DAVID ICKE: KORONAVÍRUS JE PODVOD A ĽUDIA BY MALI ODMIETNUŤ ZATVORIŤ SVOJE PODNIKY / DAVID ICKE: CORONAVIRUS IS A FRAUD AND PEOPLE SHOULD KEEP THEIR BUSINESSES OPEN (SK, ENG)

09.11.2020 20:57

If you close your business, you do suicide and it's a crime. If Police will lock your business, they doing a crime. What you choose? A new video of David Icke is explaining this coronahoax deeply:

David Icke hovorí to, čo hovoríme aj my - ľudia by mali odmietnuť spolupracovať:

1.) žiadne rúška (zdravý človek nemá čo nosiť žiadne rúško, ináč môže práve kôli rúšku ochorieť)
2.) žiadne meranie teploty (aj meranie teploty máte právo odmietnuť a existujú silné dôvody, prečo by ste si nemali nechať mieriť meracou pištoľou na hlavu)
3.) žiadne testovanie (zdravý človek nemá čo chodiť na žiadne testy, okrem iného, testy týchto zločincov, ktorí ruinujú ekonomiku môžu byť nakazené - takýmto testom je lepšie sa VYHNÚŤ)
4.) žiadne dezinfekcie rúk (normálna čistota a normálna hygiena)
5.) žiadna vakcína (ZDRAVÍ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA, ALE CHORÍ, Matúš 9:12 a táto Svätá Pravda platí pre každé očkovanie zdravých ľudí a zvlášť platí pre očkovanie detí - rodičia držte svoje zdravé deti od lekárov a vakcín čo najďalej)

Čo sa týka podnikov: ak by prišla Polícia a násilím by podnik uzavrela, fašistické praktiky a zločin by bol prenesený na nich. Takto, nakoľko zločincov ľudia kôli ilúzii bezpečnosti začali poslúchať, krok za krokom prichádzajú o všetko. Štát nariadi samovraždu a ľudia si začínajú zháňať nože a pliesť slučky z vlastných povrazov! Myslíte, že títo ľudia sú psychicky zdraví?

A čo tí takzvaní chorí na koronavírus, ktorí sa o svojej chorobe dozvedia až z nejakých pochybných testov? (sú ľudia, ktorí majú dva certifikáty, jeden pozitívny, jeden negatívny) To je tá pandémia? Potrebujeme testy, aby sme o nej vôbec vedeli že existuje? Bohužiaľ, aj plošné testovanie je možný spôsob, ako nakaziť ľudí... Varovali sme vás od začiatku v našich článkoch včas pred vakcínami aj ešte aj pred akýmkoľvek testovaním. (Týmto sa naša práca pomaly ale isto končí! Za našu prácu sme dostali od vás za celé tie roky dohromady až 1 euro podpory! Nech Pán Boh žehná toho človeka a Ďakujeme!)

Takzvaným "chorým" z ktorých väčšina nemá žiadne príznaky, žiadnu pomoc neposkytujú, len teror, ale odzačiatku je prezentovaný ako jediný spasiteľ vakcína! Bohužiaľ, z lietadiel tu rozprašujú svinstvo, tým sa vláda nezaoberá. Permanentná hmla a podivné počasie sú tiež toho dôkazom a u niektorých ľudí sa otrava chemikáliami objektívne prejavuje ako problémy s dýchaním a neskôr skutočne sa to prejaví zrejme ako nový vírus. Problémy s dýchaním môžu tiež vyvolávať aj vojenské frekvenčné zbrane, ako napríklad niektoré mobilné žiariče (mobilné zákl. stanice a možno aj niektoré nové Wi-Fi a mobily, príp. aj Muskove satelity), ktorými sú prešpikované celé mestá. Bohužiaľ, ľudia si mnohí tiež myslia, že mať mobil je normálne, vysokovýkonné smartphony sú zbrane proti ľuďom a takisto aj rozmiestnenie mobilných zákl. staníc, v TN sme namerali katastrofálne hodnoty (ul. Soblahovská č.21 sme ustálene namerali až 6.000µW/m2; Tesco/Laugaricio ustálene až 16.000 µW/m2. Pre citlivých ľudí je už 60µW/m2 dlhodobo príliš veľa. Hodnoty v úrovni 300-600µW/m2 (napr. každý Wi-Fi stĺp TN sú už neznesiteľné hodnoty pre väčšiu skupinu ľudí - v TN mnohí ľudia úplne prestali chodiť do mesta po inšt. Wi-Fi stĺpov)

Namiesto toho, čo by sa mala táto katastrofálna situácia riešiť, stavajú sa nové vysielače, nič netušiacim ľuďom dávajú domov nové, silnejšie Wi-Fi routre... (V rukách máte preto stále nové a nové smartphony, úroveň dávok žiarenia vzrastá tak, že niekde to určite praske, tieto následky možno umelá inteligencia vyhodnotila ako príchod nového vírusu a satanisti začali od radosti šalieť a hrať túto hru už vopred!) EM žiarenie zo smartphonov ustavične zvyšuje periodicitu a najskôr váš smartphone prepisuje na text každú reč a každých 10 sekúnd niektoré nové mobily odosielajú pakety dát do dátových centier! (úroveň vyžarovania niektorých nových smartfonov je 10.000µW/m2 každých desať sekúnd - je isté, že u väčšiny ľudi sa to na zdraví nejako prejaví)

Tu v Trenčíne jedna z mobilných základňových staníc (možno viac) mne osobne pôsobí problémy s dýchaním, niekoľko krát som si to overoval a tej oblasti (ako aj mnohým ďalším so silným žiarením) sa radšej vyhýbam! Ak by ste začali mať na ulici problémy s dýchaním, všimnite si, či sa problémy neopakujú vždy v určitej lokalite. Teda, za problémy s dýchaním podľa našich výskumov môžu na 100% aj niektoré nové EM polia zrejme z novoinštalovaných mobilných antén. Možno nebude treba ani liečbu na koronavírus, ak dočasne zmeníte lokalitu, môžete sa prestať dusiť. Lekári by si pri problémoch s dýchaním mali všímať aj lokalitu a ako vedci robiť výskum, či za to skutočne môže vírus, alebo iný faktor, ako napr. mobilné zákl. stanice.

(Ide o sériu antén na paneláku Inoveckej ulici č. 1, jedna anténa je namierená smer cintorín. Soblahovská ulica ľavá strana v smere chodníka smer cintorín som mal už 2x problémy s dýchaním - ak ste tam mali niekedy problémy s dýchaním, môže za to najskôr ten vysielač a tieto svine najskôr upravujú vysielací výkon resp. zvyšujú prevádzku na Wi-Fi routeroch a na mobilných staniciach v noci (ale niekedy možno aj cez deň) Wi-Fi routre máme odmerané, v noci niektoré vykazujú neobvyklú aktivitu, odporúčame Wi-Fi vypnúť a nahradiť káblom, avšak Wi-Fi na noc VŽDY VYPÍNAŤ)

Jednou z príčin dých. problémov môže byť aj rozprašovanie chemtrails, zvlášť v posledných dňoch práškujú v nízkej výške (tieto lietadlá vidíte a počujete, nimi vypúšťané chemikálie sa rozplývajú obvykle okamžite, na rozdiel od chemtrails vo vysokej výške, kedy čiary ostávajú)

Je teda práškovanie z lietadiel a budovanie nových mobilných staníc spôsob, ako neexistujúcu pandémiu robiť reálnou? Nové ochorenie má nejakú príčinu, neprišlo to samé od seba, a ak vláda tvrdí, že pribúdajú chorí, je isté, že by sa malo pátrať po príčine.