Dr. ARKADIJ PETROV: OČISTA OD PARAZITOV (+Poznámka Biblik: IVERMECTIN AKO POMOC PRI LIEČBE CELEJ PALETY CHRONICKÝCH CHORÔB I KOŽNÝCH OCHORENÍ)

08.07.2023 12:38

Dr. ARKADIJ PETROV: OČISTA OD PARAZITOV (+Poznámka Biblik: IVERMECTIN AKO POMOC PRI LIEČBE CELEJ PALETY CHRONICKÝCH CHORÔB I KOŽNÝCH OCHORENÍ)

Poznámka Biblik: K očiste od parazitov a taktisto aj pri liečbe mnohých chronických a zápalových ochorení môže pomôcť IVERMECTIN (200µg/kg, resp. 0,2mg/kg) t.j. na 75kg je to 15mg Ivermectinu. Užije sa dávka 0,2mg/kg, potom o 48 hodín zopakovať a potom o 14 dní zas, ale už iba jednorazová dávka.

Napr. o pol roka je možné celý postup zopakovať. Ivermectin má úplne iné účinky ak sa zapíja reverznou osmózou alebo vodou z prameňa (sú to prakticky dve úplne odlišné veci, úplne iné pôsobenie) Reverzná osmóza sa javí byť na zapitie Ivermectinu vhodnejšia i účinnejšia. S Ivermectinom môžu prejsť mnohé chronické i zápalové ochorenia. POZOR: fázy mesiaca sú pri užívaní liekov, drog a bylín dôležité, na spln môže byť účinok neobvykle silný, ak účinky Ivermectinu na svoj organizmus nepoznáte, tak nemusí byť vhodné časovať užívanie na spln.

Antiparazitické účinky má aj 30% roztok kvalitného domáceho medu - viac kniha Dr. I.P. NEUMYVAKIN. (pozn. red.: podľa inf. od našich výskumníkov včelárov sa med odporúča zo vzdialenosti max. do 20km, príp. lekársky med bez alergénov, z obrovských skleníkov, známe napr. v Austrálii)

Dôležitá je aj očista pečene (napr. semená Pestrec Mariánsky čerstvé pomlieť a dať do chladničky, užívať 1 zarovnanú kávovú lyžičku s jedlom 2x denne, neskôr až 1 kopcovú čajovú lyžičku 2x denne. Vhodný namiesto jednej dávky semien s jedlom je aj čaj z mletých semien napr. ráno ako prvá tekutina. Semená však musia byť však vždy čerstvo mleté a skladované v chladničke. Viac o očiste pečene Dr. Boris Subotic a jeho známy citát: "Keď si nevyčistíte pečeň, nevyliečite sa zo žiadneho ochorenia!" A Dr. I.P. NEUMYVAKIN dodáva, že základom zdravia je správne trávenie, preto treba piť tekutiny pred jedlom a po napití aspoň 15 minút počkať, až potom jesť! Po jedle Dr. NEUMYVAKIN piť neodporúča vôbec, najskôr až za 1,5 -2 hodiny!

Vyrážky na koži - môže sa jednať o snahu organizmu o detoxikáciu, keď iné mechanizmy (pečeň, ľadviny, črevá) nefungujú správne (napr. parazity, plesne, alergie lepok, mlieko - častá tvorba vyrážok a problematická pleť) Ak sa na koži tvoria materské znamienka, môže ísť o narušenú funkciu ľadvín! (viac kniha Dr. I.P NEUMYVAKIN)

-     -     -

K nižšieuvedenému textu Dr. Arkadija Petrova Poznámku doplnil Biblik:

Uctievanie jedného Nebeského Otca - Stvoriteľa je Učenie Pána Ježiša Krista. Pán Ježiš Kristus okrem Nebeského Otca - Stvoriteľa nikdy neučil uctievať nič iné! Svojej matke - podľa Biblie zrejme jednoduchej dedinskej žene, ktorá ničomu nerozumela hovoril len: "Čo mám s tebou ženo?" (Ján 2:4, Biblia Roháček) a dokonca si bratia Pána Ježiša s jeho mamou mysleli, že pošiel z rozumu (Mar3:21, Biblia Roháček) a chceli Ho zastaviť v kázaní. Rodina Pána Ježiša, Jeho bratia a sestry (Mat 13:55-56, Mar 6:3) ani jeho mama nerozumeli Poslaniu Pána Ježiša Krista, Ktorý určite nebol človek ako ostatní (Prv než bol Abraham, JA SOM) Ján 8:58 (JA SOM = Večná Existencia, Vedomie, Láska) Toto Bytie učí Pán Ježiš Kristus uctievať ako Jediného, Najvyššieho, Večného, nezrodeného, nezloženého, nestvoreného, Dokonalého, Ktorého odvekou súčasťou je aj Pán Ježiš Kristus (teda Pán Ježiš Kristus, nie je stvorenie, ako je stvorením človek, Slnko, Zem, Mesiac, hviezdy alebo jeho mama) Takisto modlitba Náš Otče (Tu a tu) smeruje k uctievaniu a volaniu iba Nebeského Otca (veľmi zaujímavý preklad modlitby Náš Otče je aj v Roháčkovej Biblii ale i v preklade LAMSA. Roháček je považovaný za najpresnejší slovenský preklad, LAMSA zatiaľ doteraz známy najpresnejší anglický preklad)

Uctievanie Matky Božej nie je Učením Pána Ježiša Krista.

Dr. Arkadij Petrov možno o tomto nevie, podobne ako podľa svojich kníh nevie, že Zem je plochá  (určite Zem nie je planéta ani žiadna guľa) ale Dr. Arkadij Petrov má však zaujímavé a účinné cvičenia:

Ľudia môžu vyskúšať a pozorovať, ako sa po tomto cvičení budú cítiť. Uctievači Jediného, Najvyššieho, Večného, nezrodeného, nezloženého, nestvoreného, Dokonalého sa obracajú iba k Nemu a k Pánovi Ježišovi Kristovi, nikdy nie k soškám, anjelom, svätým ani k matkám prorokov! Nech je vždy uctievaný iba Jediný, Večný, Dokonalý Nebeský Otec - Stvoriteľ a Pán Ježiš Kristus, On hoden všetkej úcty, Ktorému patrí všetka sláva! JESŤ! (jesť=byť, tak buď, obmena amen, pretože amen môže pochádzať z egyptských božstiev a nemusí byť pôvodným správnym slovom, slovákom a slovanom možno namiesto amen sadne viac "jesť" ale každý už ako cíti)

-   -   -

Dr. ARKADIJ PETROV: OČISTA OD PARAZITOV

"Prosíme Nebeského Otca, aby na očistu organizmu zoslal striebritý paprsok. Matku Božiu prosíme, aby nám dala tyrkysový paprsok, aby sme vyčistili čelý organizmus. Strieborný a tyrkysový paprsok vysokej frekvencie vstupujú do hlavy rýchlosťou vyššou než rýchlosť svetla, čistia každú cievku, každú kapiláru, lymfatické uzliny, všetky mozgové centrá, oči, nos a chrbticu. Rýchlosť otáčok sa zvyšuje, svetlo sa zhutňuje. Celý povrch organizmu, každá bunka, každá membrána sa čistí od vírusov, od toxínov životnej aktivity mikroorganizmov, usadenín, od kadejakých jedov, od všetkého, čo prekáža radostnému a šťastnému životu.

Strieborný a tyrkysový paprsok prechádzajú do vnútra kostného tkaniva, ničia štruktúry osteofágov (veľké multijadrové bunky spôsobujúce absorbciu kostí - pozn. prekl.), ich spoje a vzájomné pôsobenie. Je to hlboký pocit, ktorý spúšťa zničenie parazitárnych štruktúr aj na iných úrovniach ich existencie.

Rozťahujeme bunkovú membránu a kožu, aby sme vyviedli von produkty rozpadu, pretože v bunkách a v orgánoch sa usadzujú kancerogénne produkty zo životnej činnosti parazitov. Zapracujeme na tomto probléme. Rozširujeme póry a zosilňujeme nápor svetla. Všetko sa z organizmu vytlačuje.

V životnom priestore parazitov rozsvietime veľmi hutné a silné fialové svetlo. Nech sa všetko, čo teraz vychádza z organizmu, z buniek a blán premení na krásne kvetiny a trávu, vo všetko, čo je najprospešnejšie pre matku Zem, ľudí a celý svet.

Svetlo sa zhutňuje, rýchlosť otáčkok narastá. Čistia sa bedrá, brucho a ľadviny. Organizmus je celkovo očistený od končekov nechtov až po končeky vlasov.

Čistí sa každý orgán, každá bunka, každá kostička, každá žilka. Všetky procesy prebiehajú bezbolestne, bezpečne a tým najharmonickejším spôsobom pre celý organizmus a jeho život.

Teraz pristúpime k mentálnym prejavom deštruktívnych štruktúr - šesťhranným matriciam, a čistíme od nich celý organizmus. Všetko negatívum, ktoré sa nachádza v organizme odchádza a pozitívne sa pretvára.

Prosíme Nebeského Otca a Matku Božiu aby zaplnili matricu svojim svetlom, láskou a harmóniou. Svetlom, láskou a harmóniou.

Svetlom, láskou a harmóniou!

Mocný božský paprsok lásky vstupuje do hlavy, do chrbtice, do Zeme. Prichádza do zemského jadra, splýva tam so zlatom a rozteká sa po celej Zemi. Znovu sa zdvíha a teraz spolu s energiou Matky Zeme mieri naspäť. Organizmus sa čistí, čistí sa dom, ulice, mesto, štát, celá Zem a vesmír. Paprsok dochádza k prvotnému Tvorcovi, ktorým je svetlo. To prúdy zlatavej farby, svetla lásky, harmónie a tvorby čistia celý životný priestor, a obnovujú celistvosť energetických obalov, fyzického tela, každej bunky, všetkých častí a všetkých systémov.

Nech v nás i okolo nás zotrvajú všetky vesmírne energie v úplnej harmónii, láske a rovnováhe." cit z knihy Dr. Arkadij Petrov - MENTÁLNE ASOCIATÍVNE TECHNOLÓGIE:

https://www.biblik.sk/arkadij-petrov/

Related articles / súvisiace články:

Pozri aj online seminár - info po rozkliknutí:

https://www.biblik.sk/sluzby-pre-vas/

NEJDE ANI TAK O TVAR ZEME, AKO O HĹBKU LŽI / THIS NOT ABOUT THE SHAPE OF THE EARTH, BUT DISCOVERING THAT HUGE LIE (krátke video /short video SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/nejde-ani-tak-o-tvar-zeme-ako-o-hlbku-lzi-theres-not-so-important-the-shape-of-the-earth-but-to-discover-that-huge-lie/

NIKOLA TESLA: ZEM NIE JE PLANÉTA / NIKOLA TESLA: EARTH IS A REALM, IT IS NOT A PLANET (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/nikola-tesla-zem-nie-je-planeta-nikola-tesla-earth-is-a-realm-it-is-not-a-planet-sk-eng/

Vynikajúci dokument LEVEL WITH ME (2023) / DOCUMENTARY LEVEL WITH ME (2023)
https://dopice.sk/rO9

TOP YT CHANNELS:
https://www.youtube.com/@drjohnd.9508
https://www.youtube.com/@ThePottersClay
https://www.youtube.com/@tabooconspiracy
https://www.youtube.com/@PaulOnThePlane
https://www.youtube.com/@PaulOnThePlaneFE
https://www.youtube.com/@p-brane8358
https://www.youtube.com/@jtolanmedia1773
https://www.youtube.com/@DITRH
https://www.youtube.com/@scrawny2brawny
https://www.youtube.com/@TruthIncSB

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!