DISKUSIA S POVINNOU REGISTRÁCIOU NIE JE DISKUSIA (AKTUALIZÁCIA 1x)

17.12.2019 17:30

Dnes mnohé servery vyžadujú diskusiu s vytvoreným profilom tretích strán. Na to, aby ste mohli vyjadriť svoj názor, najskôr ste povinný súhlasiť s podmienkami používania, ktoré sú obvykle v angličtine, napr. tu

Potom ste povinní súhlasiť so spracovaním emailovej adresy a IP adresy, čo je vlastne unikátna identifickácia vášho počítača v sieti.

No a ak tieto násilné súhlasy akceptujete, musíte si ešte vytvoriť profil, a keď chcete konečne napísať koment, musíte najskôr súhlasiť s odoslaním verifikačného mailu.

Skúšal som sa už niekoľko krát prihlásiť alebo vložiť komentár do diskusií, ale mne z rôznych služieb jednoducho nikdy nepríde na žiadnu mailovú adresu verifikačný mail. Skrátka, keď chcem komentovať, ku komentáru sa nedostanem...

Stačí, aby vaša IP adresa bola na nejakom zozname nežiadúcich adries a k diskusii sa nikdy nedostanete! Profil si síce vytvoriť môžete, ale je vám nanič.

A teraz, ak nemáte mobil, alebo zariadenie schopné prijímať SMS, čo ja nemám a ani nepotrebujem, máte vôbec problém vytvoriť si čo i len obyčajný e-mail! Jedného dňa prakticky všetky slovenské mailové služby začali vyžadovať ako podmienku k registrácii z "bezpečnostných dôvodov" odovzdať im vaše tel. číslo:

Ak sa bude namiesto tel. čísla vyžadovať  z "bezpečnostných dôvodov" overenie čipmi, potom ktorý zo štátnych úradníkov bude riešiť, že nejaký globálny hráč ako gmail vám zruší všetky účty? Ku komu sa pôjdete odvolať? V minulosti ste mohli mať len jeden správny názor, a dnes, keď chcete normálne používať internet, máte iba jednu možnosť: fašistické podmienky odsúhlasiť! Proste iná možnosť nie je - vaša povinnosť, ak chcete vôbec ísť ďalej  je súhlasiť!!!! A ak to robíte len navonok, a píšete komenty s nežiadúcimi faktami, ste v hľadáčiku. Pamätáte sa - dali ste súhlas, že súhlasíte, aby vaše komenty niekto vyhodnocoval a spracovával, systém vás vyhodnotí ako nežiadúceho a vypne vám identifikáciu, v tomto prípade napr. zabanuje IP adresu. Kto vie, možno, že aj k tomu ste dali v neprehľadných podmienkach súhlas. Neskôr, ak ľudia budú dobrovoľne nosiť so sebou doklady s čipmi, systém bude vyžadovať tieto čipy používať na identifikáciu rovnako ako mobily, a skončili ste! Budúcnosť skôr vidím tak, že unikátne ID sa nahrá do mobilu. Ale predstavte si, že by ste na príkaz exekútora nemohli používať ani mobil - nebolo by možné so zablokovaným ID prihlásiť sa do siete, ani do mobilnej siete, ani na internet, ani realizovať platbu cez internetbanking!!! A vôbec - každé sedenie za počítačom by kôli "bezpečnosti" mohlo vyžadovať overenie ID, veď kto si má pamätať toľko hesiel a profilov? To by uľahčilo život však? Fašisti by vás nemuseli ani loviť, ani zatvárať, vypli by vám čip a môžete ich chodiť na kolenách prosiť cez ich fašistické súdy a úrady, aby vám dovolili v tomto svete žiť! Ale čo ste chceli, keď ste sa nechali ovládnuť mobilmi a pri zavedení čipu do občianskeho preukazu ani neprotestujete? Bohu mnohí slúžiť odmietate, nehľadáte Ho, je vám jedno Kto Boh JE! Vy už máte nejaký svoj "správny" názor, podobne ako tí, čo sa snažia o nadvládu nad svetom majú nejaký svoj názor. Božie Zákony ani knihy ako Biblia, ktoré základy vôbec udržateľného života na Zemi vysvetľujú, vás nezaujímajú, tak ste jednoducho dali súhlas diablovi, aby s vami robil čo chcel.

AKTUALIZÁCIA 1: Ako vidíte, nestačí byť dobrý človek! Výsledok bezbožnosti je, že ako národ sa ťažko dokážeme jednotne postaviť proti útlaku, fašizmu, chemtrails a homosexualizácii. Naši národní dejatelia boli v prvomrade kresťania, bez Boha nie je možné postaviť sa duchovným mocnostiam, ktoré skutočne ovplyvňujú dianie sveta.

Nejaký bezbožník nikdy nevie čo si má myslieť, ak mu je homosexualizácia a pedofília prezentovaná ako sloboda a tolerancia, nestihne pružne a rýchlo zareagovať a keď by chcel dvíhať hlavu, zrazu je už všetko uzákonené, vybavené a obvykle býva už aj neskoro! Potom, keď sú tu snahy o svetovládu a totálna kontrola nad myslením človeka je prezentovaná ako "nové technológie" (mobily, Wi-Fi, čipy), ľudia miesto toho, čo by mali opľuť každého propagátora zbytočných nových trendov, majú problém čo i len vyhodiť čip z občianskeho - aby ho vraj nepoškodili! A tu je rôznymi technológiami poškodzovaný celý národ! Bežný človek ani tzv. bežný odborník presne nevie, čo tieto technológie vyvinuté a vlastnené globálnymi korporáciami robia (vakcíny, čipy, zdroje bezdrôtového signálu). Ale ľudia radšej veria, že sú bezpečné, aby neboli konšpirátori. Čo ak existuje nejaké duchovné pôsobenie mobilných vĺn, čipov a vakcín? Nejaký program, deštrukcia, prekliatie? Ak Boh dá, v zajtrajšom článku si ukážeme, ako silno môžu pôsobiť veci, o ktorých ste možno ani nemali tušenia, že by vás mohli nejako ovplyvniť!