ĎALŠÍ ZDEGENEROVANÚ DIABLOV SYN OBVIŇUJE PUTINA, ĽUDIA UŽ VOLAJÚ PO NÁRODNOM HRDINOVI, KTORÍ ODSTRÁNI HEGEROVU VLÁDU. ZAPREDANÍ POLITICI ZAČALI NEPRÁVOM VOLAŤ PO ODSTRÁNENÍ LEGITÍMNEHO RUSKÉHO PREZIDENTA, V ZÁPÄTÍ SA OBJAVUJÚ HLASY NA ICH ODSTRÁNENIE!

21.03.2022 20:09

Všimnite si tú kreatúru vo videu, alebo radšej nepozerať? Varovanie, môže vám prísť zle:

https://www.mojevideo.sk/video/36df8/my_sme_sucastou_najsilnejsej_casti_sveta_(eduard_heger).html

Eduard H., Igor M., Zuzana Č., Richard S., Jaroslav N. a   ďalší na zozname Zoznam vlastizradcov.jpg budú súdení. Jedni propagovali zdravie a život ohrozujúce vakcíny a testy, poškodzovali a týrali občanov zločineckými a v princípe fašistickými opatreniami a teraz, keď sa ich páničkovi nepáči Putin (podobne, ako sa nepáčil Asad, Miloševič či Husajn) opovažujú sa obviniť Putina zo zločinov, ktoré sami spáchali! Veríme v Nový Norimberg, mohlo by sa hlasovať za znovuzavedenie trestu smrti a skutočný sudca by mal mať vždy právo odsúdiť masového vraha i na smrť! Veď prestavitelia súčasnej vládnej chunty odsúdili na smrť mnohých ľudí opatreniami, testami, lockdownami, vakcínami a dodávkami zbraní fašistickému teroristickému režimu na Ukrajine! Vláda Slovenskej republiky je obvinená z mnohonásobnej vraždy, beda im aj poslancom, ktorí hlasovali za zmluvu s USA! Predstavitelia štátov, ktorí schválili dodávky zbraní Ukrajine spáchali ohavný zločin s následkom smrti mnohých ľudí, oni predlžujú vojnu, ktorú ich páničkovia vyprovokovali! Ľudia už volajú po ich odstránení:

TOP KOMENTY MV:

"Ten pán otevřeně vyzývá k třetí světový. Krásně vás do toho chce natáhnout ale sám má letenky do USA připravené... Nebezpečný to jedinec!"

"Skurvysyn"

"zaujimave ze fico asi pred mesiacom tvrdil, ze zdrazovanie tato vlada zvalí na putina"
"dobre a keby vyjde plan hever a captavej odstrihnut slovensko od ruskeho plynu a slovaci by do roka boli bez plynu, lebo nemame infrastrukturu na skvapalneny lng, tak by za to mohol putin vsakze"

Nechcem aby sa to niekedy stalo, naozaj nikdy to neprajem ani najvacsiemu nepriatelovi v nasej krajine. Ale keby ti za cinziakom prefrcala nejaka ruska raketa tak by si sa dosral. Vojenska sila ruska je dostatocna na to, aby slovensko zrovnala zo zemou za par dni nech uz by bol celkovy ,,vitaz,, konfliktu ktokolvek. Takze toto si uvedom a potom zacni pocitat" (pozn. red.: do niekoľkých minút môže byť zemský povrch vyhladený a úplne neobývateľný, už za čias sovietskeho zväzu mali USA a ZSSR jadrových zbraní na niekoľko násobné zničenie sveta, tí ktorí schvaľujú dodávanie zbraní Ukrajinskému režimu riskujú III. svetovú vojnu, toto už nie je ani Irak ani Lýbia! A neexistuje legitímny dôvod na volanie po odstránení či zavraždení Putina, je to výplod chorej mysle opilcov a psychopatov, je to zločin, ktorý sa im čoskoro vráti - "AKÝM SÚDOM VY MERIATE, TAKÝM VÁM BUDE NAMERANÉ!" cit. Pán Ježiš Kristus, Bibla - Kázeň Na Vrchu, Matúš  kpt. 5., 6., 7., verš. Matúš 7:2)

"Neschopny riesit a riadit akukolvek krizovu situciu, nazory, ktore papagajuje, su uplne odtrhnute od reality, politik s nulovym renome ako doma tak v zahranici, neschopny prijimat tazke a nepopularne rozhodnutia."
"Jeho vyjadrenia tiež nemajú s realitou tiež moc spoločné ."

"Je to debilko taký su najnebezpečnejší."
"Ale tohle už je moc přeci... A ta černota v očích nic moudrého neznačí. Jak kdyby ho něčím podpořili aby toto byl schopen vykydat..."

"Kôli Putinovi máme energetickú krízu... Oni si asi fakt zvykli na to, že Rusko budú len buzerovať a na oplátku nam Putin bude lízať riť... A moc by som nevyskakoval lebo prestanú do Bratislavy lietať aj tie posledné lietadlá, ktoré sem ešte lietajú s jadrovým palivom..."

"Spravme vsetko preto aby rezim Putina padol ... kde som to uz len pocul, zeby z pysku americanov ? Spravme vsetko preto aby sadam husajn padol, aby juhoslavia padla, aby syria padla, aby afganistan padol, aby irak padol .... vsaaaaade by chceli demokraciu vyvazat a doma zatvaraju do basy a nahanaju kazdeho co ma iny nazor."

"ja nechapem ze sa uz nevie najst niekto, narodny hrdina co odstrani tychto dezolatskych politikov vo vlade....matovica hegera nada caputku a podobne...tento den by bol sviatok normalne...toto presne toto je dovod preco idem volit fica aj ked som to niky nerobil, presne pre toto aby sa uz takato chyba nikdy neopakovala takato vladna spina co len nici slovensko a pcha sa do riti amerike spinavej co len stve do vojny" (pozn. red.: oni začali vyzývať na odstránenie Putina, okamžite sa začali objavovať hlasy po ich odstránení, žiadneho Slováka neprekvapí, ak nejaký vládny zločiniteľ skončí s dierou v hlave a to si spôsobia sami, bez príčiny začali volať po odstránení Putina, niektorí dokonca schvaľujú i výzvy na zavražedenie Putina a trestný čin vyzývania na vraždenie učinili na soc. sieťach beztrestný)

Poznámka Biblik:

Diablov syn č. 1 - Richard Rybníček, ak chcel presadiť v Trenčíne ukradnúť občanom zem a dovoliť mongoloidnému hokejistovi postaviť golfové ihrisko, povedal do očí cca 500 Trenčanom, ktorí s výstavbou ihriska nesúhlasili, že vraj sú populisti a že on, keď bol zvolený si môže robiť čo chce:

články o Rybníčkovi:

https://www.biblik.sk/news/v-trencine-sa-zjavil-diablov-syn/

https://www.biblik.sk/news/diablov-syn-rybnicek-ohrozuje-zivoty-ludi-vyzyva-na-plosne-testovanie/