrolór montérov tvrdil, že vraj sme to na schôdzi schválili! Pričom na schôdzi sa zišli ľudia s presne opačným zámerom a schválené podľa informácii mojich aj podľa nedávno zisťovaných informácií od pracovníka Služby pre bývanie TN v našom dome boli schválené merače bez rádiového modulu! Ale dnes proste robotníci prišli, dali ľuďom merače aké im niekto určil! Pričom malo ísť o inštaláciu obyčajných vodomerov! Keď som zistil, čo urobili, čo nám tu napriek nášmu nesúhlasu namontovali, zavolal som Políciu, vyjadril som svoj nesúhlas, povedal som im, ako nás oklamali. Potom som išiel do firmy Služby pre bývanie TN a dohodol som sa na okamžitom odmontovaní rádiových modulov. Vďaka Pánu Bohu, odmontovanie týchto nebezpečných meračov sa uskutočnilo cca do 1 hodiny a prakticky bez prieťahov. Ináč by som ich bez váhania zničil alebo odmontoval sám, čo by mohlo spôsobiť poškodenie potrubia alebo tesnení, a tým pádom aj vytopenie susedov, na čo som Políciu upozornil. Na moje veľké prekvapenie, dnes prišli takí Policajti, ktorí aj mali záujem, čo sa tu vlastne deje a tentokrát môžem povedať, že im len ďakujem. (moje doterajšie skúsenosti s Políciou boli veľmi nepríjemné - v podstate na Polícii sa do dnešného dňa za posledných 6 rokov riešili len moje články a odmietanie nosenia rúška, pre Políciu som bol až do dnešného dňa len cieľ alebo niečoho nekalého páchateľ, pričom sa žiadne obvinenia, ktoré na mňa rôzni nepriatelia v zúrivosti žalovali, nikdy nepotvrdili, boli to vždy iba falošné a krivé obvinenia, podobné ako osoby, ktoré ich vzniesli. Je zaujímavé, že krivé obvinenie tu nie je trestné automaticky, možno by si ľudia aj rozmysleli, či si pôjdu na Políciu len tak na druhých niečo vymýšľať len preto, že sa chcú tak pomstiť)

 

Porovnanie intenzity vyžarovania podľa našich meraní:

500.000µW/m2 permanentne žiari cca 150 metrov vzdialená mobilná základňová stanica. Takáto intenzita žiarenia je vlastne pokusom o vraždu, pretože  niektorých ľudí ukrutne bolí hlava v blízkosti takto silných rádiových žiaričov. Osobne považujem za veľmi nebezpečné stáť na mieste v blízkosti takýchto silných antén a tu sa deti hrajú na pieskovisku... Písali sme mail na Ministerstvo Dopravy ohľadom tejto situácie. U vodičov sa na niektorých miestach v blízkosti takýchto silných antén objavuje náhla dezorientácia, čo si už mnohí vodiči prechádzajúci cez TN napr. v okolí TESCO/LAUGARICIO určite všimli. EM žiarenie všeobecne pôsobí problémy so súvislým myslením, viac tu: https://www.biblik.sk/news/eric-dollard-cell-phone-radiation/

Cca 20.000µW/m2 dosahoval nami meraný bežný smartphone, ktorý takto vyžaruje v priemere každých 10 sekúnd. S aktívnou online aplikáciou bežný smartphone vyžaruje okolo 100.000µW/m niekoľkokrát za minútu. Merali sme niekoľko typov moderných bežne predávaných smartphonov.

Najsilnejší nami meraný mobil - nový smartphone vyžaroval okolo 220.000µW/m. S rôznymi bezdrôtovými modulmi integrovanými v jednom zariadení dnes ľudia vlastne nosia pri sebe malú radarovú stanicu... (800-2.600MHz mobil, 3.4-3.8GHz internet v mobile, 2.4-5GHz Wi-Fi, 2.4GHz bluetooth v telefóne, a niektorí ešte 2x2.4GHz bluetooth slúchadlá + niekoľko podobných bezdrôtových modulov v smarthodinkách, a doma niektorí ešte majú Wi-Fi router, na streche základňovú stanicu, bezdrôtové moduly v SMART TV, počítačoch, klimatizácii a k tomu ešte elektrosmog z LED a úsporných žiariviek... A niektorí odvážlivci ešte pojedajú ožiarené jedlo z  mikrovlnky ... Je nebezpečné sa pohybovať v blízkosti zdrojov EM žiarenia, ale ľudia si ich dávajú domov alebo ich nosia na tele! Pekná paleta bezdrôtových modulov a frekvencií, je to ešte človek s takýmito čipmi pri sebe? Alebo ináč položená otázka: je človek ešte pri sebe s takýmito čipmi? Čo sa asi musí stať s takouto civilizáciou? Potom, ak niekto ostane ešte človek, alebo ak ostane zdravý, tak to môžu byť akurát len výnimky, takéto prostredie, kde je človek obklopený silným rádiovým signálom vyžarovaným z tesnej blízkosti, je neprirodzené a choré. Jediné nami merané bezdrôtové zariadenie, ktoré nevyžaruje takmer nič, bola samostatná GPS, takéto zariadenie odhliadnuc od vyžarovaného výkonu potrebných satelitov považujem zo súčasnej bezdrôtovej technológie za jediné bezpečné)

Vyžarovanie bezdrôtových meračov v hodnotách viac 300.000µW/m niekoľkokrát za minútu v testnej blízkosti človeka považujem za ohrozovanie zdravia a života ľudí. Človek sediaci na záchode 5 minút dostane najmenej 5-10 extrémne silných impulzov v hodnotách okolo 300.000µW/m2 do celého tela a do oblasti hlavy, čo je v tesnej blízkosti mozgu. (neviem, či je nejaký rozdiel medzi zadkom a mozgom u človeka, ktorý súhlasil s bezdrôtovým meračom) Vzdialenosť hlavy od merača je cca 1 meter. V našom paneláku je 48 bytov, iba z vodomerov na teplú a studenú vodu v našom dome pribudne 94 nových extrémne silných rádiových modulov. Záťaž elektrosmogom sa zvýši enormne. Čo si myslíte, že to urobí s ľudským zdravím? A čo to urobí s vodou?  Veď nemusíte byť nijaký odborník, aby vám došlo, že tú vodu to to samozrejme kontaminuje! Viac napr. Dr. Thomas Cowan:

Dr. COWAN: VÍRUSY NIE SÚ PRÍČINOU NIČOHO. NOVÉ OCHORENIA SÚVISIA S NOVÝM ELEKTROMAGNETICKÝM POĽOM. POUŽÍVANIE MOBILU JE NEZLUČITEĽNÉ SO ZDRAVÍM: https://www.biblik.sk/news/dr-cowan-virusy-nie-su-pricinou-nicoho-nove-ochorenia-suvisia-s-novym-elektromagnetickym-polom-pouzivanie-mobilu-je-nezlucitelne-so-zdravim/
Dnes lekári, vedci a ľudia z IT priemyslu ľuďom vysvetľujú, prečo nepoužívajú mobily, prečo nemajú doma Wi-Fi:
Dr. MARTIN BLANK: ZÚČASTŇUJETE SA NELEGÁLNEHO EXPERIMENTU - V DÔSLEDKU EM ŽIARENIA DOCHÁDZA K POŠKODZOVANIU DNA
https://www.biblik.sk/news/dr-martin-blank-zucastnujete-sa-nelegalneho-experimentu-v-dosledku-em-ziarenia-dochadza-k-poskodzovaniu-dna/
BÝVALÝ RIADITEĽ KANADSKÉHO MICROSOFTU FRANK CLEGG: SOM PRESVEDČENÝ, ŽE SÚČASNÁ BEZDRÔTOVÁ TECHNOLÓGIA NIE JE BEZPEČNÁ

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/former-microsoft-canada-president-frank-clegg-on-5g-wireless-tech-and-safety/

BÝVALÝ RIADITEĽ KANADSKÉHO MICROSOFTU FRANK CLEGG: SOM PRESVEDČENÝ, ŽE SÚČASNÁ BEZDRÔTOVÁ TECHNOLÓGIA NIE JE BEZPEČNÁ:
https://www.biblik.sk/news/former-microsoft-canada-president-frank-clegg-on-5g-wireless-tech-and-safety/

Akých vedcov a aké výskumy berú do úvahy propagátori bezdrôtovej technológie? Opierajú sa o svoje názory? Pretože faktom je, že človekom generované elektromagnetické žiarenie je pre človeka neprirodzené, život a zdravie ohrozujúce. Jednak n ávody od mobilu vyžadujú držať mobil od hlavy :
Lekári, vedci a ľudia z IT priemyslu po celom svete varujú ľudí a upozorňujú na riziká bezdrôtových technológií:
Skutočne k tomuto potrebuje ešte niekto nejaké bezdrôtové merače? Dnes mnohí vedci nemajú mobily ani bohatšie uvedomelé rodiny nemajú doma Wi-Fi routre! Počítač, notebook a internet je možné používať aj bez Wi-Fi a existuje aj digitálna drôtová pevná linka s displejom, záznamníkom a indikátorom neprijatých hovorov!
A odpoveď, čo robí väčšina ľudí 90% času na svojom mobile či Wi-Fi je jasná: je to zabíjanie a strata času, ktorá prináša nepokoj, choroby a nakoniec i stratu človeka.
 

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme Vás o podporu našej práce / Please support or work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME.

THANK YOU.