Dr. ARKADIJ PETROV: BIOINFORMAČNÉ TECHNOLÓGIE (BIT) AMARÍNOVÝ PAPRSOK

15.07.2023 12:23

Poznámka Biblik: "angl. amarine (chem.) špecifická kryštalická látka, získavaná z oleja horkých mandlí." (cit. Wiki)

Pri ostránení napr. zubného kameňa môže pomôcť intenzívna predstava amarínového paprsku, ale samozrejme aj vhodná zubná kefka, napr. Dr. Mayer GTS 1050 (každodenné používanie) a na občasné používanie i sonická zubná kefka. Skrátka, bežná zubná kefka obvykle nepostačuje na dostatočné odstránenie povlaku. Určite sa vyhýbať zubným pastám s obsahom fluóru a SLS (viď obrázok tu)

Pri el. zubných kefkách pasta k odstráneniu povlaku vôbec nie je potrebná. Zubom robí dobre kokosový olej (namiesto pasty) a na občasné používanie môžeme zmiešať kokosový olej so sódou (príp. sóda + lekárenská ultračistá soľ)

Nadmerná tvorba zubného kameňa môže poukazovať i na chorobu alebo patogénnu mikroflóru -  možnosti liečby TČM, byliny, obmedzenie sladkostí, GAPS diéta - viď. kniha Syndr. tr. a psych

-    -    -

AMARÍNOVÝ PAPRSOK

Nomalizuje kostný a svalový systém. Pri aktivácii sa vinie okolo chrbtice - môže zamieriť nadol a znova vystúpiť hore. A tam, kde sa práca zavŕši, kosti obelejú, dochádza k ich omladeniu, odchádzajú usadeniny. Keď ide paprsok dolu, je zlatý, keď stúpa, je strieborný.

Paprsok prišiel z kozmu zo sféry Marsu a spočiatku mal červeno-fialovú farbu. Potom sa farba zmenila. Paprsok zaplnil všetky telesné dutiny a veľmi zreteľne ukázal skelet. Vyznačil tiež, kde sú kosti krehké a kde je ich hranica nezreteľná. Vyznačil výrastky na chrbtici a taktiež usadeniny solí a koncentráty toxínov.

Akonáhle sa paprsok dotkol chrbtice, akoby sa hneď oslobodila od napätia, uvoľnila sa a vznikol pocit ľahkosti. Objavil sa v nej zreteľný pocit mladosti.

Paprsok opracoval chrbticu najprv svetlomodrou a potom tyrkysovou farbou. Keď došiel k predkoleniam nôh, rozdeli sa na dve farby, na žltú a červenú. A začal týmito farbami ovíjať kosti akoby páskami. Paprsok taktiež obalil kolená a ďalšie kĺby. Nejakú dobu opisoval osmičku v panvových kostiach.

Ak je nutné urýchliť prácu, používa sa číselná rada 9998126. (pozn. red.: pozr. GRABOVOJ LIEČIVÉ KÓDY v sekcii súvisiace články nižšie) Zosilnenie pomocou tejto číselnej rady rozširuje zónu pôsobenia. Paprsok sa šíri všetkými kosťami skeletu. Nasleduje ho krištálový obdĺžnik, ktorý sa z paprsku vytvoril. Prechádza celým kostným systémom. Súčasne pracuje v smere nahor a dolu 5-6 špirál.

Amarínový paprsok okrem toho drtí kamene, usadeniny solí a odstraňuje zubný kameň.

Pri práci je veľmi výkonný. Amarínový paprsok tvorí kruhové horizontálne uhlové zrkadlové odrazy ako laser. Tieto kruhy svetlo-ružovej farby stúpajú a klesajú. Ich pôsobením sa drolia usadeniny solí, kamene, výrastky, podľa hologramového plánu sa tvoria stavce a panvové kosti.

Pôsobením paprsku sa obnovujú aj okvetné plátky vedomia. V ezoterike predsa kosť znamená svetonázor.

Tam, kde sa vyjaví patologická situácia, vytvorí sa okolo tejto oblasti holografický valec. Napríklad pri práci so zubami sa valec utvorí až do úrovne zárodku zubu. Valec sa plní fialovým svetlom, v ktorom sa ničia programy negatívneho vplyvu. V tomto fialovom svetle sa potláčajú zápalové procesy, tkanivo ďasien sa zkľudňuje a normalizuje.

Od obnovenej oblasti sa ako biele svetelné cestičky vytvárajú spoje so štítnou žľazou. Idú z hornej i z dolnej čeľusti.

Paprsok veľmi často vytvára zložité konfigurácie spojov: najprv k ušiam, potom k štítnej žľaze, späť k zrakovým centrám, potom do hlavy, k vnútorným orgánom, ku krku a stavcom. Deje sa to, keď sú početné poruchy v oganizme a niekoľko patologických oblastí.

Amarínový paprsok môže pri ťažkých situáciách privolať na pomoc iné zodiakálne paprsky. Keď dochádzalo k tejto mobilizácii, súbor paprskov pracoval ako tím: premieňal priamo pred očami ochabnuté svaly a tie sa napínali, normalizoval sluch, obnovoval dýchaciu sústavu. V hlave tieto paprsky pracovali ako centrifúga. A pritom pracovali nielen s mozgovými štruktúrami, ale obnovovali i tkanivá zubov podľa ich hologramu.

Pri práci v hlave bolo vidieť, ako z nej odchádza negatívna myšlienková informácia v podobe tmavých nití.

Potom paprsky vyrovnali pravú a ľavú polovicu tela: posilnili prejav symetrie ich vzájomných vzťahov. Keď skončili túto prácu, bol počuť zvuk lusknutia, a celé telo sa hneď zalialo zlatým svetlom. Okolo tela sa vyjavil svetelný valec, ktorý sa veľmi rýchlo otáčal o 180 stupňov doprava a doľava.

Súčasne s touto prácou sa vo svete začal znižovať žiar rozporov a konfliktov. Z centra vesmíru sa priblížila sféra, ktorej rozmery sa zväčšili a boli v nej slová: "MILUJEM TENTO SVET, MILUJEM BOHA, MILUJEM VESMÍR!" a nové slová: "ŽIVOT, BOH, HARMÓNIA A RADOSŤ!" A zazvonili zvony. Najprv znel zvuk RA, potom DO a potom JESŤ.

A tie zvuky spojili východ a západ, sever a juh. A vytvorili sféru okvetných plátkov osmičiek.

Mesiac vytvoril smerom ku sfére dva kužele a svetlo sféry sa odrazilo do stredu Zeme a začalo v jej jadre rásť." Dr. Arkadij Petrov, kniha SVETELNÉ DOSKY 1, str. 71-74

 
 
Súvisiace články / related articles:
SLUŽBY BIT:
Dr. ARKADIJ PETROV: OČISTA OD PARAZITOV (+Poznámka Biblik: IVERMECTIN AKO POMOC PRI LIEČBE CELEJ PALETY CHRONICKÝCH CHORÔB I KOŽNÝCH OCHORENÍ)
https://www.biblik.sk/news/dr-arkadij-petrov-ocista-od-parazitov/
ALERGIE, PARAZITY, VODA - Ing. Hana Bláhová
https://www.biblik.sk/news/alergie-parazity-voda-ing-hana-blahova/
TEREZA TURKOVÁ: ŽIVOT BEZ PARAZITOV (KRÁTKE VIDEO, SKÚSENÁ LIEČITEĽKA PREDSTAVUJE DIAGNOSTICKÉ METÓDY A DOPLNKY VÝŽIVY)
https://www.biblik.sk/news/tereza-turkova-zivot-bez-parazitov-kratke-video-skusena-liecitelka-predstavuje-diagnosticke-metody-a-doplnky-vyzivy/

Quantum HEALING CODES and How to Use Them / LIEČIVÉ KÓDY A AKO ICH POUŽÍVAŤ:

https://www.youtube.com/watch?v=UEONtF91tjU

NA STIAHNUTIE / download (v prehliadači Firefox pravým klinúť uložiť ako / in some web browsers right click save as)

GRIGORIJ GRABOVOJ - KÓDY - nové - vyskúšané, z tých čo sa testovali všetky 100- ok.odt

DIVINE HEALING CODES - nevyskúšané.odt

How to TRICK Your Brain into MANIFESTING What You Want!

https://www.youtube.com/watch?v=J88iMb2b6ms

DIVINE HEALING CODES AND HOW TO USE THEM / BOŽSKÉ LIEČIVÉ KÓDY A AKO ICH POUŽÍVAŤ (SK, ENG)

https://www.biblik.sk/news/divine-healing-codes-and-how-to-use-them/

ZDRAVIE: KÓDY GRIGORIJ PETROVIČ GRABOVOJ / HEALING CODES: GRIGORI PETROVICH GRABOVOI (SK, CZ, ENG) DOPLNENÉ
https://www.biblik.sk/news/zdravie-kody-grigorij-petrovic-grabovoj-healing-codes-grigori-petrovich-grabovoi/

GRIGORIJ PETROVIČ GRABOVOJ: PRAVOVERNÍ NIČITELIA (odpoveď predstaviteľom oficiálnej vedy)
https://www.biblik.sk/news/grigorij-petrovic-grabovoj-pravoverni-nicitelia-odpoved-predstavitelom-oficialnej-vedy/
 
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 



 



 




 



 

 

ĎALŠÍ VÁŽNY PRÍPAD POŠKODENIA ZDRAVIA PO TESTOVANÍ (+Poznámka Biblik: AK ĽUDIA BEZHLAVO REŠPEKTOVALI PRÍKAZY NADRIADENÝCH - ČERNOBYĽ - ZAMORILI CELÝ SVET A SPÔSOBILI OBROVSKÚ HAVÁRIU)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/dalsi-vazny-pripad-poskodenia-zdravia-po-testovani/