Dr. Arkadij PETROV: AK SA DO VEDOMIA ĽUDÍ VRÁTI HARMÓNIA, SVET BUDE PREKRÁSNY. (SK, RUS)

19.08.2023 13:40

"Jedného dňa sa človek prebudí. Nikdy nebol chorý a naraz ním prejde bolesť, a ešte zas. Prečo? Aby sa zamyslel."

"Ak sa do vedomia ľudí vráti harmónia, svet bude prekrásny."

"Ivan Josifovič Juzvišin v knihe "Informatológia" písal, že všetko povstáva z informácie. Akú mal pravdu!" 

Bohužiaľ ho Krugljakov a spoločnosť uštvali k smrti. Takže, čo  robíme ďalej?" pýtam sa Igora. "Znak, symbol, forma... A forma rakoviny je šesťuholník. A symbol rakoviny je had. Hermes tými hadmi obkrútil svoju palicu, čo znamená vládu nad životom a smrťou. A naše ministerstvo zdravotníctva má to isté, emblém s hadom okolo čaše života.

(pozn. red. logo ÚvZ - symbol nájdete v tomto článku)

Teraz je pochopiteľné, prečo majú vo svojom odvetví tak nedobrý stav.  Keď sú na barle hadi, znamená to, že chromozómy, programy života odliezajú, je to ničenie života, rakovina. Forma je spojená so symbolmi. Mne osobne sa symbol hada nepáči. Mne sa vôbec nepáči, keď niekto niekoho k niečomu núti prostredníctvom strachu. Priestor nejde uzdraviť bez toho, aby sa uzdravil človek. (pozn. red. aj súvislosť chorôb so znečisťovaním Zeme, jedna znečistená rieka kôli vnút. prepojeniam ovplyvňuje ľudí nielen priamo, napr. jedením otrávených rýb, ale aj nepriamo, môžu ochorieť aj ľudia žijúci ďaleko, Dr. Petrov tvrdí, že aj takto na základe určitých väzieb na prostredie môže dochádzať u človeka k poškodeniu orgánov) Tu je všetko vzájomne prepojené. A čo, je vari možné uzdravovať strachom? Šesťuholník je forma kremíkového života. Celá Zem je samý kremík. Je to obal, prostredie našej existencie. Jadro bunky - deoxyribonukleová kyselina, má v geometrii svojho odrazu formu 5-uholníka. Vonkajšie sa pri rakovine snaží stať vnútorným. To je nesprávne. Všetko má svoje zákonité miesto, a pokus postaviť sa na cudziu pozíciu vedie k nešťastiu. To človek sa stavia do pozície, že od prírody nejde očakávať milosť. Príroda potom začína človeka vnímať ako infekciu a vytesňuje svojimi šesťuholníkmi jadrá jeho buniek a vyvoláva v organizme onkologické procesy. To kľúčové slovo pre nesmrteľnú existenciu je harmónia. Je to adekvátne chovanie človeka v prírode a prírody v človeku. Vtedy sa navzájom nezničia a pri spojenom úsilí dokážu dosiahnuť vrcholov evolúcie plánovanej Stvoriteľom. Vtedy je možné dosiahnuť nielen rozšíreného vedomia, ale dokonca čistého vedomia, toho zrnka piesku, ktoré tvorí svety. A svety si začnú všímať pravdivosti toho, že veľké sa tvorí z malého a malé sa tvorí veľkým. Jedno bez druhého nebýva a ani byť nemá." Dr. Arkadij Petrov, cit. z knihy Stvorenie Sveta 3:

 
SLUŽBY BIT (BIT=bioinformačné technológie Dr. Arkadij Petrov + ONLINE SEMINÁR BIT tu:
 
KNIHY Dr. ARKADIJ PETROV tu:
https://www.biblik.sk/arkadij-petrov/
 
Súvisiace články:
ARKADIJ PETROV: SVETLO VEČNOSTI / ARKADI PETROV: THE LIGHT OF ETERNITY / Аркадий Петров: Свет Вечности (документальный фильм) (RUS+CCsubs)
https://www.biblik.sk/news/arkadij-petrov-svetlo-vecnosti-arkadi-petrov-the-light-of-eternity-arkadij-petrov-svet-vechnosti-dokumentalnyj-film/
Dr. ARKADIJ NAUMOVIČ PETROV (SK, CZ, ENG, RUSSIAN + ALL CC SUBS)
Dr. ARKADIJ NAUMOVIČ PETROV: SYSTÉM STROM ŽIVOTA / Dr. ARKADIJ PETROV: SYSTEM TREE OF LIFE + RECOVERY OF HUMAN ORGANS (SK, CZ, ENG, RUS)
https://www.biblik.sk/news/dr-arkadij-naumovic-petrov-system-strom-zivota/
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!