ÚvZ: Z 34 NOVÝCH "OMIKRONOV" JE 24 PLNE ZAOČKOVANÝCH. ÚvZ NAĎALEJ VYZÝVA NA SEBAPOŠKODZUJÚCE PRAKTIKY AKO SÚ OČKOVANIE, RESPIRÁTORY A DEZINFIKOVANIE RÚK (AKT. + čl. hlavnespravy: Hoax o údajnej pandémii nezaočkovaných padol: Z 34 je 24 plne očkovaných)

09.01.2022 11:53

Zločinná prax, na ktorú sú tieto chrapúnske satanské úrady zvyknuté, je vyzývanie ľudí na sebapoškodzujúce a v princípe zvrhlé opatrenia. Bežne naše úrady a Polícia kryjú zločiny chemtrails a ich "vyšetrovanie" resp. zisťovanie skutočného stavu a príčin chorôb ich nezaujíma, oni majú svojich šéfov a svoju propagandu, ktorej cieľom je podľa všetkého vyvolať čo najväčšiu katastrofu a čo najviac úmrtí - a to všetkými možnými prostriedkami, či už ignoráciou skutočného stavu príčin ochorení (chemtrails, vakcíny, EM žiarenie) alebo vyzývaním na sebapoškodzovanie (očkovania-akékoľvek, rúška, dezinfekcie) a vytváranie strachu jeden z druhého a izolácia, čo je vlastne už niečo ako forma väzenia, väzenský režim (odstupy, home office, testy-t.j. nosové vakcíny, pozr. aj. čl. o testoch tu).

Rúška a respirátory bránia prístupu kyslíka, ktorý pôsobí oxidačne na patogény, ďalej rúška intoxikujú človeka CO2 a vlastnými splodinami a ak toto človek dýcha, je to zárodok choroby! Dlhodobé plošné nosenie rúšok je presne o tomto - vyvolať čo najviac chorôb. A o tom je aj z princípu neprirodzená špinavá satanská praktika očkovania - t.j. vpichovanie injekcií pod zámienkou, že tento "nový boh -  vakcína" vás ochráni pred chorobami! Podobné je to aj s dezinfekciami, panuje povera, že baktérie sú príčinou ochorení, pričom baktérie potrebujeme, a ak sa likvidujú dezinfekciami či antibakteriálnymi mydlami, tvoríme tak neprirodzené prostredie a koledujeme si o superrezistentné baktérie. Možno to je zámer používania dezinfekcií, o.i., keď si pozriete zloženie väčšiny dezinfekcií, je to pokus o intoxikáciu organizmu agresívnymi chemikáliami, ktoré prenikajú do tela aj cez pokožku. Teda - dezinfekcie sú ďalšia toxická záťaž, ktorá podobne ako všetky tieto zločinecké opatrenia vymyslenej hry na "vírus" (resp. skôr hry na "boj proti vírusu") začínajú mať už vážne následky. Z dlhodobého hľadiska mnohí označujú už za neznesiteľné psychický tlak a akési vzďalovanie ľudí, pocity osamelosti, nechuť k práci následkom neprirodzeného prostredia a teroru, čo títo zločinci vyrobili. A ešte za naše peniaze šíria špinavú propagandu a namiesto riadenia štátu banda neschopných primitívov iba prehlbuje krízu, ktorú budeme musieť všetci riešiť! Každý deň tejto špinavej satanskej vlády a takzvanej prezidentky je ako osteň v topánke, každému uvedomelému Slovákovi musí byť z nich na zvracanie, ako sa týchto špinavcov zbavíme? Ako zavedieme poriadok a kto bude spravovať náš štát? Protest akýmkoľvek nenásilným spôsobom je na mieste, tieto svine, ktoré slúžia vrahom a šíria fašistickú zločineckú propagandu viac nemôžu hrať hru na vládu, prezidentku a úrady!

 

ZDROJ: https://www.facebook.com/uvzsr.sk/posts/293608799463196

SATANSKÉ LOGO Úradu verejného zdravotníctva:

Zdroj: https://www.facebook.com/photo/?fbid=221130310044379&set=a.221130293377714

 AKTUALIZÁCIA: článok hlavnespravy 9.1.2022 :

"Hoax o údajnej pandémii nezaočkovaných, padol. Z  34  nových prípadov   nákazy   omikronom   je   24   plne  zaočkovaných":

https://www.hlavnespravy.sk/hoax-o-udajnej-pandemii-nezaockovanych-padol-z-34-novych-pripadov-nakazy-omikronom-je-24-plne-zaockovanych-a-len-osem-nezaockovanych/2817742

Poznámka Biblik: ÚvZ odporúčajú vetranie... dokonca niekedy ešte aj vetranie môže ohroziť zdravie človeka, zvlášť ak prší alebo je vonku hmla, kôli obrovskému množstvu rozpustených častíc chemtrails ľudia môžu v takomto vzduchu začať kašľať a dusiť sa! Kedy tieto zločinné úrady začnú monitorovať koncentráciu častíc chemtrails v ovzduší a odporučia normálne opatrenia a normálne varovania? Prechádzka vonku alebo beh môže byť v takomto ovzduší život a zdravie ohrozujúca - všimnite si, ak človek ochorie, dnes to častokrát súvisí s tým, aký vzduch dýchal včera. Napr. beh v hmle alebo daždi, kedy človek hlboko vdýchne častice chemtrails je v mnohých prípadoch takmer isté ochorenie! A to nehovorím o tom, že extrémne silné vysielače, ktoré natrepali VŠADE oberajú človeka o energiu, pôsobia chronickú únavu a v kombinácii s časticami chemtrails sú vlastne efektívnou zbraňou na vyvolávanie chorôb. Ľudia by tieto vysielače mali začať ničiť, pretože v takomto prostredí (napr. okolie TN TESCO/Laugaricio je už nebezpečný aj krátkodobý pohyb, napr. vážne následky môže mať už pár sekúnd expozície - napr. môže byť nebezpečné čo i len prejsť okolo týchto vysielačov autom! Krátkodobý pohyb v tejto oblasti môže mať zdravie ohrozujúce následky! A ľudia tam majú domy! Tí by mali byť prví, ktorí to zničia! Zápalové ochorenia kĺbov, medzistavcových platničiek, nespavosť, chronická únava, psych. poruchy a mnohé ďalšie - to je tiež vďaka vysielačom uprostred obydlí! Ako môže byť človek zdravý v prostredí so zamoreným ovzduším časticami chemtrails a takýmto extrémne silným vyžarovaním mobilných antén? Ak je podľa nejakého úradu v pohode 500.000 µW/m2, ktoré je napr. v okolí nášho domu (Soblahovská 19, 21, 23 ale napr. aj v okolí TN OZC MAX), úrady vlastne schvaľujú masové vyvražďovanie ľudí! Pretože iba zázrakom by mohol byť niekto v takomto prostredí zdravý! (Z rakoviny vyrobili štandard, je už skôr prekvapujúce, ak niekto ešte nemal rakovinu, či nezomiera na rakovinu! Čo bude štandard po Covid vakcínach alebo po rozšírení 5G? Infarkty žiakov ZŠ a SŠ?)

Ďalej som si ešte všimol bolesti srdca keď prídem do "pruhu" vyžarovania mobilných antén... A v niektorých oblastiach (zatiaľ dve miesta v TN) dokonca aj náhle problémy s dýchaním, ktoré s obrovskou pravdepodobnosťou súvisia s vyžarovaním mobilných antén... V tzv. ako tomu hovorím "pruhoch, resp. kužeľoch vyžarovania" sa u mňa objavuje aj náhla únava, ktorú niekedy cítim až ako fyzický tlak, je problém vôbec urobiť krok a vyžaduje ohromnú energiu robiť veci, ktoré bežne robíme automaticky, okamžite musím utiecť z "pruhu vyžarovania", okamžite ťažoba a únava prestávajú... už pri krátkodobej expozícii silného EM žiarenia sa objavuje dezorientácia, neschopnosť dokončiť myšlienku či úplna neschopnosť rozmýšľať, ktorú už popisujú niektorí vodiči napr. v okolí TN TESCO/Laugaricio. Psychiatrami je častokrát dlhodobá expozícia (mob. vysielače, smartphone, Wi-Fi router, bluetooth v aute, alebo  nové auto - pozr. tento článok, píše sa tam aj o nových autách) klasifikovaná ako depresia (ťažkosti s bežnými úkonmi, napr. problémom sa stáva aj umývanie zubov, objavuje sa únava, zmätenosť myšlienok - to je tiež výsledok toho, že niekto schválil tieto bezdrôtové technológie, pričom vôbec nie sú bezpečné a IT experti a miliardári už nemajú doma ani Wi-Fi)

Wi-Fi by nemal mať nikto, zvlášť v paneláku, na verejných miestach a v MHD by mali Wi-Fi žiariče úplne zakázané a mobilný telefón ZA ŽIADNYCH OKOLNOSTÍ by si človek nikdy nemal dávať k hlave! (DÔLEŽITÉ: kôli zvýšenému vyžarovaniu - prepájaniu sa na rôzne zákl. stanice je dobre mobil úplne vypínať/Letový režim aj počas cesty autom, autobusom, vlakom a pod.)

Bližšie popisuje účinky EM žiarenia elektrotechnický inžinier a vedec, ktorý zreplikoval Teslove technológie - Eric Dollard, rozhodne stojí za to preštudovať:

https://www.biblik.sk/news/eric-dollard-cell-phone-radiation/

 

 

___________________________________________

Podporujte šírenie dôležitých informácií na biblik.sk/clanky
ináč budeme nútení výrobu článkov prerušiť alebo ukončiť, ďakujeme!
č. nášho účtu:
SK8583300000002101425963
Ď A K U J E M E !