NÁSILNÉ ČIPOVANIE ĽUDÍ UŽ AJ NA SLOVENSKU / RFID UNDER MICROSCOPE (SK, ENG)

29.05.2019 18:09

"A bolo jej dané, aby dala ducha obrazu šelmy, aby aj hovoril obraz šelmy, aj aby urobila to, aby všetci, ktorí by sa neklaňali obrazu šelmy, boli pobití. A pôsobí to, aby všetkým, malým i veľkým, bohatým i chudobným, slobodným i sluhom dali ryté znamenie na ich pravú ruku alebo na ich čelo, a aby nikto nemohol ani kúpiť ani predať iba ten, kto má znamenie alebo meno šelmy alebo počet jej mena. Tu je múdrosť. Kto má um, nech spočíta číslo šelmy, lebo je to číslo človeka. A jej číslo je šesťsto šesťdesiatšesť." Zjavenie 13:15-18

- - -

Potrebujete si vybaviť nový občiansky preukaz? Stačí len:

1.) prísť na oddelenie okresného riaditeľstva Policajného zboru

2.) požiadať o vydanie občianskeho preukazu.

3.) zvoliť si bezpečnostný kód (tento krok je povinný)

4.) zadať do terminálu váš bezpečnostný kód (tento krok je povinný)

5.) najlepšie nič sa nepýtať (zatiaľ nepovinné)

6.) Podpísať

7.) A ste očipovaní!

Prvá vec, ktorú som nahlásil na oddelení ORPZ pri vybavovaní občianskeho preukazu, že výslovne odmietam mať v občianskom preukaze čip! Pracovník mi oznámil, že už to ináč nejde! Dnes sú občianske preukazy už len s čipom! A to je k tomu ešte povinná aj aktivácia! Normálne sa predpokladá, že ako dobytok nebudete sa na nič pýtať, na čip nepoviete nič a sami si zadáte kód, čím si v podstate aktivujete ten čip! Rozdiel medzi dobytkom a človekom je ten, že človek si sám založí oprátku, potom aký človek!??

Nechceš čip? Ok! Nebudeš mať občiansky preukaz - tak som to pochopil. Čo v prípade, že by ste odmietli aktiváciu čipu? Na to som sa nestihol opýtať, rýchlo som zadal do čítačky 123456 a chcel som byť odtiaľ preč a to čo najrýchlejšie. (tesná blízkosť silných mobilných základňových staníc, následne bolesti, pálenie, problémy s orientáciou, problémy so spánkom, neskôr možné chronické neurologické a psychické poruchy - sa nečudujte, že trenčianski policajti odtiaľ sú bohužiaľ úplne zhovadilí ľudia, takmer všetci tam. Uskutočnili sme tam dnes aj meranie veľmi drahým prístrojom, v okolí budovy na Inoveckej ulici sme namerali dnes okolo 600 jednotiek žiarenia, to je ako keby ustavične telefonovali na ušiach s dvomi mobilmi, pracovať tam je pre tých policajtov dostatočný trest!)

Ak si zakladáte akýkoľvek účet, je potrebné meno a heslo, vytvorením hesla vlastne uzatvárate zmluvu. Vraj povinná aktivácia čipu! Ak by som bol právnik, určite by som sa na to opýtal, skôr ma zaujímal proces, akým tieto zločiny na ľuďoch prebiehajú. (kto takéto zákony schvaľuje? nejaký debil z EU pískne a teraz rýchlo ideme zo zákona robiť antizákon, z morálky antimorálku a všade bude vládnuť nejaký systém? Dnes ste nemohli vybaviť v Trenčíne na Inoveckej ani pas, pokazil sa automat! Už nie je nikto, kto by zobral hotovosť, ste bez pasu, kôli "systému". Vraj si máme ísť kúpiť kolky do Kauflandu!!!! Ok vážená Finančná správa, choďte si daňové priznanie elektronicky podávať na niekoho iného, ale neskúšajte to na mňa! Ľudia by vám mali napísať, že v Kauflande zrovna neboli voľné počítače a nie kôli vám sa starať a podávať daňové priznanie elektronicky, fašisti!)

Vedome som vyjadril nesúhlas s čipom, ale oni ma nútili ten čip ešte aj aktivovať!

„Aktivácia čipu v občianskom preukaze prebehne zadaním šesťmiestneho bezpečnostného osobného kódu (BOK). Následne si občan môže, alebo nemusí vo vydanom občianskom preukaze aktivovať certifikáty pre vytvorenie kvalifikovaného elektronického podpisu,  Keďže je aktivácia OP povinná, podľa Baloghovej je aj bezplatná.“  Denisa Baloghová, hovorkyňa policajného prezídia https://kosicednes.sk/udalosti/aktivacia-cipu-v-obcianskom-preukaze-je-povinna/

 

Ak toto nie je fašizmus, tak čo potom? Teda, ak by žltú hviezdu s nápisom Jude dodajú bezplatne, je pre mňa povinné ju nosiť?

No dobre, keďže dnes som dostal nový občiansky preukaz s čipom, chcel som túto modernú technológiu vidieť bližšie, poďme sa teda na to pozrieť. Ak by táto technológia zaujímala aj vás, tu je malý návod, ako ju môžeme skúmať:

1.) Z občianskeho preukazu v mieste smajlíka opatrne odstránime povrchovú vrstvu vhodným predmetom. Ak to chceme urobiť v priebehu pár sekúnd, postačí aj malý kuchynský nožík. Občiansky preukaz je potom nielen krajší, ale aj bezpečnejší, nemusíte sa v prípade straty obávať zneužitia vašej digitálnej identity. Upozornenie: deaktivácia čipu nie je povinná.

 

2.) Vyberieme čip aj s vnútorným obalom a odstránime nepotrebné zbytky

 
 
 

 

3.) Čip zľahka vyberieme aj z vnútra bieleho ochranného puzdra. Ak chceme získať skutočnú predstavu o veľkosti a kráse čipu, najlepšie sa presvedčiť o tom na vlastné oči. Vo vnútri je perfektne hladký a rozbaľovať ho je zábavné a prekvapujúce, niečo ako kindervajce pre dospelých. Vo vnútri maličkého plastového puzdra sa ukrýva veľké prekvapenie. Je to naozaj na prvý pohľad prekrásny predmet, ale funkciou z pricípu hajzel ako Lucifer a všetcia jeho prisluhovači! Je zbytočné tu dávať foto, skrátka tú chladnú krásu a obrovskú zákernosť v tak drobnom a na prvý pohľad nevinnom predmete je možné dnes vidieť na vlastné oči! Skutočne diabolský vynález, pchať to ľuďom po vačkoch, tfuj!

Mimochodom, chcete vedieť, čo je to eID? Čo robí satan? Všetko prevracia na ruby! Prečítajte si odzadu, na čo vlastne slúži ten čip! Uľahčuje to život, takým, ktorí si myslia, že ľudí je veľa...

 

- - -

ENGLISH:

 "And he had power to give life unto the image of the beast, that the image of the beast should both speak, and cause that as many as would not worship the image of the beast should be killed. And he causeth all, both small and great, rich and poor, free and bond, to receive a mark in their right hand, or in their foreheads: And that no man might buy or sell, save he that had the mark, or the name of the beast, or the number of his name. Here is wisdom. Let him that hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is Six hundred threescore and six." Revelation 13:15-18

- - -

Čip z občianskeho preukazu pod mikroskopom /    RFID from eID (from hell) under microscope

Čip bez puzdra 20x zväčšenie / eID (DIE!) naked, without coating 20x zoom
 

-  -  -

Following two pictures shows "DIE" with coating / nasledujúce dva obrázky ukazujú čip (DIE/ZOMRI) s puzdrom:
Čip s puzdrom, vlákna sú zrejme antény / eID with coating, fibers are probably antennas
 
 
 
 
Modré vlákno vľavo a červené vlákno v okolí je spád chemtrails pri pozorovaní. Všimnite si doma akýkoľvek biely povrch, všimnite si tam tie vlákna a opýtajte sa hoci aj na Polícii, prečo nás chcú zabiť. Treba to adresovať aj úradom, ak som ja konšpiračný teoretik, keď tvrdím, že nás z lietadiel posýpajú a chcú nás povraždiť, tak potom naše úrady a vláda kolaborujú s vrahmi a je naše právo a podľa mňa už aj povinnosť odmietnuť takým hajzlom podávať daňové priznania a hrať sa tu na sporiadaných občanov. Ak rozvrat morálky, toto a nútené čipovanie ľudí bude pokračovať, vláda, Polícia a slovenské úrady sú spolupracovníci fašistov, diablov a vrahov, a tak aj budú súdení! Ale ak my budeme ďalej spolupracovať s vrahmi, čaká nás ten istý súd ako ich.
Kto viete, napíšte nám, či má ten čip iba jednu anténu, lebo v čiernom štvorci vľavo to vlákno do modra môže byť rovnako spád chemtrails pri lepení čipu na kartu. Vpravo ten medený "bič" je definitívne anténa, ale to vľavo?? Veď otvorte ešte jeden a malo by to byť jasné / Blue and red fiber are chemtrails fibers accidentally falling during observation. You should see a lot of red, black, blue and white artificial fibers everywhere inside your household. The satanic global goverment is trying to kill us - most of the dust are now such artificial fibers released from planes as chemtrails. Please do your own research and ask your government why they want to kill us? Why we should to breath this?
 

-   -   -

 
 
 
 
Detail jedného z vláken ktoré sme odfotili na čipe pripomína vlákna chemtrails
podľa nás to zrejme nie je (nebýva) to bežnou súčasťou čipu, pri nalepovaní čipu na plastovú kartu to možno spadlo z oblohy ako "inteligentný prach". V skutočnosti, to čo si myslíme, že je bežný prach je takáto zaujímavá technológia polymérových vláken, denne rozsýpaná z lietadiel. (viac tu) / One of fibers in details, it looks like a chemtrail fiber, according to us it isn't a common part of eID chip, maybe it has fallen during finishing the eID card. Such "dust" you have everywhere in your household. You can see now the white surface inside your household> please see the red, black and maybe some blue fibers. Those fibers are coated with such white very soft "fiberoptics". If you touch that white fiber, you'll probably destroy it, but black and red fibers are not such fragile. Very interesting technology are spraying aicrafts almost everyday, they spraying us with hi-tech for free! Your duty is to breath it, because it's free! (plz see details here)
Obsahuje čip v občianskom preukaze optické moduly? Čo v skutočnosti je táto pokročilá technológia? Kto okrem výrobcu vie, na čo sa to v skutočnosti používa? / Does every single chip in eID contains fiberoptics module? What really this technology is? Please contact your manufacturer :-) (or do your own research)
 
 
 
Nasledujúce obrázky sú všetky: Čip vybraný z púzdra, 80-350 násobné priblíženie / All following pictures is the eID without coating 80-350 zoom:
 
THANKS TO:
MK ULTRA, BRESSER, DUDES FOR LOVE, HELP, SUPPORT, MONEY AND ASSISTANCE AND THANK YOU, MY LOVE!
 
 
Súvisiace články / related articles:
 SATANIZMUS V SR, ČR A U NAJVYŠŠÍCH PREDSTAVITEĽOV KATOLÍCKEJ CIRKVI (SK, ENG) 
https://www.biblik.sk/news/satanizmus-v-sr-cr-a-u-najvyssich-predstavitelov-katolickej-cirkvi/
 
SVINSTVO A VYDIERANIE ZO STRANY ŠTÁTU VNUCOVANÍM ĆIPOV JE VYVAŽOVANÉ VYSOKOU ÚROVŇOU SPRÁVANIA COLNÍKOV A PRACOVNÍKOV FINANČNEJ SPRÁVY
https://www.biblik.sk/news/svinstvo-a-vydieranie-zo-strany-statu-vnucovanim-cipov-je-vyvazovane-vysokou-urovnou-spravania-colnikov-a-pracovnikov-financnej-spravy/
 
SATANIZMUS NA COLNICI: VYJADRENIE COLNÍKA: BEZ ČIPU NEUROBÍTE VÔBEC NIČ (DOPLNENÉ: Dane, clá a poplatky, ktoré sa odvádzajú zločineckým správcom sa tu bohužiaľ používajú na týranie ľudí!
https://www.biblik.sk/news/svinstvo-a-vydieranie-zo-strany-statu-vnucovanim-cipov-je-vyvazovane-vysokou-urovnou-spravania-colnikov-a-pracovnikov-financnej-spravy/