Danko: EÚ neprežije. Maďari budú prví, my budeme musieť rokovať, za akých podmienok budeme môcť vystúpiť (+Poznámka Biblik ku problematike spaľovania nafty, 3xDOPLNENÉ, DÔLEŽITÉ)

29.07.2022 14:34

Danko: EÚ neprežije. Maďari budú prví, my budeme musieť rokovať, za akých podmienok budeme môcť vystúpiť (+Poznámka Biblik ku problematike spaľovania nafty)

___________________________________________________________

hlavnespravy.sk

"Predseda Slovenskej národnej strany (SNS) tvrdí, že Európska únia (EÚ) neprežije. Uviedol tiež, ktorý štát vystúpi ako prvý"

„Ak bude prelomené právo veta jednotlivých štátov, Maďari budú asi prví, ktorí začnú uvažovať o vystúpení z Európskej únie. Bude treba následne rokovať, za akých podmienok budeme môcť vystúpiť aj my,“ uviedol Danko a dodal:
„Ak Európska únia bude takto direktívne rozhodovať o našich zákonoch a životoch, potom nepotrebujeme slovenský parlament. Stačí ‚jeden chalan s notebookom‘, ktorý bude tieto zákony prekladať do slovenčiny.“
Podľa slov Danka sa Brusel stáva žalárom národov. Uviedol tiež, že EÚ prepásla možnosť byť združením štátov, keďže sa vzdala obrannej politiky, pretože počas migračnej vlny prichádzali do únie ľudia bez pasov.
Danko tiež predpokladá, že Nemecko sa môže vrátiť k svojej pôvodnej platobnej mene..." Viac tu: https://www.hlavnespravy.sk/danko-eu-neprezije-madari-budu-prvi-my-budeme-musiet-rokovat-za-akych-podmienok-budeme-moct-vystupit/2894840

Poznámka Biblik: Je zaujímavé, že podľa našich informácií, Nemci si marky pre každý prípad ponechali, na Slovensku boli slovenské bankovky spálené!

Vlajku EU najviac vystihuje táto:

Alebo dnes už táto, akurát v tej mise sú národné štáty, na ktoré Brusel kydá svojimi nariadeniami:

Zmyslom EU bolo podľa môjho názoru dostať štáty do jedného celku preto, lebo takýto spolok sa potápa ľahšie ako každý štát zvlášť! EU považujem za výtvor USA na odstránenie konkurencie, ak by sa napr. nedaj Pán Boh darili choré snahy o zníženie dodávok plynu a ropy z Ruska, pomáha to americkým firmám, ktoré by mohli uzavrieť nové zmluvy na dodávky drahého plynu a nafty. V podstate by asi nakoniec naftu a plyn kupovali od Rusov a dodávali ju do EU... Takto by mohli byť spokojní aj Rusi aj Američania... Prešlo by iným spôsobom extrémne zdraženie plynu a nafty? Mne to pripadá ako špinavé hry s jasne vytýčenými cieľmi, z ktorých veľmoci profitujú. Obchod vytvára obrovský tlak, aj na to, aby napríklad bola vojna (alebo aby vojna trvala čo najdlhšie!) Boh vie, aké firmy profitujú z dodávok a predaja plynu a nafty v Európe, tipujem, že mnohé sú vlastnené americkými korporáciami... Boli by schopní vyvolať vojnu, aby zvýšili ceny dvojnásobne???

Myslím si, že krach alebo poriadna kríza v EU by v takomto prípade mohol oddialiť krach USA na istú dobu, z dlhodobejšieho hľadiska zmocnenie sa ruských nerastných zdrojov by na nejaký čas pomohlo USA, ktoré ako väčšina koloniálnych štátov žijú predovšetkým z okupovania a drancovania zdrojov iných krajín. Hovorí sa, že všetko zlé je na niečo dobré, možno americkí investori čakajú na predaj zariadení na princípe studenej fúzie alebo iných technológií, pretože aj tak je choré spaľovať naftu, napríklad spotreba lietadla B747 môže byť až 15 ton na hodinu! A ak by nebola ropa, tieto choré vynálezy ľudstva by sa mohli prestať používať alebo výrazne obmedziť ich premávka! Podľa informácií nášho známeho pilota, ktorý lieta na najnovších úsporných Boeingoch, spotreba vo výške 10-12 kilometrov je 2,1 - 2,3 tony kerosínu na hodinu! Myslím si, že na prevádzku takýchto strojov nemá nikto, vzniká ukrutný dlh a obrovské znečistenie ovzdušia, letecké motory spaľujú obrovské množstvo vzduchu i paliva. Už bývalý ZSSR mal nukleárne lietadlo, ktoré mohlo byť vo vzduchu 24 hodín denne! Sovieti mali cieľ postaviť lietadlo s nepretržitou prevádzkou, ak by bol cieľ nulové emisie a nulový nebezpečný odpad, aj to by sme dosiahli! Teda, ak by ľudstvo chcelo, technológie už dnes máme i oveľa bezpečnejšie ako bežne používané nukleárne reaktory. Ani bežný spaľovací motor nepovažujem za bezpečný - spaliny benzínu a nafty z množstva obyčajných áut v mestách tiež ohrozujú zdravie ľudí. Oplatilo sa však pri predchádzajúcich cenách plynu, nafty a benzínu investovať do nových zdrojov energií? Kto by do toho išiel, ktorý investor, keď na benzín mal takmer každý a nazdávam sa, že zrejme ani nebol u bežných ľudí príliš veľký dopyt po znižovaní nákladov za prepravu? Reuters predstavil auto na vodu už v r. 2008, článok tu.

Amatéri dnes stavajú doma termojadrové reaktory ale vedci už dávno poznajú studenú fúziu, napr. Fleischmann a Pons. Postavil sa za nich a zástancom studenej fúzie bol Eugene Mallove z MIT, ktorý údajne spáchal samovraždu, ale pravdepodobne bol kôli svojim názorom zavraždený...

 

Biblik.sk

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU